Új hozzászólás Aktív témák

  • Jelenleg van Sennheiser HD558 fejhallgatóm, Asus Xonar DG hangkártyával amiben van beépített fejhallgató erősítő. A hangkártyát le akarom cserélni Creative Soundblaster Z-re, amiben szintén van beépített fejhallgató erősítő, ezért elvileg elbír nagyobb impedanciájú fejhallgatókat is.

    A Sennheiser HD558-amat is le szeretném cserélni egy jobbra. Kb kategóriában akkora előrelépés legyen, mint a hangkártyák esetében, szóval se nem az az ultradrága felsőkategória, de azért már komoly minőség legyen.

    Szóval valahol 50k-70k közé lőném be az erre szánt összeget, de indokolt esetben ettől eltérhetünk (pl ha olcsóbban is van nagyon jó, vagy egy kis plusz pénzt az egyik modell nagyon megérne).

    Szeretném megoldani DAC nélkül, szóval jó lenne, ha a hangkártya önmagában elbírná, de ha mégis megérné venni, akkor szóljatok, csak akkor ugye kevesebb pénzt akarok szánni magára a fejhallgatóra.

    Amire használnám: játék, film, zenehallgatás (gyakorlatilag mindenféle stílusban, legvadabbtól a leglágyabbig).

    Mindegy, hogy zárt vagy nyitott, nem zavarnak külső zajok, a lényeg, hogy kényelmes legyen, és a lehető legjobb hangminőség. Nekem a HD558 nagyon kényelmes, circum kéne továbbra is, a mély terén talán kicsivel gyengécskébb, etéren (nem sokkal) erősebb jöhetne, a közép és felső tartományban csodaszép a hangja és ebben nem akarok visszaesést tapasztalni.

    Anno amikor ezt vettem, a DT 770 Pro és a DT 990 Pro modellekkel is szemezgettem, de azért nem vettem azokat, mert kellett volna erősítő, de az Audio-Technica modelljei is tetszettek leírások alapján. Sajnos olyan helyen lakom, ahol nem lehet ezeket kipróbálni, de a leírások alapján sikerült eddig is jól választanom. Összességében a lényeg, hogy szeretnék hangminőségben lényeges előrelépést tapasztalni ahhoz képest, ami most van (nem vagyok elégedetlen, vagy ilyesmi, csak mindig a jobbra törekszünk :)) ).

    Most mit ajánlanátok?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák