Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #20799 üzenetére
Igen, ezt tettem én is, köszi
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
félisten
válasz Oldman2 #20800 üzenetére
Azért tettem bele a promo oldalt, mert random időközönként megváltoztatják a letöltési linket. Hozz létre egy fiókot (tempmail-es is jó) és akkor küldik az új letöltési linket a mail címre.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
wwhy
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #20802 üzenetére
F-secure promókat nem találsz valahol? Hosszabíthatósakat, főleg
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Golden9
addikt
MobiKin Doctor Android 5.1.11 - Giveaway of the Day
[ Szeretkezve ]
-
félisten
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Danecay
addikt
Sniper Ghost Warrior Contracts - EPIC Games Store
Football Manager 2024- EPIC Games StoreTerms and Conditions
• This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use
• No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered
• No free tech support
• You must download and install the program before this offer has ended
• May not be resoldTechnical Details
• Developed by WiseCleaner
• Version is v7.0.2
• Download size is 15.8 MB
• Supports Windows 7, 8/8.1, and 10 (32-bit and 64-bit)[ Szerkesztve ]
-
FNG
kezdő
törlendő
vótmá[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #20806 üzenetére
Köszi, nézegetem a progit.
Azt írják, hogy az ingyenes verzióban korlátos a feldolgozható videófájl mérete.
Lehet tudni, mekkora a max fájlméret?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
félisten
válasz Donki Hóte #20809 üzenetére
Csak ott van fájlméret korlátozás, amikor ilyen "remegő kézzel" készített videókat(ún. shaky videos) szeretnél rendbe tenni (hogy mekkora ez a méret, arról sajnos nem találtam infót), egyéb esetben nincs méretkorlátozás.
[ Szerkesztve ]
-
(ex)Cat
senior tag
Ha esetleg lát vki Office 365 egyénit jó áron, jelezze már. Köszi!
-
válasz (ex)Cat #20811 üzenetére
15 hónap 45 euróért jó?
Mondjuk alig drágább a családi: 15 hónap 57 euróért ugyanitt.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
FNG
kezdő
-
(ex)Cat
senior tag
Köszi! (mindkettőtöknek)
-
válasz andreas49 #20815 üzenetére
Igen, ezek a Microsoft kódok mindig meghosszabbítják a meglévő előfizetést,. azt hiszem 5 év a maximum, ami egyszerre lehet, és több kódot is be lehet váltani. A Game Pass-nél is így van, bár ott 3 év a maximum.
Tehát az office-nál maradva, ha mondjuk 1 éved van most, akkor még 3 ilyen kódot be tudsz váltani, és összesen 45 hónappal toldja meg. Akkor már nem szabd beváltani, ha túllógna az 5 éven, mert a 60 hónapnál (5 év) túllógó idő elveszik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
félisten
-
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #20818 üzenetére
És miért éri meg jobban 40-60 euróért 15-18 hónapra időszakos liszenszet venni, mint negyedennyiért retail Office 2019 kulcsot venni, ami életfogytig jogosít a használatra
(Ne mondjátok, hogy az Aprón vett retail kulcs az warez, EU bíróság mondta ki, hogy az OEM kulcsok átruházása nem jogellenes. Ha kell, akkor a nepperek ÁFÁ-s számlát is adnak a kulcsról, tehát vállalkozásban is használhatók.)
-
nfsu17
veterán
válasz Donki Hóte #20819 üzenetére
Mert pl a családi O365 hat (6) db gépre feltehető, azaz ennyi legális office-od lesz, up to date.
Mellette meg 6x1TB tárhely.
Tehát lényegében van tárhelyed, ami mellé kapsz egy office-t. Vki így fogja fel. -
veterán
válasz nfsu17 #20820 üzenetére
Igen, a OneDrive lehetőséget nem vettem figyelembe.
(Mentségemre szóljon, hogy minden számítógép/laptop beüzemeléskor első dolgom a OneDrive-ot csírájában kiirtani, mert egyszer nagyon megszívatott, azóta nem pártolom.)
-
Nem jogellenes, de gyakran nem OEM, hanem Volume licence-et adnak, és azokból elég ritka (mint az igazmondó politikus) hogy egy pakk 1db licence-ből ál. Márpedig a mennyiségi licenceket nem lehet megbontva, darabonként eladni, még az EU-ban sem.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
Ha valóban komolyan/komolyabban foglalkozol/dolgozol az Office-l (tehát nem hébe-hóba csinálsz egy plakátot, vagy jelenléti ívet stb stb), akkor az MS rákényszerít az O365 használatára, ugyanis az O2021 (meg a megjelenő O2024) nem kap funkciófrissítést a támogatási idő alatt sem. Ez azt jelenti, hogy pl. jelenleg is vannak olyan függvények az Excel 365-ben, amik nem léteznek a naprakészre frissített O2021-ben...
Sajnos Én is vettem másnak (égett is a pofám miatta) retail kulcsot. Elsőre be is lehetett aktiválni az Office-t vele, aztán pár év múlva kicserélődött a gép, újra lett húzva minden, és akkor már nem fogadta el, mert hogy túl sokszor aktiváltak ezzel a kulccsal.
Nyilván lehet erre azt mondani, hogy akkor vegyek megint pár ezerért egy másik kulcsot, de Én ezt nem teszem, mert az ilyen alakok ezen keresik hülyére magukat (tisztelet a kivételnek), hogy 1 kulcsot 50 embernek is eladnak...Az általad említett EU bírósági precedens meg el lett baxva egyszerűen, ugyanis a mennyiségi licences termékeket nem szabadott volna belevenni a használt szoftver értékesítési ítéletbe, mert annak használatát és feltételeit az MS belső üzletszabályzata szabályozta és szabályozza most is (nem pedig az EULA, mint az OS-nél, ami alapot adott az ítéletnek), azaz
# 5 vagy több gépes lehet a licenc
# magánszemély nem veheti
# csak egyben értékesíthető tovább, nem lehet feldarabolniNa most ezek az "árusok" (pont az elbaxott EU-s ítélet miatt) mindenkinek árulják, darabokban is (és etikátlanul, többször is).
Ha az MS úgy ítéli meg -teszi ezt teljesen jogosan-, akkor fekete listára teszik a VL kulcsokat, akik ilyet vettek, azoknak szivacs.[ Szerkesztve ]
-
válasz Fire/SOUL/CD #20823 üzenetére
Nincs is benne:
A Bíróság mindazonáltal hangsúlyozza, hogy ha az első megszerző személy által megszerzett licenc a szükségleteit meghaladó számú felhasználóra vonatkozik, akkor ez a megszerző a terjesztési jog kimerülésére tekintettel nem jogosult arra, hogy a licencet megossza, és annak csak egy részét adja el újra.Vagyis a mennyiségi licenceket is eladhatod, de nem bonthatod meg, hogy pl. egyesével kiárusítsd.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
Na erre már nem emlékeztem, Thx!
De ebből is hiányzik, hogy magánszemélynek semmilyen formában sem lehet eladni illetve "az első megszerző személy" is helytelen, mert csak cég.MS-nél most sem lehet (és nem is lehetett) venni VL-t, csak cégnek
UI: Értelem szerűen nem O365-ről beszélünk, hanem O2021-ről, vagy épp OS-ről...
[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
Valamint tanuló gyermek után is van lehetőség igényelni hozzáférést a https://tisztaszoftver.hu/igenyles oldalon. Ez nekem is csak a beszélgetés kapcsán jutott eszembe, hogy hiszen nekünk van ilyen hozzáférésünk, amit akár 5 kompatibilis PC-re vagy Mac-re, továbbá 5 okoseszközre (az iPad-et is beleértve!) lehet telepíteni. Ill. nem teljesen ez jutott eszembe, mert erről tudtam, viszont a tárhelyet sohasem figyeltem, mivel oda a Windows-os outlook.hu-s accountommal voltam bejelentkezve, amihez 5GB felhő tárterület társul, nem úgy mint az említett oldalon igényelt hozzáféréshez, amihez viszont a Prémium kategóriába tartozó 100GB Még jó, hogy feljött a téma mert eszembe sem jutott volna
-
félisten
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Golden9
addikt
AnyViewer Professional - BitsDuJour
[ Szeretkezve ]
-
félisten
PC Alarm Clock: PC-Wecker – Lifetime
(Tetszik németül a vekker)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz Fire/SOUL/CD #20833 üzenetére
Sose hallottad ahogy az idősek mondják, hogy: "Felhúzom a vekkert!"?
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
félisten
válasz fogselyem #20834 üzenetére
Dehogy nem, régen/régebben nagyon sokszor, csak időközben elmúlt fél évszázad, és akik gyakran "vekkereztek", azon generáció tagjainak nagy része sajnos már nincs köztünk.
Ezért volt jó olvasni egy Német szoftver nevében a vekker szót...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Flashboot Pro 3.3q Lifetime
Ennél az oldalnál a Get Now gombra-ra kell kattintani, majd a Giveaway fülre, elindul egy 1 perces számláló és csak azt követően jelennek meg az infók ill. a Buy now gomb (amin szintén katt)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
Cheif
tag
Sziasztok!
Office 365ből múltkor láttam itt az amazonos akciót, arról lemaradtam.
Most jött szembe ez a hirdetés [link] ismeri valaki?
Érdekes, hogy ez nem 12 hónap hanem örök licence-t ígér. -
Golden9
addikt
Clipfly Pro - Giveaway of the day. 6 month license + 200 credits.
[ Szeretkezve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs