Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
válasz blasko92 #10052 üzenetére
Volt már sokféle cicám. Alapjában nincs nagy különbség. Annyi hogy az MC tavolságtartóbb ãllat, bár a csajok azért hizelgősek. jó kaja, törődés a többi itt is másodlagos. Ja igen, fiúknak nagyobb budi kell.
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
djdaniel
senior tag
Sziasztok!
Ma elvittem a macskát ivartalanítani (fiú), nem rég arra lettem figyelmes, h állandóan a sebét nyalogatja, nem lesz tőle semmi baja ?
illetve mire figyeljek oda ? -
Kidus
őstag
válasz djdaniel #10055 üzenetére
Amig tiszta es nem gyulladt/duzzadt, es nem kenyszeresen nyalja, addig nincs gond.
Ha folyamatos rafixalas van es nincs rendben a seb, lehet dokitol kerni/venni lampaburat
Meg fertotleniteni kis betadinnal.
Kanduroknal ez nagyon hamar meg szokott oldodni, nem aggodnek tul sokat.Assuming Control
-
Nimrod
addikt
válasz blasko92 #10052 üzenetére
Nekem két házi (herélt) cirmos mellé lett egy kandúr maine coon. Gyerekeket nagyon szereti és főleg este éled fel, amikor a másik kettő meg aludna. Az egyik domináns hím sűrűn jelzi, hogy ő az úr és megmorogja, de a fiatal kandúrral nagyon jól elvan, sokat kergetőznek,
Panel lakás, az ablakkal - sajnos - most ismerkedik. A két öreg nyugodtan kiülhet, nem kell nagyon félteni őket. Ezt viszont még nagyon figyeljük olyankor. Borzasztóan sokat játszik, almot szerencsére mindhárom közösen használja. -
bbuffy
senior tag
válasz blasko92 #10054 üzenetére
Sajnos az enyém szárnyasfehėrje allergiás lett, így eléggé leszűkült a repertoár. És csak a szuperpremium cuccok között van olyan ami Ténylegesen mentes a szárnyastól.
Amúgy érdemes némileg jobb tápot adni minden állatnak ha megoldható.
Lusta dög, de szokott rohangálni rendesen, ha kergetem....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #10067 üzenetére
Fog majd enni tálból szerintem, csak meg kell szoknia az új helyzetet (emberek, tálak).
⭐ Stella
-
SUPREME7
addikt
válasz TESCO-Zsömle #10065 üzenetére
-
emiki6
veterán
válasz TESCO-Zsömle #10065 üzenetére
Radi is ilyen volt kicsinek.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
vashal
tag
válasz remington2 #10072 üzenetére
nagyon jó kis video,gyönyörűek a picik meg az anyuk is.ha tehetném a macska farmon élnék,egyszer láttam egy műsort róla
-
Nimrod
addikt
Vom Feinstein kajáról kinek mi a véleménye? Most épp ezt kapja a kölyök maine coon, mellé száraznak Purina One
-
radi8tor
MODERÁTOR
Index nagy kismacskamentése: [link]
⭐ Stella
-
Nimrod
addikt
Ma megvolt a második kötelező oltás is, viszonylag jól tűrte. A féreghajtó ellen azért küzdött.
Doki szerint következő kötelező oltás majd egy év múlva esedékes. Az lehetséges, hogy csak kettő oltás kell összesen egy kismacskának?[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Nimrod #10079 üzenetére
Orvosa válogatja. Van, aki beadja mindet egyszerre, ez esetben soká kell menni legközelebb, de megterheli vele jól a szervezetét.
Mienk 7x kapott oltást 1 éves koráig, a nyolcadikat már 1 éves kora után picivel kapta.
Illetve olyan is van, hogy kötelező oltások és fakultatívan adható megelőző oltások. Valszeg nektek csak a kötelezően előírtat adta be.
Mintha úgy rémlene féreghajtani is többször kell kiscicákat 1 éves korukig.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
wertigo1984
őstag
Holgyek es Urak!
Ezennel kijelenthetem hogy vegre mi is (uj Parommal, bar Neki eddig is volt) boldog cicatulajok vagyunk.
Kb 1 honapja a feher anya cicus eletet adott 3 feher, 1 fekete es egy szurke szorcsomonak, szerencsere mindegyiknek lett gazdaja, de a kis szurket megtartottuk. Kepet hamarosan rakok be Rola.
Rogton az elso kerdesem lenne hogy oltast 1 honapos korban lehet neki adni? Fereghajtot? Ezek kozul melyik a jo minosegu eledel szamara? Kifejezetten cicaknak szant vitamint lehet adni neki?(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz wertigo1984 #10082 üzenetére
Én a Bosch-t választanám, mert az elektromos kéziszerszámaik is jók.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz wertigo1984 #10082 üzenetére
Innen konkrétan Hill's és Royal Canin.
Én Leonardo-t adtam a cicának. Nem kell mellé vitamin.
⭐ Stella
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz SpaceKombajn #10089 üzenetére
Ma Kitækat, holnap meg Bosch.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
tolvaj!
őstag
Macska kikapcsolás.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Nimrod
addikt
Váltunk vissza klasszikus alomra. Úgy tűnt silicara átállás gond nélkül ment, de újratöltés óta elkezdték mellőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 2042
- Egérpad topik
- Politika
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest