Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Olyan paintes stílusban fogom megcsinálni, de remélem nem fogsz haragudni. Bár nem érdekel:-)
Csak vicceltem.Winne
A te projectedetnsem felejtettem el van egy két ötletem, de nem az igazi még. Nagyon sík a szöveg :-(HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Olyan paintes stílusban fogom megcsinálni, de remélem nem fogsz haragudni. Bár nem érdekel:-)
Csak vicceltem.Winne
A te projectedet sem felejtettem el van egy két ötletem, de nem az igazi még. Nagyon sík a szöveg :-(
Na jó 8 mindenkinek lassan lemerül ez a fos watwq: D
Bocsi 2x ment csak vennem kell egy ipadot...:-)[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LackoMester
addikt
Tupa besirtam a linkeken
na pálinkás jóéjszakát mindenkinekott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
-
Mappa
addikt
új stílus enginetechno
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
-
LamaCube
addikt
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
albert8
veterán
Érdemes beleolvasni. [link]
Érdekes, hogy a legtöbben, hogy vélekednek.Ez pedig marhanagy:
There's nothing "new". It's just the same old shit like Call of Duty is pulling. "It's new! It's revolutionary!", yet not a single fucking thing that makes a god damn difference has changed.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Rusher
őstag
válasz albert8 #9363 üzenetére
Ettől függetlenül meg kell hagyni, gyönyörűen néz ki és sokat tud, sokkal többet mint ezek az Androidos szarok....nekem bejön mint ahogy a 4 is....kell most...
Igazából az a nagy szemétség, hogy kint 200 dollártól van.....itthon 200K-tól lesz...200 dollárért vennék azonnal....
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
+1781872587628217 Én 4-et is veszek szerintem annyira fasza
Nem tudom mi a bajotok az androiddal??? Talán, mert ingyen van hozzá, majdnem minden és lassan leesik az alma a csúcsról???
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz LamaCube #9368 üzenetére
ez hülyeség! ez már abszolut hit kérdése, ki miben hisz... mindkét op-nak megvan a hátránya/előnye. ki ezt választja ki azt ... ez esetben én ios-t te andoroid-ot.
egyébként nekem tényleg az a problémám az androiddal, majdnem minden ingyen van hozzá, ha pizzát rendelek androidos telefontól akkor az is ingyen van, még a szállítás is. lehet holnap veszek egy androidos telefonról valamilyen autót mert az is ingyen van... csak viccelek nincs ingyen.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Ott ültem az iPhones kolléganő helyén, asztalon a telója. Pittyeg egyet, jött egy SMS. Ez kiírja, hogy kitől és még az üzenetet is el lehet olvasni, ha nem olyan hosszú. Nem lett szimpatikusabb.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #9372 üzenetére
értesítés, igen természetesen ki lehet kapcsolni, vagy kombinálni:egy csíkban középen vagy felül megjeleníti, illetve van hogy buborék ablakban is ki tudja jelezni.
szép is lett volna ha ettől jön meg a kedved hozzá
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Media Markt, Saturn-ban lehet kapni ssd keretet? [link] ilyenre gondolok.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Akkor mond már meg, hogy hol, mert szerinte nem lehet. Pedig nem is szőke. Nézegetek új Blackberryket, remélem megveszi a cég valamelyiket.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #9376 üzenetére
Pedig én aztat hittem, hogy az ios faék egyszerűségű
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #9376 üzenetére
beállítások / értesítések / értesítési központ üzenetek ott lehet vele babrálni
busman - hát az nagy kár
nem kötelező megadni
-
Pickle Rick
senior tag
SOA 5. évad start!
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #9382 üzenetére
Elfogyott a festék
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
válasz albert8 #9383 üzenetére
Akkor tekerje be fekete szikszalaggal.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #9384 üzenetére
Jobbnál jobb megoldások
Találtam eBayen feketét közben
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak, nem igaz ?
Megnéztem a Black Ops2 legújabb multi videóját (hangot nem mertem rá adni a cégnél), szerintem egész jónak tűnik !
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #9380 üzenetére
Már 2 napja írtam
-
Mappa
addikt
-
albert8
veterán
válasz Svájcinéger #9386 üzenetére
Eddig itt szapultad te is mint állat, most meg asszondod nem rossz.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
válasz albert8 #9389 üzenetére
Na és ? Megváltozott a véleményem ! :-) Amúgy szerintem én annyira nem is szapultam. Úgy jártam, mint Mappa az almás telóval. Nekem nagyon fontosak a hangok, szóval azok nélkül mondtam véleményt. A grafikával így első ránézésre nincs gond. Kérdés, hogy elég lesz-e az a vas, amit írnak hozzá és, hogy milyenek lesznek a hangok, mert eddig azokkal a Tréjarc nagyon hadilábon állt.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #9386 üzenetére
Akkor lehet nem egy videót néztünk... Belinkelnéd, mert amit én láttam az egy katasztrófa
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #9391 üzenetére
Asszem ezt volt az. Mostanában úgysem értünk sok mindenben egyet.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Svájcinéger #9392 üzenetére
A hangok jók amúgy szar. Trolloloo...
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
LamaCube
addikt
Hát nekem a crysis se jött be és ez sem fog. Attól függetlenül másnak tetszhet.Nincs ezzel semmi gond.
Mondjuk azt leszögezhetjük, hogy a cod amivé vált az katasztrófa. Szomorú, hogy a nevét adják ezekhez a szarokhozHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #9390 üzenetére
nem valószínű hogy én bármilyen COD-ot is fogok már venni... max ha új engine lenne alatta arra kíváncsi volnék de szerintem ebből a blakc ops és modern warfare-bol még lehúznak legalább 2 bőrt az is tuti gaaagyi
csak viccelek
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Rusher
őstag
Hihetetlen mennyi hülyeséget raknak már bele...perk meg mindenféle szar ami van már, ilyen hanghullámok meg ilyenek omg....meg olyan célkereszt a fegyveren, hogy beteríti az egész képernyőt, nehogy célozni kelljen, meg mechwarrior....áhh vicc szerintem.
-
LamaCube
addikt
Szerintem a 18 az nem pluszba, hanem mínuszba kell, magyarul vérpistikéknek ajánlott 18 év felett csak saját felelősségre, vagy mazochista hajlammal rendelkezőknek.
Vicc kategória...Tanker
A SOA 5/1 mekkora rész volt .
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LamaCube #9397 üzenetére
Ott folytatták ahol abbahagyták. Rögtön az első rész tele van bonyodalmakkal. Baromi jó lesz ez az évad is.
Falling Skies-ból még hátra van 3 rész amit nem néztem meg, de valahogy az nem jön be annyira. Majd valamikor ráveszem magam és megnézem azokat is.
-
LackoMester
addikt
Nálam kötelező, de gondolom ez nem újdonság.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #9398 üzenetére
Jaja
Breaking Bad-et nem nézted? Hidd el a legbrutálisabb sorozat. Ha elkezded; nem tudsz leállni ezt garantálom.
Nem rossz a falling skies se, időtöltésnek jó.
Homeland és a The walking dead-ot várom.
Az amerikai horrorsztori is várós. De a legjobb a Breaking Bad:-)Lacko
Eret is vágtam volna magamon, ha nem teszed:-)
Mondjuk nem tudom mit látsz benne, amihez köze van a codhoz a kiadón és a címen kívül semmi...:-([ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest