Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz wertigo1984 #10352 üzenetére
A nagyobb darabokat nem tudja rendesen enni - rágni -, ha tálban vannak. A fejét oldalra kell fordítania, az etetők és tálkák pedig mélyek, így nem fér hozzá az ételhez. A miénk is a földről eszi a kaját, kivéve, ha konzervet vagy szárazat kap.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
tolvaj!
őstag
-
mishubi
tag
Van az egyik szomszédban egy koros, de annál fickósabb kandúr. A képen jobb hátul látható és ahova "bekeveredik" ott nagy valószínűséggel lesznek olyan macsekok amilyenek itt az előtérben láthatóak. Az anyuka sima házi cica.. de érdekes, hogy a kandúrba meg ennyire erős ez a vonal.
Kiderült a fentebb lévő szőrmókomnak is ő az apukája.
[ Szerkesztve ]
||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook
-
-Mike-
addikt
-
Vistaboy
veterán
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
Nimrod
addikt
Velencében voltunk nemrég és arra lettünk figyelmes, hogy alig találtunk macskát, pedig jártunk mindenfelé. Egy hét alatt összesen kettőt sikerült találnunk. Tavaly Cipruson ezzel ellentétben óriási macskáka botlottunk viszonylag könnyedén, kábé házimacska maine coon méretekkel. Ami átlagos méretű volt, azt úgy kezeltük, hogy vegetáriánus a cica.
Egy évvel korábban szintén csak átlagos méretű macskákat láttam egy halászfalu-félében Horvátországban.
Nem minden vízpart egyforma? -
tolvaj!
őstag
válasz Nimrod #10368 üzenetére
Utoljára 12 éve voltam velencében és akkor két nap alatt 3 macskát láttam.Ez azért maradt bennem meg ennyire, mert mind a3 oroszlán méretekkel rendelkezett. Alsó hangon 8 kilós volt mind, de lehet nagyobbak. Ja és persze gyönyörűek voltak
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
shteer
titán
Rudi vidéki rehabilitáción
3. emeleti ablakból esett ki bogarászás közben, sajnos beleütközött a 2.emeleti lévő kis erkélybe és nem tudott lábra fordulni
izületbe hatoló törés, dr Gippert Róbert műtötte, szerinte 100%-osra fog gyógyulni[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz wertigo1984 #10373 üzenetére
hihetetlenül jól viseli - szerintem tudja, hogy ez most kell és utána sokkal jobb lesz. meg amúgy is szeret vidéken lenni a cicatesókkal, azok is jól tolerálják a helyzetet
nekünk meg nagyon hiányzik mostminden ok azon kívül, hogy 8 havi bérlet+tápkieg ára orvosi zsebekben landolt 2 hét alatt
greenity: este átadjuk unokatesómék is nála műttették a kutyát, személyes konzultáción is meggyőző volt
szerintem jónak tűnik..
-
Dani82
senior tag
nincs valami tippetek, mert ugy nez ki a macsekomnak gabona alergiaja van.
Eddig felix, winston szarokat evett, most átállok a grain free kajákra, viszont ezeket rohadtul nem eszi meg.
De akkor sem ha az ehenhalas kuszoben van, hozza se nyúl.
próbáltam hozzákeverni kis felxiet, de azt kieszi belőle -
tolvaj!
őstag
válasz Dani82 #10379 üzenetére
ha van elötte kellő mennyiségű folyadék még akkor sem ajánlott csak szárazzal etetni. költséges, de próbálgatni kellene, miaz amit megenne. közben persze mehet neki a száraztáp, de legyen mindíg inni és figyelj arra, hogy igyon is!
-
Kidus
őstag
válasz tolvaj! #10380 üzenetére
Teljesen rendben van a szaraz kaja, nem kell melle mas, max ha marad kis husi az ebedbol heti ketszer, az boven eleg kiegeszitesnek.
Minden benne van, ami kell a macskanak, viz legyen meg szaraz.
Enyem 8 eves, csak szarazat eszik ( konkretan fosik a konzervtol meg barmi vizes baromsagtol ), az eletben nem volt beteg, nem volt szarul, nem volt sovany, es nincs fogkove sem.Assuming Control
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sanyi.mTs #10378 üzenetére
Origo-s cikknek kellene hinnem inkább? Nekem azt mondta az állatorvos, hogy 1-2 nap koplalás után enni fogja.
Persze ételről beszélünk.Dani82: a mi cicánk fél éve ilyet eszik: Leonardo Grain-free.
Nem azért, mert allergiás, csak gondoltam miért adjak egy húsevő állatnak gabonát?![ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Kidus
őstag
válasz tolvaj! #10382 üzenetére
Ha addig nem kapott, fokozatosan kell atallni. Meg jofelet kell adni, nem friszkizt.
Ha mar feljott a tema, en ilyet vettem most, mert kismacska is van, meg az oreg is, aki szeret mindent felzabalni elole.
Meg nem probaltam sosem Orijent, de sok jot hallottam, remelem bejon
Kicsinek meg osszecucakolom konzervvel, bar ha eleg kicsik a szemek, lehet hogy elhagyom, mert ugy nezem, a szarazat jobban csipi, mint a konzervet. Multkor megprobalta elkaparni, okos allatAssuming Control
-
emiki6
veterán
"Onnan ismerszik meg a harcos (kinti) macska, hogy cakkos a füle." A nálunk lévő makka fülében van pár cakk, az egyik 3-4 mm mély (vagy hosszú?) + a 9 életét már böven elhasználta. Hiányzik egy szemfoga, volt "gyógyíthatatlan autoimunos" (akkoriban fekve evett, alig tudott járni és nem tudott ugrani), többször gyulladt be a fél "arca" (bedagadt és begennyesedett), stb.
A legnagyobb problémát egy a környéken tanyázó fekete kandur okozza. Valószínűleg az egyik volt szomszéd család macskája volt (a család nem volt alkalmas semmiféle állat tartására, szerintem ezt a macska is belátta és otthagyta őket, aztán vettek egy erdélyi (vagy erdei ) kopót a második emeleti lakásukba... ). Szóval evvel a fekete macskával állandó háborúban áll a "miénk", ami meg is látszik rajta: folyton tele van sebekkel, néha a nagyobb csaták után kisebb lábsérüléssel tér haza, a nagy cakkot is nem rég szerezte... úgy sajnálom szegényt, azt a fekete "démont" el kellene vinni innen valahova..."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
tolvaj!
őstag
most, hogy mondod sajnos royal canin volt a táp az "állatorvos" ajánlására ( nem tudom, hogy lehet eladnia magát valakinek... a környéken ő a hivatalos distibutora annak a f.shalomnak). igazából mióta konzervet kap kiegészítőnek( a főfogás a környékbeli madarak és minden ami megfolytható.... )ami nem a legjobb, viszont szereti és szép fényes a szőre+ nem lehet lelőni ha ébren van. IMÁDOM
-
Nimrod
addikt
Nálunk is van ilyen gond. Van egy maine coon kölyök és két felnőtt házimacska. Maine coon kap neki való kaját, öregek meg az olcsó whiskas és társait (az egyik hányós, ezzel viszont nincs baja). Az egyik öregebb rendszeresen átjár a kölyök táljára, most attól tartok, hogy ha nap közben hagynék szárazat a táljában a kicsinek, azt is a nagy zabálná meg. Ráadásul olyan szinten zabagép, hogy magától ritkán áll le, van is kis fölöslege.
-
Kidus
őstag
válasz Nimrod #10390 üzenetére
Az enyem sosem volt mas elol felzabalos feltekeny, de ezzel a kismacskaval valamiert nehezebben megy a baratkozas, besertodott, es mindent meg akar enni elole, ugyhogy azt csinalom, hogy este es reggel kulon kap a kicsi, amig meg nem vagyok itthon, kiteszek egy akkora adag szarazat, aminek ha a nagy megeszi a java reszet, akkor sem lesz tul sok, viszont a kolyoknek van eselye rajarni.
Amugy megvannak, veszekedes nincs, csak ha tulsagosan porog a kolyok, ramordulas meg kisebb pofon, hogy szalljon le rola, de ha nyugton van akkor melle is fekhet, nincs dramazas. Csak ez a kajas tema nem megy egyelore, remelem megoldodik viszonylag hamar, mert nem fogom oket kulon etetni, ha mar nem kell a kicsinek haromszor enni.Assuming Control
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
greenity
senior tag
-
tolvaj!
őstag
Haverom kis szőkesége, avagy egy vödör maccs
-
XmoD
senior tag
-
SUPREME7
addikt
Azt hiszem nálunk a macskák tényleg whiskas-t (v)ennének (lásd. korábbi komment)
[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
Nalunk is ugy tunik, hogy csakis a szaraz a kicsinek is, mert o is fosik barmelyik konzervtol, meg ugy is, ha keverem szarazzal es alig van benne vizes kaja.
Orijen kozben megjott, eleg tomor kajanak tunik, harmadik napja eszegetik es szereti mindketto.
Ugy tunik, kezd beallni a rend, pindur meg no mint a gomba, megnyult teljesen az utobbi napokban.
Majd teszek fel uj kepeketAssuming Control
-
sznorbert86
csendes tag
sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Van egy kiscicánk 2 hónapos iszonyat eleven kis görcs imádjuk de viszont az a baj minden bútort szétkarmol.. és egyszerűen nem tudjuk rászoktatni a kaparófára már próbáltam mindent de nem jön össze sehogy se esetleg valami tippet tudnátok adni hogy mit csináljak ?
Illetve milyen védőoltások kellenek egy kis cicának (szoba cica)? Köszi előre is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest