Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
válasz greenity #9950 üzenetére
Most miért nem engeded, hogy Anti számítástechnika iránti érdeklődése kibontakozhasson? Ki tudja, talán a jövőben még hasznát veheti az e tárgyú ismereteknek...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
törölt tag
válasz Mahrenburg #9951 üzenetére
Na, ez az. Itt is megy a hiszti, ha a szervizre bejövő laptopok sarkát nem rághatja vagy legalább nyalhatja meg a kisasszony. Meg mikor rá is fekszik és nem hagy dolgozni, úgy kerek a történet. Továbbá szereti a magaslatot, ezért ha teheti, egy, a raktárszobában porosodó Dell PC-re ugrik fel és bókol a gazdijának. De még örülnék is, ha csak a laptopokat kóstolná meg. Mobiltelefon, számítógép-alkatrész, semmi, ami elektromos ketyere nincs biztonságban. Le sem tagadhatná, hogy számítástechnikus macskája.
Azért remélem, a kliensek nem olvassák a fórumon ezt a bejegyzést.
-
greenity
senior tag
válasz Mahrenburg #9951 üzenetére
Őszintén? Már ott tartok, hogy ha nem zörög csinálja, nahy kárt nem tud okozni..
Az összes jegyzetem már elrakom minden éjjel, mert tudom, hogy azzal kezd el legelőször zörögni. Papírzsepis zacsi, csatok, ilyesmik már a helyükön landolnak minden éjjel. (Rendre nevel a macska.. )
Meglátjuk, hogy ezen a héten mit alkot, mert nagyrészt csak én leszek otthon, lakótársam elutazott.."Egy mosolynál jobb a több"
-
greenity
senior tag
A mai nap arról szólt, inkább éjjel, hogy a cica vagy zörgött, vagy hozzám bújt, de még pasi sem bújt hozzám ilyen szinten
Kíváncsi leszek, hogy bírja majd a hetet, ha csak én vagyok otthon...
(sajnos elég sokat nem vagyok otthon...)"Egy mosolynál jobb a több"
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ennek a macskatáp tesznek érdekes eredménye született.
Nálam ez eléggé bunda-gyanús. Kitekat, mint első helyezett?Mintha az lenne a céljuk ezzel, hogy eladják a hulladék tápokat.
Más kérdés, hogy a listából egyiket sem adnám a cicának. Érdekelne a 33-as lista összes résztvevője, de sajnos fizetni kell a teszt elolvasásáért.De erről a cégről derült ki, hogy az autógumi teszteknél komoly pénzeket fizetnek a gyártók nekik a jobb eredmény érdekében.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
vashal
tag
válasz radi8tor #9957 üzenetére
ez egy akkora baromság hogy nem is tudom mit mondjak.mint ha forditva lenne a lista.ja nem most nézem csak,a royal canin tényleg a legszarabb táp ami csak létezik .és a sok birka meg el is hiszi és büszkén viszi haza a sok szemetet.olyan mint ha azt mondanánk hogy ne egyenek az emberek csirkét halat gyümölcsöt mert szar,és inkább egyél meztelencsigát meg csömbölléket mert az a leg táplálóbb és finomabb.na jó nem azt mondom hogy a felsorolt tápok ehetetlenek,de azért ne hogy már kitekat meg coshida nagyon jó a royal meg a félix hiányos.
a teszt irója meg az egész brancs elmehet a ....már megint teljesen hülyének nézik az embereket.[ Módosította: radi8tor ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Most kérdezek egy érdekeset, ettetek már macskatápot? Mert mi egy cimborámmal annak idején megkóstoltuk a Brekkies szárazeledelt (anno nagyon nagy szám volt, a macska odavolt érte).
Nem értettük miért, egyáltalán nem volt jó íze. Fogkrémíze volt. -
wertigo1984
őstag
válasz radi8tor #9957 üzenetére
Erdekes hogy a Royal Canin a tablazat aljan van. Nalunk szoktak rendezvenyt tartani, a minimum 20 ceges felmatricazott autokbol (teljes napi parkolast fizetnek), es a szamlajuk vegosszegebol nekem nem ugy tunt hogy annyira selejt ceg lenne. Mondjuk ez nem lehet ok arra, hogy ha tenyleg valoban silany minoseget keszitenek.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
blasko92
őstag
Az mennyire probléma, ha a cica szemfogából letört egy darab?
Ma vettem észre, hogy Vicunak hiányos az egyik alsó. Nem tudom mikor törhetett le, ugyan úgy eszik, láthatóan nem fáj neki.Néha szokott kapni csirkecsontot, lehet attól tört le.
-
aktív tag
Sziasztok,
van egy pár hónapos lány cicám.. Mostanában többet ment ki a kelleténél, ugyanis párzási időszak volt, nem bírtam egyszerűen visszafogni őkelmét, ugyanis nyávogott, ugrált mindenre. Mondom menj akkor..
Na meg is találta a szomszéd óriás kandúrja egy párszor
Viszont az a bajom, hogy két napja hányt, be van gubózva, ült tegnap hajnalban az ivóvize előtt, és csak bámult rá. Kéri a kaját hajnalonként (akkor kelek) de csak belepiszkál, nem úgy eszik, ahogy szokott.
Fogyott is..
Tapasztaltatok már ilyet?
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
aktív tag
-
patomi
őstag
(#9979) radi8tor1 Én azért elvinném vagy legalább telefonon konzultálnék vele a cicádról
Bizony totál egyet értek, méghozzá minél hamarabb. Pár hónaposan kicsit talán korai a terhesség, no meg bármi baja lehet.. más úgy értem. Akár fertőzés is..
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
aktív tag
válasz radi8tor #9979 üzenetére
Persze, tudom. Csak tapasztalatokat vártam, hátha
Na az a helyzet, hogy itt helyileg olyan lenyúlásban volt részem tavaly, hogy nem kívánom senkinek. (kedves állatorvosok) Ha hétfőig nem jön rendbe, akkor irány az állatklinika. Most alszik, és megsimogatva elkezdte csóválni a farkát. Gondolom nem tetszett neki..
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz radi8tor #9982 üzenetére
Evett tejfölt meg vettem neki alutasakos kaját, abból is evett - persze nem sokat.
Most kint volt egy picit, és bejött ahogy szokott (kinyitotta az ajtót ahogy szokta ) megint volt nevetés hogy őnagysága megérkezett
-
aktív tag
válasz wertigo1984 #9985 üzenetére
Na azt gondolom minden ok. Már eszik, méghozzá nem is keveset, és üldözőbe vette a nővérét megint, nem hagy neki egy csepp nyugodt percet sem
Holnap azért elmegyek féreghajtóért, és valami bolhairtóért is.
-
tolvaj!
őstag
tegyél alájuk rongyot, mert a hólyagjuk ürülni fog, legyél a közelükben, mert nem lesznek túl jól, inni tilos!!! és ne röhögd ki őket, amikor úgy mászkálnak mint aki be van b@szva, mert tudják,hogy rajtuk nevetsz( hatalmas az önérzetük )
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Kidus
őstag
Huzattol vedett helyen legyenek, lehetoleg bent, ki ne menjenek.
Kicsit kovalyogni fognak ebredesnel de ha figyelsz rajuk hogy pl lepcson ne zugjanak le, rendben lesznek hamar
Es viz legyen nekik.
Akkora nagy mutet ez, hogy en mar nem is emlekszem ra mi volt az enyemmel pontosan, aznap kicsit ossze volt zuhanva, masnap mar minden normal kerekvagas szerint ujra.Assuming Control
-
greenity
senior tag
Mert a gazdi ágyán aludni a legjobb:
"Egy mosolynál jobb a több"
-
XmoD
senior tag
Tulvannak a nehezen. Tegnap halal komasak voltak. Es igen vizet nem lehet nekik adni csak akkor ha mar egyenesen jarnak es nem teljesen kabak. Veletlenul felrenyelhetnek. Picit duzzadt nekik a kornyeken, de nem nagyon veszik fel a dolgot halistennek. Alomhasznalat is rendben van. Annyi volt az egyetlen gond h. mutet elott a parom adott nekik inni es sajnos elengedtek a zaroizmok. 1-2 nap mulva megprobalom oket megfurdetni mert eleg csapzott a szoruk is.
-
joergie
őstag
válasz joergie #8915 üzenetére
Sziasztok! Bánat van, ma egy hete eltűnt a macskám, és tehetetlennek érzem magam.
7 éves macska, szóval kizártnak tartom, hogy valaki befogadta volna, vagy elvitte volna, bár jól volt tartva, de eddig max 2 napra tűnt el. Eléggé ijedős, ritkán csinál hülyeséget, sterilizált, szóval a csajok se annyira motiválják...
Az egyetlen eset, amiben tudok neki segíteni, hogy megkerüljön, az, ha véletlen valahova bezárták. ez az egy eset zárja ki a szándékosságot az eltűnésével kapcsolatban, szóval erre tudok építeni, más esetben semmit.
Múlt hét végén körbeszórólapoztam az érintett két háztömböt, mondván hogy nézzék meg nem e lett valahova bezárva, de az emberekből kiindulva elolvassa, és ja, hát nálunk nincs. és pont. lehet, hogy egy pincében, kispadláson, garázsban, sufniban, vagy egy ritkán használt autó csomagtartójában ott csücsül, és várja a megváltót(engem).
olvastam olyat neten, hogy 2 hetet kibírt a cica bezárva étlen szomjan, mit tudtok ilyesmiről?Szóval arra gondoltam, most csütörtök este szórólapozok újra(ugye általában az emberek pénteken még néznek postaládát, hétvégén nem, mert minek, és hétvégén legkésőbb van idejük megnézni), és kiírom rá, hogy 10k huf megtalálói díj, és kitakarítok utána, mert bizony akkor 10 napig a macska oda ürített(ha más nem, ez biztos motiválja őket)... szóval próbálok motivációt adni az embereknek, hogy tényleg kivétel nélkül mindenki megnézze, de legalábbis nagyon sokan.
Gödön lakok amúgy, kertes házas övezet.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs