Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz #16820480 #25007 üzenetére

    1000-1500 Dollár között vinnék szerintem mint a cukrot, annyiból azért kihozható a gyártás. De nem muszáj pont azt, de valami hasonlóan innovatívat.

    Ilyenkor pedig amikor érkeznek a kritikák egy fejesre (pl. k812) akkor azonnal elkezdeni agyalni, hogy hogyan lehet kijavítani azokat, és visszahívni a polcokról a fejeseket. Mert így csak simán nem fog fogyni (legalábbis nem úgy ahogy tervezték), és még a renoméjuk is romlik, a fenti esetben legalább pozitív lenne a hozzáállás. Vagy pl. meglévő tulajoknak ingyen fülpárnacsere, stb. Persze ehhez sok visszajelzés és megkeresés kellene.

    (#25008) contaxg: Erre jutott a Headfonia is a HE-6-ttal való összehasonlítás során. Akinek póverfull bass punch kell, azt az LCD úgy megfogja, hogy el nem ereszti. Akinek finomkodás, az akár egy top-line dinamikussal is jól jár.

    Ez a rész viszont megoszt engem:

    "On soundstage, the LCD-2 is clearly better although it sounded more closed than the HE-6. The LCD-2 had a proper imaging presentation, good depth, and a more accurate positioning. The HE-6 was more open sounding, but lacked the center soundstage focus and positioning. It had a great instrument separation, but the lay out of the soundstage is quite all over the place and not too accurate."

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák