Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-paci
aktív tag
válasz Pickle Rick #9200 üzenetére
Bocsássatok meg, de a háromlábú lőtéri kutyát sem érdekli, hogy milyen szabályokkal, milyen csapattal és hogyan lett világbajnok. Ezek a vesztesek kifogásai és siralmai...
A fickó hétszeres világbajnok, egy élő legenda, minden más csak rizsa és mellébeszélés.
jah amúgy nem érdekel a F1
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #9198 üzenetére
Egy hulladék, gyenge minőségű a kijelzője is és megbízhatatlan, sok jött vissza belőle.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #9200 üzenetére
V-paci-val értek egyet.
Akkor is egyforma szabályzat volt. Mondhatni úgy, hogy az erősebb kutya ba..ott akkoriban is. Mivel úgy le van szabályozva a költségvetés a kis csapatok végett, hogy nem tudnak fejleszteni, persze így érdekesebb is a verseny, mondom ezt úgy, hogy 3 év alatt láttam kb. 2 futamotHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LamaCube #9203 üzenetére
Én nem siránkozok meg nem is vagyok vesztes. Tisztelem Sumit, mert tényleg legendás alakja az F1-nek és ezt le is írtam az előző hsz-ben, de az az állításod, hogy a mai pilóták sehol sincsenek az egyáltalán nem igaz ahogy az sem, hogy a mai autókat már kb. gép vezeti. Sokkal több tudás kell szerintem ezeknek az autóknak a vezetéséhez, mint a 2001-2008-as időszakban.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #9204 üzenetére
A vesztesek siránkozásait én a vesztes csapatokra értettem, de szerintem V-paci is.
Akkor helyesbítek. A mai pilóták 2 kört se tudnának menni egy 15-20 évvel ezelőtti autóval, mert ott kb. 50% a pilótán múlott akkoriban. Most ez az arány úgy változik, hogy kb. 70% az autó 20% "apuci" pénze, 10% a pilóta tudása. Hangsúlyozom ez az én véleményem, de ezeket hallottam már szakértőktől is.
Persze a mostani autókkal meg a régi pilóták nem tudnának. DE kérdem én melyik f1 volt jobb az utóbbi 10-13 év vagy az előtte lévő időszak???[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
tupacamaru
veterán
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LamaCube #9205 üzenetére
Mivel 90-es születésű vagyok én a 70' 80' 90'-es évek F1-et nem lattam, csak felvételről. Nyílván a nulla elektronikával, kézi váltóval szerelt korszak sokkal izgalmasabb ugyanakkor sokkalta veszélyesebb versenyeket eredményezett. Én itt az utóbbi 13 év-ről beszéltem. Ha 2000-től nézzük szerintem egyre inkább javul a helyzet, de ez az én véleményem.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #9207 üzenetére
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
Tényleg ? A nagy legendátok most hol van egy gyengébb autóval ? Megérte visszajönnie, mert így sikerült lerombolnia egy kicsit a nimbuszát. Ha akkora spíler, akkor miért nem mutat fel egy gyengébb autóval valamit ? 3 év alatt egy dobogó ? Azzal a ferrarival egy hikomatos kukabúvár is nyert volna 5 VB-t.
Lama: azért tisztában vagyok a dolgokkal, nem egy 8 éves gyerek vagyok baszki ! Azért nem mindenki fizet azért, hogy versenyezzen. A mezőny fele biztosan nem fizet !
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
albert8
veterán
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #9209 üzenetére
OMG!
Basszus ne vedd már ezt a szar cirkuszt annyira véresen komolyan. Neked ez a véleményed nekem meg más. Ha netalán beletapostam az érzékeny világodba forma 1 terén, akkor ezúton kérek elnézést.Egyébként én leszarom a Sumákot és a Ferrarit is, de az érdemeiket nem vitatom.
Persze most papolhatnék a Merci gusztustalan húzásaiért, de ez már tényleg a gyerek kategória. Egyet azonban ne felejts ez a sportág, már a pénzről és a lobbizásról szól és nem az igazi versenyzésről.
Egyébként én ugyanúgy feltételhez kötném, hogy aki nem szerepelt a formula3-ban az fizethet bármennyit nem kerülhet be a forma1-be. Nem is tudom van-e forma 3 még, de ott vannak/voltak az igazi pilóta versenyek. Minimálisan eltérő autók és csak a vezető technikája döntött." A mezőny fele biztosan nem fizet !"
Baumgartner is a tehetsége miatt volt ott ugye?
Na kb ennyire nem fizet a fél mezőny[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #9209 üzenetére
Neked meg mi a bajod? Bántott a Schumi?
Hétszeres világbajnok? - Igen
Megismételte/túlszárnyalta már valaki a teljesítményét? - NemNincs több kérdésem...
Nem vagyok Schumacher rajongó, de igenis tiszteletre méltó, amit elért ez az ember, főleg annak tükrében, hogy milyen környezetből jött.
albert +1
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Rusher
őstag
válasz LamaCube #9197 üzenetére
Sztem azért olvass utána....kvázi csak éppen nem azonnal halt meg, hanem 2 perc múlva...úgyhogy ez hülyeség, hogy nem tudták persze....faszság és valóban gusztustalan volt. Amikor ilyen történik akkor azonnal le kéne állítani a versenyt...valahogy így, nézd végig..[link]
Egyébként csak annyit fűznék hozzá, hogy valóban sok gusztustalan dolgot csináltak a Ferrarinál Schumival egyetemben úgyhogy nem kell szenté avatni azért, de tény, hogy ettől függetlenül tehetsége van hozzá, bár érdekes, hogy most meg sehol sincsen és azért nem minden az autó...
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Szerintem van/volt egy protokoll ilyen esetben és attól, mert utólag kiderült, hogy 2 perc múlva halott volt az nem jelenti azt, hogy ezt tudta mindenki. Egyszer megmozdította a fejét és ezzel úgy gondolták, hogy akkora baj nincs. És az, hogy nem tudták, hogy meghalt az nem a versenyzők hibája. Azt ugye nem vitatod, hogy egy versenyző 100%-os odafigyeléssel megy egy versenyen és ha nem mondják -és éppen ezért-hogy nagy a baj, akkor ő nem is fog mást tenni. Az a versenybírák és az egész cirkuszt szervezők hibája, hogy a dobogó procedúrát megtartották és nem közölték a versenyzőkkel a rossz hírt. Persze ezt is kenjétek a Ferrarira és Sumákra ...omg.
Lehet megnézem a Sennáról szóló filmet, de tudom jól, mert arra emlékszem, hogy jóval a verseny után jelentették be hivatalosan a halálhírt.
"A 7. körben a versenyt vezető Senna a Tamburello-kanyart nem tudta bevenni, egyenesen a betonfalnak ütközött.[27] A beleset után egy pillanatra látni lehetett, ahogyan a sárga sisak félrebillen. Sokan fellélegeztek, hogy Ayrton még él, azonban többet már nem mozdult. Voltak, akik már ekkor a legrosszabbra számítottak, és ez csak fokozódott, amikor elszállítása után vérnyomok voltak a kavicságyon. Senna halálát nem az ütközés, hanem a jobb szemébe fúródó, kerekestül leszakadt felfüggesztés-rúd okozta, megtalálva azt a néhány milliméteres gumírozott helyet, ami a sisak és a rostély között van. A versenyt hosszú időre megszakították, és a brazilt helikopterrel szállították a bolognai kórházba, (B)hivatalosan 18 óra 40 perckor halt(/B) meg.[28]" Szerintem a továbbiakban nincs miről beszélni...Egyébként leszarom az egészet, de Sumák igen a cipészmester vagy pék fiából lett az aki, a mostani tejfölös szájúak meg... á inkább hagyjuk, legyen nektek igazatok. A mostani F1 az annyira jó és csodálatos versenyzőkkel van teli, hogy csoda. Persze arról ne beszéljünk, hogy már nem győzik a szabályokat változtatni, hogy a nagy autógyártók bent maradjanak és még ők baszakodjanak a kis csapatok nyűgjeivel, persze fejleszteni meg nem lehet, de a pénzt azt elvárja Ecleston bácsi.. Hát ez már tényleg cirkusz.
A legnagyobb izgalom, hogy melyik idióta kamikaze öl meg lassan valakit a pályán.
Legalább pörög a topic
Na megyek rajzolok egy csajt inkább[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Akkora commenteket írtok, hogy én inkább el sem olvasom, de összefoglalnám a lényeget:
A F1 akkor volt az igazi, amikor az autókkal birkózni kellett és teljesíteni a 110%-ot, most már csak egy csillivilli zacsi négy golyóval.
-
busman
veterán
A schumacher témáról még annyit,hogy lehet szeretni,nem szeretni,de elvitatni,hogy mit ért el...az botorság,főleg látva,honnan indult..
A forma egy előtti rész az érdekes-
A ferrari,meg egy nagy fos volt amikor odakerült,mindent neki köszönhetnek..[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
LamaCube
addikt
Fail, inkább ezeket nézem, mint az F1-et
Busman
Erről írtam. Most mutasson bárki is egy ilyen előélettel vagy mondhatni szamárlétrát megjárt versenyzőt.
Arról már nem is beszélve, hogy 2 év múlva az elektromos f1-et is el akarják indítani[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Az év legnagyobb filmes csalódása Men in black 3...egy nagy fos
Amúgy,jó reggelt![ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
Én most akarom majd megnézni, de nekem eddig az idei évben az új Total Recall nem tetszett. Aki látta a régit az azerintem meg se nézze az újat.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
busman
veterán
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #9211 üzenetére
Nem tapostál bele. 8 éves korom óta nézem szerintem, tényleg sok örömet okozott - egyszer Senna kipördült és jött mögötte 2 autó, rakott egy hátramenetet és kitolatott köztük és még sok más - csak vannak az embernek elvei, igazságérzete, stb. és nem értem, hogy ha a legtöbb csapatnál egyenlő feltételeket adnak a két pilótának, akkor a Ferrarinál miért nem lehetett ezt megtenni anno ?
Persze Sumák 7 VB-t nyert, de számomra semmivel sem nagyobb versenyző, mint Damon Hill (8 hengeres Yamaha motoros Arrows-zal majdnem nyert a Hungaroringen, így is második lett, de az utolsó körig vezetett) 1-szeres világbajnok. Akkor már V10-es motorok voltak asszem többnyire. A Sumák mikor mutatott egy ilyet mondjuk, egy olyan pályán ahol nem számít annyira az autó ? Semmikor. Ezért utálom ha sztárolják. Jókor volt, jó helyen. Ennyi !
Persze mindig is lesznek ilyen Zsolti félék, mert 10 autóval hülyén nézni ki a Forma-1, de ez van. Legyünk büszkék rá, hisz a mi fiúnk ! Talán miatta is lett pár Ft-tal drágább a benzin akkoriban.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
tupacamaru
veterán
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #9231 üzenetére
Én nem vagyok büszke rá. Arra kellene büszkének lennem, hogy az állam a mi pénzünkből támogatta? A fizetős pilótáknak amúgy is elég f0s a megítélése, de aki emellett még harmat gyenge is, az már egyenesen égő.
Ott a Kis Pál Tamás, a Michelisz Norbi, a Talma anno, rájuk büszkék lehettünk.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #9231 üzenetére
"Ferrarinál miért nem lehetett ezt megtenni anno ?"
Azokban az időkben nyílt titok volt, hogy minden csapatnál a jobb pozícióban lévő pilótát támogatja a társ és a csapat. És itt a vezető csapatokra gondolok, mert az egyértelmű, hogy egy kis csapatnál mindegy a csapatnak, hogy melyik vezetőjük nyer csak hozzon egy pontot. Az az 1 pont tudjuk jól miért fontos.
Coulthard, Massa, Rubens miért nem lett világbajnok? És még sorolhatnám a másodhegedűs, segítő pilótákat. Kb. 3 versenyig egyenlően kezeli a csapat a 2 versenyzőt, de ha az egyikük nagyobb előnyre tesz szert azt fogják favorizálni. Ez most is így van csak szabály van rá, hogy nem lehet csinálni "nyíltan". Tudjuk jól, hogy a boxban megteszik vagy egy rádióüzenetben, amit csak ők értenek. Igazság??? Ez rég nem arról szól, hanem a kibaszott pénzről, mint minden. Láthatod, amikor szabadjára engedik csapaton belül a 2 pilótát mik szoktak történni. Nem egyszer volt belőle baleset és az aznapi versenyüknek vége lett. Na ezért nem teszik, hogy egyenlően kezeljék őket.
Ettől függetlenül, hogy te nem favorizálod a Ferrarit ne legyél ennyire egyoldalú, mert minden csapatban megtalálható ez a dolog. Az, hogy ki van mikor jó helyen az ne legyen egy negatívum. Akkoriban is voltak szabályok és a feltételek adottak voltak minden csapatnak.A Ferrariról meg csak annyit, hogy az F1 óta 16 világbajnoki cím fűződik a csapathoz.
Nézzük a Mercedest-2db.
Vagy nézzük a Mclaren-t 8 db.-különböző motorokkal.
Most azokat emeltem ki, akik a kezdetektől ott voltak.Ne feledjük, hogy nagyon sok fejlesztés a civil autókon az F1 fejlesztéseinek köszönhető. Most meg mi a helyzet? Na az is megérne pár oldal eszmecserét
Az pedig, hogy kinek a szemében ki a nagyobb versenyző az nagyon tág fogalom. Majd 100 év múlva, ha lesz még ez a fos, akkor valószínűleg nem Damon Hill-t fogják emlegetni és a Yamaha motoros Arrowst...
Hát Baumgeci apuka és az állam vagyis mi, majd befizetjük Zsoltikára meg legyen büszke akinek 6 anyja van ott voltam a hungaroringen, amikor a Jordannal mehetett 2 kört, annyira feszített a mellkasom a büszkeségtől
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Kimaradt az idézőjel. Bocsánat.
Lama: én nem azt mondom, hogy ha már lement X futam és az egyik pilóta jobban áll, mint a másik, persze egyértelmű, hogy támogassa. De mikor elkezdődik a szezon, akkor miért robban le az egyik versenyző alatt a gépjármű, míg a másik alatt sohasem ? Coulthard is lehetett volna vb, ha meg tudta volna verni Hakkinant, de nem tudta.
Azt meg pláne nem értem, hogy egy Jean Todt, hogy lehet az FIA vezetője.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #9236 üzenetére
Massa és Ruben is lehetett volna, de nem tudta megverni Sumit
"Azt meg pláne nem értem, hogy egy Jean Todt, hogy lehet az FIA vezetője."
Mit nem értesz? A Ferrarinál volt
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #9237 üzenetére
Igen, mert Rubens és Massa alatt is mindig összefosta magát a ferka, míg Sumák alatt nem. Lett 40 pont előnye, akkor meg már mit akart a másik ? Hagyjuk a csába az egészet.
-
Pickle Rick
senior tag
Winnie: Én úgy hallottam, hogy Zsoltikának a szülei fizették jó részét annak, hogy szerepelhessen pár futamon. Érden is eladták az összes Renault autószalonjukat, hogy meglegyen a 3 milliárd vagy mennyi amit fizetni kellett.
Angel: Ha nem lenne Ferrari akkor nem lenne F1-sem. Most fontolgatják is hogy kiszállnak a száguld cirkuszból. Állítom, ha ez megtörténik a F1 is befuccsol. Jean Todt-ról pedig annyit, hogy azért ő jó pár évig, még lehet most is a Ferrari cég vezérigazgatója (volt). Igencsak befolyásos ember, jó helyen van ő a FIA vezetői székében szerintem
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Na gyerünk kezdődik a cirkusz.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #9240 üzenetére
A mol fizette be és a mol állami cég volt..., majd amikor a minardi megmondta, hogy mennyit kell letennie a mol és a másik szponzor, ha jól tudom a Renault hungary vagy valami renault-os dolog kihátrált mögüle. Ugye apuka Reanult autószalonokat működtet/ett.
Svájcinéger
Most azt gondolod, hogy direktbe elrontották az autójukat csakis Sumák érdekében?
Ez nálad valami Ferrari, Sumák fóbia összevegyülve egy kis összeesküvés elmélettelNa, de tényleg hagyjuk, mert ez már a vicc kategória
-
Winne
nagyúr
-
Svájcinéger
őstag
válasz Pickle Rick #9240 üzenetére
Régóta mondogatják. Olaszoknak nem szabad elhinni egy szavukat sem. Én úgy emlékszem, hogy 4 millát adott a MOL, és 4 millát a Zsolti family + talán még az állam, de össze-vissza 8 millió ájró rémlik.
LamaCube: én simán kinézem belőlük. Minden év úgy indult.
-
tupacamaru
veterán
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #9245 üzenetére
Ebben a kategóriában vegyél nyugodtan wayteq-et. Nagyoyn jó a supportja és semmi gond nincs eddig vele, pedig nyüstölöm rendesen, most is arról írok. Van itt a ph-n fóruma és 2 tag bennfentes romokat ír
és nagyon segítőkészek, ha valami probléma adódik. Nekem x-tab 70 i-m van, de már helyette a 8" van forgalomba, ami még olcsóbb is lett.Ebben az árfekvésben ez a legjobb szerintem. A support nagyon fontos. Az ilyen nonameket nem érdemes megvenni, mert csak a gond van velük, gari és más szempontból is.
Svájci
Mint írtam a mol állami volt és szinte az egészet az állta volt is nagy zajongás belőle politikai téren is.[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
-
LackoMester
addikt
Na véget ért az F1 fórum, direkt nem akartam belefolyni, amúgy pálinkás jó hétfőreggelt.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #9248 üzenetére
A tegnapi futam után gondoltam jobb ha nem írok ! Amúgy meg tudjuk, hogy ferka szurker vagy.
Tavaly Csalonzó kirakta Vettelt a fűre. Az visítozás, panaszkodás és "árulkodás" helyett "dugott egy hármast" és "nyomott egy pallót", lenyomta a füvön. . Erre tegnap gondolt egyet a ravasz, csalafinta Csalonzó, hogy visszaadja. Hát nem sikerült, erre visítozni kezdett, hogy Vettel szabálytalan volt ! Meg is büntették. Jelentősége nem volt, mert kiesett, de akkor is. Na ezért nem szimpi a ferka. Tavaly ők semmit nem kaptak ugyanezért, most meg egyből sír a szájuk. Volt hasonló helynemhagyós szitu, azt nem is vizsgálták.
Nagyon örültem, mikor Perez simán lenyomta a két ferkát. Szegény Massa ismét nem állhatott dobogóra, de ezen már fenn sem akadok.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Svájcinéger #9249 üzenetére
A szabály az szabály. Vettel nem hagyott helyet csalonzónak. Ha nem "rinyál" akkor is megbüntetik Vettelt. Ezen nincs mit panaszkodni sztem. Jogos döntés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest