Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz emiki6 #103103 üzenetére

    A beyer egy beyer; előnnyel-hátránnyal. Nagy tér (játszom is sokat, nagyon szeretem a térábrázolását. Van itthon egy k240 monitor - meg egy hyperx cloud - egyik sincs távolban sem), kicsit agyszúrós magas, nem sok, de nagyon pontos, száraz mély. Nem túl komoly test. Én szemérmetlenül lehúzok PEQ-val a magasakból és többnyire rátolok 5dB-t 60Hz központtal, elterítve. Ettől nyilván reszeltek a pontosságnak, viszont more fun.
    Nincs szükségem felfújt, kamu testre, "meggyőző" hangra, de nyilván nem túl nehéz összességében jobbat találni (bár ezt 17k-ért vettem 5 éve binatone-tól, ilyen ár érték nem nagyon van). Legyen szép tere és ne jöjjön zavarba semmilyen zenétől. Metál a legritkább, illetve azok annyira szar felvételek amúgy is, hogy mindegy.
    Olcsóbb Hihimanok minőség problémái nem túl meggyőzőek. Meg én simán elejtem a cuccot. Jó, ha bírja. Illetve sosem hallottam planárt. Asszem. Az lcd2 nem az véletlenül? Az elég jó fejes, de kétszáz kiló, picit drága :U és kimeríti a kamu test fogalmát számomra. Mint egy testépítő.

    [ Szerkesztve ]

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák