Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
válasz madrac #19400 üzenetére
és milyen szerencse, hogy még a puffogásod is megfér itt
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Zoli4ű
újonc
Hard Disk Sentinel Standard ingyen
Csak be kell regisztrálni, bejelentkezni és behúzni.
Nem kell kártya hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Az Epic-en a Maneater ingyenes!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz sisi22 #19411 üzenetére
Látom "dekódolták" páran!
Igen az, amit a többiek is írtak, az Epic egy játék kliens, a Maneater pedig egy cápás open world játék, amiben embereket kell enni a cápával, amit irányítasz, és így fejlődsz. Kicsit morbid, de ez van.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
sisi22
aktív tag
válasz tibaimp #19418 üzenetére
Koszonom mindenkinek, nekem tenyleg szappanopera jutott eszembe elsore.
Ha mar jatek, akkor, ha valaki tud ingyenes offline valtozatot ket regi jatekra, megkoszonnem a linket. A pontos nevuket nem ismerem, talan win98 vagy xp alatt lattam oket utoljara, valoszinuleg amerikai jatekprogramok voltak.
Az egyik lenyege a fejlodes volt, talan egyik orszagot lehetett iranyitani, eldonteni, az eves koltsegvetest mire forditjak, haboruznak-e, ha igen, kivel, stb. Egy dologra emlekszem, hogy idonkent volt egy nagy lista, amiben a talalmanyok szerepeltek, es lehetett latni, hogy melyik talalmany milyen mas talalmanyokra epult.
A masik programnak allitolg tobb valtozata is volt, amerikai vasutat kellett epiteni es ott a teruletfoglalas es az uzemeltetesi koltseg vegyes alkalmazasa volt a lenyeg.
Illetve, ha van ezekhez hasonlo, ingyenes, komplex gondolkodast igenylo es offline-ban jatszhato jatek, azok erdekelnenek.
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
Golden9
addikt
válasz sisi22 #19419 üzenetére
Mai topikajánló.:
Azonnali játékos kérdések órája topik.
Retro játékok topik.
[ Szeretkezve ]
-
sisi22
aktív tag
Keresgeltem a forumon, de nem talaltam, igy ismet kerdezek:
hw tesztelesre jo program letezik valahol ingyenes akcioban, vagy valodi hasznaltra a proba idoszakban?
Tudom, a hwinfo-t ajanljak sokan, hogy az ingyenes, csak az neha lefagy, korabbi programok pedig csak regi hw-ekhez jok.Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
Golden9
addikt
válasz sisi22 #19423 üzenetére
A Milyen program, ami...? topik Téma összefoglalóját nézted?
Hard Disk Sentinel Standard Edition - Holnap reggel kilencig.
[ Szeretkezve ]
-
-
bobalazs
nagyúr
-
Pferi
senior tag
válasz LamerGyuri #19433 üzenetére
Inkább egy 250 gigás M.2 ssd-t... Talán arra ráfér.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
tibaimp
nagyúr
Akkor jól láttam, hogy az alap game ~137GB, az mondom komoly...De, akkor ez még lófütty.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
addikt
válasz sisi22 #19423 üzenetére
Egyáltalán mit értesz "hw teszteles" alatt? Azt írtad nem listázás kell, de azt nem, hogy konkrétan mit szeretnél csinálni. Említetted az aida-t, abban benchmark funkciók vannak. Alább néhány teljesítménymérő és hibakereső ingyenes program, így hirtelen ami eszembe jutott.
HD Sentinel rendszeresen van ingyen promóban, ahogy most is írták.
[MemTest86]
[GpuMemTest]
[3DMark Basic Edition] és [legacy] ingyenes verziók
[FurMark]
[OCCT Personal]
[CrystalDiskInfo] és [CrystalDiskMark]hwinfohoz hasonló, de kisebb tudású [Open Hardware Monitor]
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
sisi22
aktív tag
-
tibaimp
nagyúr
Ingyenes GOG-on a Beautiful Desolation: [link]
-
Golden9
addikt
válasz ElektrikusDE #19448 üzenetére
Szia!
Itt keresd a "Yes, and claim the game." gombot.
[ Szeretkezve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- eBay
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest