Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jippa
aktív tag
-
-
somaisten
csendes tag
Sziasztok!
Igen,végigolvastam amit birtam, de jojózik már a szemem.
Úgyhogy inkább irok.
Szeretnék egy jó minőségű fejhallgatót, bár csak itthon hallgatnám,de mégis zártra gondoltam.
Popzene,relax,chill,house,ilyesmiket hallgatok,csak kizárólag zenére kellene,de olyan hangzással hogy elájuljak. Remélem van ilyen. Kizárólag új érdekel,használtat nem veszek.
100 ezer forintig szánok rá.
Van tippetek?
Valamiért a sennheiser a szimpatikus,de persze más is szóba jöhet.
Köszönöm ha valaki válaszol, és nem azt irja hogy olvass vissza.... -
fattyu
veterán
-
-
.DLL
veterán
válasz fattyu #25162 üzenetére
Jogos, nem számoltam bele, hogy amcsiból jön, egyébként 400 dodóra emlékeztem, de tényleg már csak 3 Franklinbe kerül.
Akkor viszont 300*230*1,3=89700 Ft
A Free shipping gondolom csak Amerikára vonatkozik, bár nem tudom, de ha van is, 100 ezer körül szállítással együtt is megáll.(P.H.)
-
contaxg
veterán
Vannak olyan DAC+amp-ok amik elférnek egy tárcában, de azok többe fognak kerülni mint a 840-es.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
.DLL
veterán
Mi rosszat írtam? Legalább privátba jöhetne egy mondat, hogy legyen tanító célja legközelebbre, mert ez így eh?
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Dorien
veterán
Mindent lehet isteníteni és mindent lehet fikázni is. Nekem tökéletesen bevált a Fiio E10 a Jamo hangfalakhoz és a fejeseimhez is. Nem tervezek jobbat venni mostanában. Biztosan vannak jobb vételek nála, de az alaplapi forrásnál ezerszer jobb.
De persze mindenki azt vesz, amit akar...
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
fattyu
veterán
totálisan teljesen offtopik
régi kedvenc trollunk akit nem láttunk már oly régen. Adammka véglegesen kipontozta magát phról szerethető stílusával
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
AGE-T
őstag
T5P csatlakozó kábeltörés javítást tud valaki? Asap kellene, nem szeretnék várni rá.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
RetepNyaraB
veterán
válasz fattyu #25179 üzenetére
affene. fogy a nemzet
(#25176) Tonyo@ az alaplapi (főleg laptop, brrrr) elég rendesen tönkretesz bármi javító törekvést. Veszel fejest értékelhető összegért, majd csodákozol, hogy ez bizony nem hozta a várt javulást és írod majd ide, hogy jaj-jaj mit ajánlottak Neked
FiiO biztos szar (én zenét hallgatok, nem a gépet, tehát igénytelen kötschög vagyok és megfelel), viszont praktikusan hurcolható, magyar boltból és garanciával. Ha helyben üléshez kéne, biztos Bkercsoval próbálkoznék.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Ren Hoek
veterán
Superlux HD681 EVO
Nem akarok csúnyát mondani de ez a fejes... k******* jó!
Tény, hogy egy 2500 Ft-os Philipsről váltottam és nincs összehasonlítási alapom... de ... de .de.... ÁÁÁÁÁBass egyáltalán nem túlzó, pont annyi amennyinek kell lennie. Pedig írtam korábban nem vagyok basshead. Azért nem kell félteni odaver bőven. Nem bántó, kristálytiszta az egész. Egy 256 kbps-es mp3-al kezdtem, de már ez is olyan tereket hoz elő, hogy el sem hiszem. Mintha itt zenélne Kalkbrenner de kipróbálom egy kis flac acid jazz-el is mindjárt.
Egy belépő Sennheisert hallgattam ugyan ezen a notin, és köze nem volt hozzá. Bufogó bass, semmi közép. Teljesen más világ az egész.
Félnyitottság külön jó nekem, mert nem olyan nyomasztó a basszus. Na hazaérek Asus Xonar DGX-en is tesztelem majdKicsit féltem, hogy majd kényelmetlen lesz, de már 10 perce a fejemen van, és mintha rajta sem lenne...
Köszönöm fi:zi'k-nek a boltot
-
Bodz
nagyúr
jippa
Volt régebben egy kérdésed a feliratról. Pár kép. -
Tonyo
őstag
válasz RetepNyaraB #25181 üzenetére
Tisztában vagyok milyen az alaplapi forrás, nem most kezdtem a hifizést, és azt is tudom, hogy mi az ára egy jó forrásnak. Ezzel együtt muszáj "igénytelennek" lennem a munkahelyen, mert jobb volna, külső dac/amp nélkül megoldani.
Megpróbálom meghallgatni az ajánlott füleseket
-
vodkaboy22
addikt
válasz fattyu #25186 üzenetére
Nézzenek oda az csak nem az én nagy Morgan Jones csövesem?
Sosem tündökölhetett ilyen szép képen hát íme levetette sárgaréz borítását kapott egy fekete dobozt azt máris megy a mély vízbe munkahelyreVillamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
jippa
aktív tag
köszönöm a képeket, láttam olyat is belőle valahol, amikor dombornyomott és ezüstözött volt rajta a felirat
ez a smela szerintem egy nagyon szép és különleges fejhallgató, ráadásul jó hangja is van
----------
fattyu, látom, nem tudsz betelni a Sansui-val...
mondjuk én munkahelyre biztos nem vinném be, de nekem legalább nem is lehet, meg nem is lenne elég kényelmes hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz vodkaboy22 #25189 üzenetére
Takstar Pro 80-al használod?
Mennyi ez így amúgy együtt?fattyu: Otthonról dolgozol?
[ Szerkesztve ]
-
Daneeka
senior tag
HD555-t EQ-ztam úgy valamelyik nap, hogy egy 1 kiloherzes szinusz hanghoz hasonlítottam mindenféle hangot általában egész hang lépésekkel kb. 50hz és 10khz között és rátettem erre a forrásra egy olyan EQ-t amit addig tologattam amíg nagyjából ugyanazon a hangerőn hallottam az összes hangot.
Ez a görbe jött ki:Ez nagyjából egybevág a topik tapasztalataival vagy kezdek már megsüketülni?
(egyébként arra kell ez a flat-ebb hangzásúra ekvalizált füles, hogy különböző hangmintákat vessek össze fejhallgatós és hangszórós "hangzás" közt, olyanokat keresve amik fülesen és szóróval is vállalhatóak, a crossfeed és comb filtering hiánya meg az extrém sztereo tér szokott okozni meglepetéseket néha amikor egy fejessel jól szóló cuccot először hallok hangszórókon)
-
fattyu
veterán
az a helyzet hogy munkában 5 nap 8 órát fejhallgató.
Miért lenne itthon az erősebb rendszer? Itthon ha átlag 3 órát leülök zenét hallgatni egy héten akkor sokat mondok.
Arra meg itt van a champ hd650 vagy akár az egész szépen együttműködő másik 3-4-5 planar a sony asztalival.
Tonyo: szabin vagyok most állt össze a sor. jöv héten költözik be
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
-
Daneeka
senior tag
válasz schawo #25192 üzenetére
Sok más hibával egyetemben régebbi demóim, zene kezdeményem amit ezen kevertem általában túlzóak voltak 100hz alatt és 5k fölött ami viszonylag jól látszik ezen az EQ-n (mármint amiből kevés volt a fülesnek azt túl hangosra vettem az "iparági standardhoz"/kommersz mixekhez képest)
Az egyik dolog ami felmerült bennem amúgy miközben nyomogattam az EQ-t, hogy egy ideális szobában egy ideális hangszóróból kirepkedő szinuszokat vajh egyformán hangosnak hallanánk vagy a Fletcher–Munson és egyéb biológiai okok miatt például érdemes lenne-e erre a görbére rátolni még egy inverz F-M görbét, hogy jobban hasonlítson egy igazi flat hangzású szóróhoz vagy ezzel aláásnám-e az egész dolgot amit elkezdtem. (egyébként konstans hangerőn monitorozok mindig)
Jobban belegondolva ez már szinte filozófiai mélységekbe vezethet, hogy mikor igazán kiegyenlített egy hangzás, talán jobb innen visszafordulni mielőtt túl sokat gondolkodnék a dolgokon.
-
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Fülest szeretnék kb 20k-ért. Némi mozizás, játék. Este használnám amikor alszik a család.
Melyik most a legjobb ár érték arányú? Lehet használt is a PH-ról.
-
enterlaci
senior tag
Megjött ma a Takstar (Invotone) HD2000 és laikusként fogalmazva (laikusoknak is, akik mint én, idetévednek) az első benyomásaim nagyon pozitívak, bár először kicsit ugyan meglepődtem, hogy hol van az átütő hangzás, hol a megszokott cirkuszi dinamika, de egy perc után rájöttem
Az első 1 órán keresztül csak habzsoltam a hangokat, pakoltam be sorra a hangszeres zenéket és csak vitt magával az élmény. Valóban elég kellemes és tágas a tér és nekem érzésre mintha a mélyeknek talán még alakulnia kell - és ugye fog is.
A füles kényelmes számomra, de picit hátrafelé kell tolni a fejemen. Köszönöm típusra vonatkozó tippeket még egyszer és külön köszönöm, hogy most már hangkártya vásárláson is törhetem a fejem és/vagy az mp3 zenéim java részét ki is kukázhatom a minőségük miatt.Nem hittem volna, hogy ilyen olcsón ilyen minőséget kapni, azt hiszem kábé itt kéne mindenkinek kezdenie a zenehallgatást.
...lépek hangkártyáért...[ Szerkesztve ]
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
RetepNyaraB
veterán
Menyi sikertörténet máma
Tisztára jó topik ez"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Ren Hoek
veterán
válasz RetepNyaraB #25199 üzenetére
Hát amikor egy 2 hengeres sajtolt papírdobozos Trabantból az ember átül mondjuk egy új Skoda Ovtavia-ba... és rájön, hogy lehet 80 felett is hajtani szétesés és halálfélelem nélkül Aztán kezd gondolkozni milyen lehet egy BMW, vagy Audi...
Tényleg most már kezdem érteni azt a filozófiát, mely szerint bizonyos hangszeres zenéket és műveket, de akár elektronikus zenét is, emberiség ellenes bűntett alja hangkeltőn hallgatni... Alsó tagozatban kötelezővé kéne tenni zeneórán -legalább egyszer- mindenkinek egy mű végighallgatását egy jó fejhallgatóval.... Pirike néni szétesőfélben lévő hordozható Orion cédé lejátszója helyett
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest