Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz #92251648 #37741 üzenetére

    milyen temaban fotoztatok? madar meg sportfotozas? mert nem latom hogy pl portrezashoz, tajkepezeshez, termekfotozashoz, targyfotozashoz, makrofotozashoz stb. barmilyen huha technika kellene. pont hogy inkabb a fotoson, fenyek kezelesen stb. mulik az egesz. semmivel sem csinalok jobb kepeket most normalis felszerelessel, mint anno d70-nel. portrekat azert csinalok jobbat, mert ugyesebb lettem nem a felszereles vagy jobb optika miatt.
    nyilvan egyszerubb otthon a csemetet lefotozni egy arcfelismeros fokuszrendszerrel, mint egy sok eves tukrossel. nem kell kalibralgatni sem. de ezeket leszamitva sztem oriasi valtozasok nem tortentek. sotetben meg mindig vilagitani kell csoda szenzorok ide v oda..

    sztem pont nem az a mufaj ez, ahol megeri megvenni elore sok evre egy friss sok szazezres kamerat. minden evben uj modellek, oriasi aresesek, ertekvesztesek. 10bol9 juzernek a forumon siman overkill egy a7 3/a9. nem sajnalom toluk, de objektiven nezve ugyanazt meg tudjak fotozni egy a7II-vel is, amin buknak 2 ev alatt mondjuk 40ezret, mig a masikon meg parszazat.
    nem ertek egyet a zenes hasonlattal :N

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák