Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz Vismajor01 #10935 üzenetére

    A 3/25 rablás, ettől függetlenül közegészségügyileg potenciális veszélyt jelentenél a környezetedre, ha ezt meglépnéd, ha jól értem fekete vízről van szó, tehát szar és minden. A szárazkomposztálást tudom tényleg javasolni, popólyukak frontján szemléletváltásra van szükség. Szalmára kakkantotok, azt komposztáljátok egy gödörben, megfelelő takarással, ~1.5 év múlva felhasználható a kertben ha tényleg nincs gyógyszerszedés a családban. Vízszámla is kevesebb lesz, win-win. De a nyers verziója, meg a szennyvíz formátum nagyon más tészta, azt semmiképpen! Keményvonalas fertőzések elindítója. A szag csak egy sokadlagos velejáró, nem az itt a lényeg.
    Ha szürke vízről van szó, tehát max. szappan és vizelet, azt meg lehet próbálni tőhöz locsolni, de nem minden szereti, ha túl nagy a pisakoncentráció kiégetheti a növényt, illetve a szappan alkotóelemeit aggályosnak tartom, ennek ellenére most én is ilyen vízzel locsolok. Mert annyira elkúródott a kútvíz, hogy ez már jobbnak számít...

    (#10941) Dorian, én meg egy nagy fa nagy odvában récét fedeztem fel, ott figyelt, a kicsinye szigorúan mögötte. Vicces volt, hogy mindez egy fában, jól megtalálta a helyet maguknak.

    (#10939) H-Zol, nem megy bele a keringésbe !
    Még jó.

Új hozzászólás Aktív témák