Új hozzászólás Aktív témák

  • Lex Icon

    senior tag

    válasz Throme #50384 üzenetére

    Igen tévedsz. ;)
    Nem akartam megbántani a topiktársat, ezért írtam így. Sokszor tapasztaltam már, hogy a kezdők azt hiszik, ha nem jók a képeik, akkor (nem mentél elég közel) akarom mondani, nem elég profi a gépe.
    Több (tehetős)embert is ismerek, aki évről-évre lépdelt felfelé az (ár)létrán, de soha nem volt elégedett. Ha javasoltam neki egy fotós könyvet, tanfolyamot, weboldalt, akkor az nem volt jó. Persze, mert azzal dolgozni kellett volna, könnyebb (neki) sok pénzért venni profi cuccot, mert abba nem kell időt és energiát tenni.
    Ez egy olyan technikai műfaj, amiben számít a technika, de a hozzáértés, tapasztalat sokkal többet. Hiába veszek milliókért versenybiciklit, sífelszerelést, íjat, versenyautót,... ha a tudásom nem ér fel hozzá, csak egy kőbunkó lesz a felszerelésem.
    Ezért is maradok a DX vonalon, mert ha magamat fejlesztettem, az sokkal többet ért, mint ha FF-re költenék egy valag pénzt.
    Vicces, mikor ismerősöknek tetszik a képem amit csináltam és rögtön azt kérdezik, mivel fotóztam és nem azt, mit tanultam. Kb, mintha a sebészt kérdeznék, hogy milyen szikét használ, mert jól, sikerült a műtét. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák