Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PROHARDVER!
Térjetek vissza a topik témájához! Ne offoljatok, ne menjetek át alpári stílusba. Köszi.
[ Módosította: Pyttawrx ]
-
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
atee_13
őstag
Üdv!
Futó win ről szeretnék image-et készíteni. Mi lehet hozzá az a progi ami viszonylag maceramentes és ingyenes is lehet?
-
atee_13
őstag
Ezen gondolkoztam. Van ilyen a gépen, csak a gép nem az enyém amiről kellene az image és valószínű HDD-n lesz. Rekkem meg csak ssd hez van. Amin a Macrium van meg miniPC és így az se megoldás, hogy beteszem addig a HDD-t.
De azon agyalok, h kerítek egy rekket valahogy aztán Macriumozok az eddig mindent megoldott amire kellett
Vagy van a Macriumnak mostanában olyan letöltési lehetősége Free-be ami nem reges 1 géphasználatos (nekem még úgy lett letöltve).
-
sz.j
nagyúr
válasz Trailblazer #19963 üzenetére
Még nem szűnt meg, csak fog . Ha jól emlékszem 2024-ben fog és a "feltett kérdésre" az az alábbi választ írták.
"Továbbra is használhatom a Macrium Reflect Free-t?
Igen, továbbra is használhatja a szoftvert, ez nem érinti a szoftver használati engedélyét."
Erről itt olvashatsz bővebben.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
atee_13
őstag
válasz AlyrArkhon #19966 üzenetére
A másik gépen lévő win mindenestől úgy kell ahogy van, van rajta olyan amit ha beadja a HDD a kulcsot nem lehet már újra telepíteni, de jogosultságokat adni meg pláne 1 ember volt az országban aki foglalkozott vele és nyugdíjba ment így meghallt a további szolgáltatás admin jog meg ismeretlen. Tudom nem egyszerű szitu.
-
King Unique
titán
Amit nemrég kértek itt, abban mi nem világos egyeseknek?
A milyen programot XY célra témához eleve ott van a "Milyen program, ami...?" topik, ahogyan a Windows 10 és Windows 11 témának is van saját topikja, meg oda való a hogyan kell a Windowst lementeni, klónozni, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz King Unique #19969 üzenetére
A legutóbbi látogatásom óta 71 új hozzászólás született.... Na mondom: "Ide most benézek, ha már ennyi féle szoftvert ajánlanak itt, biztosan találok nekem valót!"
Tévedtem."Aquila non captat muscas."
-
Trailblazer
veterán
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
LamerGyuri
senior tag
válasz AlyrArkhon #19966 üzenetére
Jogvédett szellemi tulajdonhoz akar hozzáférni, csak ez az adott gép mellett nem kivitelezhető....
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
HugóBoss
tag
Hali!
Márciusban lejár az F-Secure, tudtok valami alternatívát, vagy módot a hosszabbításra? -
BigManus
addikt
Nos akkor akinek kell a fiók, az írjon rám privátban. Az első jelentkező kapja meg.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Hoffer
őstag
Valaki tartós VPN-re tud valami jó kis akciót?
-
axlfsi
veterán
Hűha! Jó nagy takarítás volt errefelé(?) ... a HDS-es posztok hova tűntek?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest