Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz gyapo11 #4273 üzenetére

    Érdekes dolgokat írsz, fura mert egy drága késnél se láttam egyiket se a leírtak közül. Lehet, hogy még nem találkoztam velük? Se egy Fallkniven-nél, se másnál nem találkoztam exkluzív üzlettel, gyönyörű nőkkel (például egy vadászkésnél ez tényleg szempont?). A házhozszállítás meg éppen olcsóbb, mint üzletet fenntartani.
    Félre ne érts, nem vitatkozni akarok, csak én ezeket nem látom. Igaz, nincs is ilyen árkategóriájú késem, 100e Ft-os, a legdrágább késem 16e volt és azt is csak azért vettem meg annyiért mert hónapokig csekkolgattam az árát és egyszer beesett ennyire akcióban.
    A drágább késeknél amiket eddig a neten láttam, valahogy mindig az jött le inkább az üzenetből, hogy nagy múltú gyártó, vagy van valamilyen presztízs a termékek mögött (használati értelemben, például hivatalos katonai felhasználás a Fallkniven példájánál maradva). Az az üzenet, hogy ha évtizedek óta kemény körülmények között is helytáll és elismerik, akkor valószínűleg jó (a Ka-Bar esetén pl.). Ezek mind azt sugallják a leendő vevőnek, hogy ha sokkal nehezebb felhasználásra is megfelel, akkor valószínűleg jó minőségű, tartós darab, az egyszerűbb felhasználásra bőven túlbiztosítva meg fog felelni.

Új hozzászólás Aktív témák