Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz schawo #11464 üzenetére

    Bementem a pirosakhoz unalmamban és fejemre húztam néhány cuccot (amihez volt kábel és nem épp értékelhetetlen reklám-maszlag ment bennük, mint a vakítóan drága Bose cuccok mindegyikén :W )
    Ezt a Hüvely P1 telefonommal tudtam megtenni Powerampot használva (mp3 :( ) Jovanotti, Kate Bush, Nightwish és Rameau Hippolyte et Aricie c. opera nyitánya hallgatásával.

    Kiderült, hogy az AKG 550 hallgathatatlan a telefonommal (az egyedüli ilyen volt és nem értem miért. 0,00 basszustartomány, csak középtől felfele létezik. Ott szép tiszta (érdektelennek is mondhatom), nade kééreem...)

    A Maxell retro DJ tényleg nagyon rendben van a nevetséges árához, kissé kényelmetlen nekem, de ez az össz negatívum. Még jól is néz ki.

    Az összes többi modell 70K-ig bezárólag erős szájhúzásra ingerelt. Ez elég kínos. Vagy szétszínezett basszus, és/vagy jellegtelen magas/közép, kényelmetlen és/vagy csúnya kivitelben.
    Á De egy tetszett kifejezetten; asszem a sony mdr ma900 volt az. Kicsit színes basszus, de nagyon meleg és nyugis hang.
    Sajna nem fényképeztem le a típusokat és így nem emlékszem a nevekre. Ez így tökjó, értem én, majd visszamegyek és pótlom :DDD

    Viszont láttam a saját M1-em (nem vettem eddig észre itthon), melyet nem átallanak 69990 pénzért megkísérelni ledugni a felhasználók torkán. Annak fényében, hogy ezt általában 100-130 euro körül meg lehet kapni ejrópa boldogabbik felén, de még itthon is 43-46000ft neten; simán elmehet az összes anyjába a MM :(((

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák