Új hozzászólás Aktív témák

  • gaben22

    senior tag

    válasz gaben22 #45907 üzenetére

    Végül úgy döntöttem, hogy inkább a LowePro ProTactic 350 AW II-t kérem, így szóltam, hogy küldjenek cserét, a 450-et pedig visszaküldöm (ugye tévesen ezt küldték a 350 helyett). Most még itt van nálam mindkét táska. Az biztos, hogy ezek masszív cuccok mindketten, de a 350 az picike. Mondanám, hogy megbántam a döntést, ami igaz is, de az érv, hogy a 450 már böhöm nagy még mindig igaz. Rendes légitársaságok még sose szívóztak velem kézipoggyász miatt, de hivatalosan a nagyobbik már nem vihető fel akármelyikre (fapadosokat, most hagyjuk is, bár Ázsiában egész jó az carry-on allowance soknál).

    Azt hiszem most már értem nők hogy tudnak szerelmesek lenni egy táskába :). A 450 isten. Eddigi legjobb táska amivel dolgom volt (van még egy Manfrotto Active Backpack II-m is) Bazi nagy, masszív, funkcionális, jól variálható. Egyedül ProTactic zipzáraival nem vagyok kibékülve teljesen. Szerencsére 350-ben még épp elférek úgyhogy végülis jó lesz ez is. Na de azért a 450... :)

    Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk; DAP: Astell&Kern AK70 mkII; IEM: JVC HA-FW01, RHA T20

Új hozzászólás Aktív témák