Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
Jól nem nyertem semmit
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
A napiszarosokat is megihlette a Tirexi téma.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
albert8
veterán
Ez nem igaz
Valamint vigaszdíjként azoknak akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, de nem nyertek a fenti nyeremények közül a MAGIX Software felajánlott egy-egy Photo Manager MX deluxe szoftvert! (A szoftver letöltéséhez szükséges serial keyt a regisztrációnál megadott e-mail címekre fogjuk kiküldeni az érintetteknek.)
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
Erről van szó, az agymosás magasiskolája.Mappa
Az ennyi arra vonatkozik, hogy beperelték a samut az meg nagy ívben leszarja őket, sőt még fizetett egész oldalas hirdetéseken alázza a "csodát", hogy mennyivel kevesebbet tud a samuhoz képest.
Na mindegy nem akarom a tüzet szítani, de teljesen látszik, hogy a birka amcsiknak készült, mert annyi eszük sincs, hogy nem tudják eldönteni, hogy kell-e neki valami vagy sem és ehhez még az eladókat is oktatják és megkülönböztetik más színű pólóval, hogy na birka te ehhez menj, mert ez tudja a frankót mi a jó neked Eztek után főleg nem kellene, mert nem is presztizs értékű, hanem inkább birka jelölő
Lackó
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
válasz LamaCube #9554 üzenetére
tény és való usanka mindig abba a "de fogd a kezem mert meghalok" táborba fog tartozni.( konkrétan a közlekedési táblákra rá van írva szöveggel is mit jelent/jelez a tábla)
Ellenben,mi itt vagyunk és nem ott!!!
De én ezt hogy leszarom azt el sem hinnéd.... Cserébe kapom a minőséget, megbízhatóságotnem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
Csütörtökig nem vagyok esténként, de ez már biztosan leesett.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Laraxior
titán
Srácok, úgy emlékszem hogy ti értetek a televíziókhoz... Mennyiért lehetne eladni az én TVm? LG 42LH5000 Doboz, fólia, törlőkendő, matrica... minden megvan
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #9557 üzenetére
Látom Cybertrone Pistát is megtaláltátok Már régen érett neki amúgyis...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
-
Mappa
addikt
I Am Alive
egész jónak néz ki... bár amennyit mostanság én játszomnem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
MW3 totyikban látom, hogy milyen jóból maradtam ki tegnap.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #9568 üzenetére
Bammeg mondtam is Mobalnak még lobby- ba dobja már ki ezeket a ES- ses majmokat, de Xander mondta ezek nem azok, mondom nembaj, akkor is.
Egyébként gondoltam, h. megint bumm lesz a topikba, mert az egyik utánna írt már Xandinak.
Bekaphatják.
Egyébként merre tekeregsz a napokba, miért nem gémelsz?ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #9570 üzenetére
Csak tegnap nem voltam. Eljöttem futni, mire hazaértem 20. Aztán fürdés, kaja, le akartam fektetni a lányomat, hogy néha asszony is tudjon pihenni, de már olyan fáradt volt, hogy mire végeztem nem bírta. 21 fele meg már nem volt kedvem benyomni a gépet. Amúgy is nem akarok én lenni a legnagyobb kocka. Neked is maradnak ki napok, Tupának is, szóval gondoltam néha én is megtehetem. Ilyen globális kérdések foglalkoztatnak mostanság. Mondjuk jó lenne már ha minden fegyó arany lenne, már csak két csipa és két shoti van, szóval azért még tolni fogom ezerrel.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #9571 üzenetére
Mintha úgy emlékesztem, h. Héfőn sem voltál, de akkor rosszul emlékeztem. Persze, h. kimaradnak napok, előfordul, h. valami közbe jön.
Huzzá bele a fegyókba.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #9570 üzenetére
Én épp, hogy azt mondtam, hogy ők azok
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Wans
aktív tag
válasz LackoMester #9552 üzenetére
várjatok, csak úgy visszamenőleg:
ha jól értem akkor ez az a Tirexi, aki a videókat csinálja és Cyberton volt az aki átverte?
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Laraxior
titán
Tirexit is... meg a többi pár embert akit megkárosított...
-
Lankadatlan
tag
Elég szomorú....
Estefele lesznek az urak???
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
albert8
veterán
válasz Lankadatlan #9578 üzenetére
Miazhogy, TUTI
-
Lankadatlan
tag
Köszöntem a hentet!
Fax@ volt már végre kicsit feljönni!
-
Laraxior
titán
válasz @rglaaf #9581 üzenetére
nemigazan... csak koszonni. ugyse fogja fel a jelentoseget.
-
Mappa
addikt
eddig ez a legdurvább
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
Huh bas*ki, ebben vannak durvák. Az almást először nem is értettem, hogy nem is fékezett a pali abszolut?? A kereszteződésben elütött és repülő élettelen test, vagy a motoros ugyanígy! o_O
Kirepülő egykező pali. omg
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
tupacamaru
veterán
Az utólsónál jót driftelnek a cigányok, meg is érdemlik.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #9591 üzenetére
Ejnye-bejnye Tupa ! TS-en sohasem tör ki belőled a gyűlölet.
-
tupacamaru
veterán
-
Lankadatlan
tag
hányszor ordítottam el magam hogy neee....
nagyon dúrva
-
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #9598 üzenetére
Kisfiam ! Ki engedte meg, hogy ilyen videókat nézzél, meg hogy netezzél ? Nem tanulnod kéne ?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest