Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoliee

    senior tag

    Mindig is szerettem volna egy „ütős” másodrendszert összehozni. Próbálkozásaim ezidáig rendre kudarcba fulladtak. Rövidebb-hosszabb időn belül a projektben résztvevő minden komponens az aprón kötött ki. Feleségem sokszor itthonról is dolgozik. A nappalit, és a pc-t lefoglalva nem férek hozzá az elsődleges rendszeremhez. Szóval mégiscsak szükségem lenne valami zárt fejesre filmezéshez, hálóban egy kis YouTube, vagy Tidal használatához.
    Laptopra, tabletre, mobilra direktbe kötve a d5200 felejtős volt. Naivan próbálkoztam a vezeték nélküli fejesekkel. Hááát ezek valami förtelem, ahogy zenélnek. És itt még az se hozható fel kifogásnak, hogy nincsenek jól meghajtva.
    A bennük lévő dac/amp miatt márkán belüli azonos típusok mind ugyanúgy szólnak.
    Ennek ellenére pl amazon-os értékelések, vagy a tesztek fizetett bértollnokai (mert ennyire süketek nem lehetnek) magasztalják őket.
    A végén már csak filmezéshez használtam (Sony WH-1000XM4), de ott is idegesített az irreálisan túltolt, sáros, posványos mélye, a hiányzó közepe, a magasról említést se téve...
    Aztán lecseréltem egy Sennheiser Momentum 4-re. Na ezt is kerüljétek el messziről. Egy fokkal jobb hangú, mint a Sony, cserébe gagyi az ANC-je.
    Érdekes módon ezen fejesek vezetékes használata esetén ez az értékelhetetlen valami még tovább tud romlani. Döbbenet..
    A Focal Bathys bluetooth-os fejesét már ki sem mertem próbálni 3XXezerért.
    A hétvégén volt nálam Péter (s4tch), akinek Lotoo paw s1-ére kötve a d5200 meglepően kellemesen zenélt. Így hát tegnap vettem egy Chord Mojo 2-őt, ami kicsi is, mobilis is, és még fejest sem kell másikat vennem.
    Így 1 nyitott, meg egy zárt lett a történet vége, és talán sikerült azt a bizonyos "ütős", mobilis másodrendszert is összehoznom.
    A Chord Mojo 2-ről majd írok a másik topikban, ha már kiismertem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák