Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Ezek circumaural fejesek, tehát a fül körül van a párna.
De ha engem kérdezel, akinek a fő fejese egy supra, akkor a fülem köszöni szépen jól van.
Nagyon puha (főleg bejáratódás után) párnájú fejest használok (Philips SHP5401), és a jó gimbal szerkezetnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik, így órákig rajtam tud lenni anélkül, hogy megérezném.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Peddy789
őstag
nemakarok vele buzulni, leszarom, nemis nekem kell, csak valami olyat keresek, ami 20ért pl nem egy rakás szar 5ezres szinten van, engem csak ennyire érdekelt volna, tudom hogy itt a legtöbben honapokig nézegetik, de nekem csak pár ajánlat kéne ami itt köztudottan nem rossz
JVC HA-M55X
Sennheiser HD 429
JVC HA-RX700 -
takacsbotond
őstag
Mi a véleményetek az AKG K518-róls? Jó árasítva tudnék hozzájutni (9E), kiállítási darab volt, tehát a kirakatban állt, de még kipróbálva se volt, viszont nincs hozzá doboz, garancia, és egyéb papírok....
Egyébként hordozható fülesnek lenne, most egy Phillips SHP 2700-ast használok, de a metróban, meg táskában hordozáshoz nem túl célszerű, tehát maradna otthonilag....
Kicsit off: Egyébként ha valakit érdejel a Phillips SHP 2700-as, nagyon szép hangja van, és durván odaver a Maxell Retro DJnek, és (már) nem is sokkal drágább, csak jókat tudok róla mondani.Eggyetlen baj, hogy már nehéz hozzájutni újonnan, mert már kivonták a forgalomból....Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
ggeleven
őstag
Hátha valakinek jól jön, úgyhogy szólok, hogy ma az AKG K511 6000 Ft ingyenes házhoz szállítással a Media Marktban!
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
engineur
csendes tag
Hol lehetne venni elfogadható áron a Sennheiser HD424 fejhallgatómhoz szivacsot?
Sajnos a régit megette az idő vasfoga.
A fejhallgató korábban komoly szolgálatokat tett, és nagyon meg voltam vele elégedve.
Most azért került elő, mert filmnézés közben nem akarom zavarni a feleségemet.Egy másik régóta vajúdó probléma.
Hol találok a Sony mikrofonomhoz szivacsot?
Electret Condenser Microphone ECM-K120
Ez egy kisméretű zoomos mikrofon, ami igen kiválóan szűri a szélzajt.
Videokamerához vettem, de ennek is tönkrement a szivacsa.
A szivacs belső mérete: 75mm x 16mmMindenkinek köszönöm a segítséget, ha még jobban megöregszem, meghálálom.
Én is szívok, mint a torkos borz minden új dologgal.
-
jippa
aktív tag
Na végre
Ha jól sejtem, most van egy kikeményedett V alakú műanyag fejpántod. Addig tartsd a radiátoron, amíg a fejpánt meg nem puhul annyira, hogy bele tudjál tömni egy pici gumilabdát, hogy felvegye a fej kerek formáját. Utána úgyis visszakeményedik. A többi résznek nem kell a meleg.
A dobozt ki ne dobd! Én majdnem csak a dobozáért vettem meg az egészet.
-
kiskó
újonc
Sziasztok!
Keep Out HX8 fülesről véleményt szeretnék kérni. Minap elromlott a kis olcsó stereo Ozone fülesem és nekiálltam keresgélni PCX-en egy olcsóbb fejhallgatónak aminek legalább a hangja jó és kényelmes úgysem játszom, olyan játékokkal ahová feltétlenül fontos lenne egy jobb fejes és igen, erre bukkantam. Elvileg 7.1-es. A fülpárna bőr borítású ami nálam plusz pont.
Szóval arra kérnélek titeket, neten (akár pcx-en) kérlek nézzétek meg a leírását, mert én nem igazán írták a leírtakhoz és, hogy szerintetek megéri megvennem nem bóvli? Véleményt szinte sehol nem találtam róla.Előre is köszi
-
lajszer
tag
Sziasztok!
Otthoni zenehallgatársa, esetleg laptopon való zenélésre (Reason és társai) keresek fejhallgatót olyan 10 ezer környéki árban!
Ezekről mi a véleményetek:
Behringer HPS-3000
Beyerdynamic DTX 710 vagy 910
esetleg az AKG-fejhallgatók?? -
BeriHampeR
aktív tag
Udv az uraknak
Max 15k ertekig melyik fulest erdemes venni , elsosorban jatekra kellene.
Mikrofonos fejhallgatot preferalom de ha van jobb megoldas is akkor konnyen meg lehet gyozni. -
Bodz
nagyúr
lajszer & BeriHampeR
Erre csapjon le valamelyikőtök![ Szerkesztve ]
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
7 colos tablethez keresnék fejhallgatót, ami nagymértékben kiszűri a külső zajokat, gondolok itt a metró zakatolására stb. Árban nem szeretnék nagyon elszállni vele. Filmnézésre és zenehallgatásra kellene.
Előre is köszi!
i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
contaxg
veterán
Szombaton, március 22.-én várunk mindenkit szeretettel a Fogadó utca 3 alatt található földszinti bemutató helyiségben. Bérleti díjat nem kell fizetni, viszont nasit és üdítőt szerintem hozzatok. Nagyjából 10 órától délután 4-ig tartana az összejövetelel. Az eddigi névsor itt érhető el.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
BeriHampeR
aktív tag
válasz BeriHampeR #24314 üzenetére
A keretosszeget kitoltam 25 k ig viszont hangkartya Asus Xonar DG lesz, ehhez szeretnek mikrofonos fejhallgatot.
Razer Kraken Pro (RZ04-00870100-R3M1)
Errol mi a velemenyetek?
Van jobb vetel olcsobban ? -
GML
őstag
Azt hiszem lassan kellene vennem valami zárt fejest a Q701 helyett melóba. Nem akarok rá túl sokat költeni. Akár használtan is jó lenne valami.
-
vodkaboy22
addikt
válasz vodkaboy22 #24326 üzenetére
De gyűjtés inkább :-)
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
GML
őstag
válasz vodkaboy22 #24327 üzenetére
K550/A500 alá nem akarom adni.
-
törölt tag
válasz BeriHampeR #24322 üzenetére
Semmi véleményünk. Nem érdekel minket a Razer.
Van jobb. Bőven. De te nem azokatt keresed a jelek szerint.
A gamer fejhallgatók topikjában jobban jársz. Itt zenére kell a fejhallgató - nem headset.[ Szerkesztve ]
-
-
fattyu
veterán
ez edisön 32 nem pro. nem mindegy.
szerintem jobb mint a k550 mondjuk ja lassan az elég magas ár... Főleg hogy ha minde igaz contaxgnél kapsz ujat. Igaz drágább mint a használt k550 de én azt venném.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Alabastor95
csendes tag
Sziasztok
Azért írok, mert nagyon tapasztalatlan vagyok a fejhallgatókkal kapcsolatban, és tanácsotokat szeretném kérni. A fülhallgatóval többnyire komolyzenét, rockot, metált hallgatnék, emellett az elektromos zongorámat is azon hallgatnám (értsd: a zongora a legfontosabb ). Emellett: ez otthoni használatra lenne, békés, nyugodt körülmények között (azért nem egy nádszálkisasszonyra gondoltam, sajnos nálam a fül/fejhallgatók fogyó eszközök). Mikrofon nem kell hozzá, és jó lenne, ha nagy fülpárnái lennének, ami nem a fülemen támaszkodik. Ja, igen: az árat majdnem elfelejtettem: az lenne jó, ha 10-15 e körül mozognak (nagyon max 20)
Előre is köszönöm segítségetek
-
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Vezetéknélküli fejhallgatók közül mit ajánlotok ami árban olyan 10-17 körül mozog?
Felhasználást tekintve nem lenne rossz ha nem csak számítógéppel lehetne használni, hanem pl. tv-vel és más multimédiás eszközökkel is. -
contaxg
veterán
válasz fattyu #24334 üzenetére
Rossz hírem van...nincs több belőle, de van egy jó is! Van 2db hibás, amiben jó 1-1 hangszóró...
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
.DLL
veterán
válasz Alabastor95 #24335 üzenetére
-AKG K511 és akár vehetsz kettőt is, ha fogyó eszköz
(de ezt inkább zárójelben)-Beyerdynamic DTX-910
-Takstar TS-671
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
7 colos tablethez keresnék fejhallgatót, ami nagymértékben kiszűri a külső zajokat, gondolok itt a metró zakatolására stb. Árban nem szeretnék nagyon elszállni vele. Filmnézésre és zenehallgatásra kellene.
Előre is köszi!i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
Dorien
veterán
válasz Teki1986 #24348 üzenetére
Üdv. ex-játékostárs!
Az Invotone HD2000 egy nagyon eltalált hordozható darab, 2m vezetékkel, 10k alatti zárt fejesek között egyedülálló hanggal. Esetleg Superlux HD661, ami jó választás még - ez talán jobban izolál a 4.5N szorítóerejével.
Wherever you go - go with all your heart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest