Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Svájcinéger
őstag
Hogy tudtad ezt a hányingert ide belinkelni ? Mászna vissza a fára inkább vazze !
Lacko: nekem 18-ért nem tudnál egy 680-at ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
nem is akarsz sokat....
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #8053 üzenetére
A nyár slágere lesz..
-
Mappa
addikt
huh srácok 37 új hsz délután óta ..itt meg mi folyik?
na akkor apránként
Svájci - ha azt mondod karácsonyig...akkor hallgatok rád!?
Lacko - 5870 jó kártya jó ár ..de maradok 7850 ez már 100%
BÖF-ről: Sipi leírta a lényegét, örülhetek, hogy eddig ilyen formában ez megmoccant a gépemen... és még így sem érzem azt, hogy annyira nagy hátrányba lennék... nem csillvilli a grafika ennyi, de ez változni fog a hónap végéig(Svájci Úr nem röhög )
úgyhogy felesleges itt ezen összeakadnotok mi? miben rossz? miben jobb? stb.ma meglett a premium: érezhetően elfogy a fps. eddig egy pályát próbáltam ki délután 16 férőhelyes szerveren. (mi lenne egy hangyabolyban ) nem olvasom rendszeresen a BÖF topikot mert szvsz ott a "mekkora fasza gyerek vagyok" stat villogás a fő téma, tényleges játék tapasztalat, észrevétel meg úgy kb. egy harmada. így én nem olvastam, hogy CQ dlc-vel visszaesik a fps. még nincs tapasztalat CQ-ról mert jól bealudtam és csak egy 10 percet voltam fent egy "pisztoly fejlődős" szerveren. tehát egyelőre csak ez az észrevétel.
fegyverek : SCAR-L valami isten meg ha jól emlékszem a TAR? is volt a gyors kör alatt.. egy két SPAS gyilok azt adta is tovább a következő stukkert jó lesz ez fegyverekben meg pláne.Winne - 4850 vs 7850 durván egy 50+% pluszt adna a 7 ezres. a 4850 kari 2008-as évjárat tehát tényleg leborulok előtte, hogy ez így ilyen formában ezt tudta nekem produkálni
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Az én lapom tudja. Karácsony ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
Ez egy igen kurvajó gém lesz, kötelező vétel, legalábbis nálam az. Company Of Heroes 2.
[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
válasz LackoMester #8060 üzenetére
Én a Borderlands 2-vel vagyok így
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #8060 üzenetére
Én meg nem veszem megy egyiket se. Bár ha azt mondjátok, hogy megéri a pízt és jobb, mint az MW3., akkor lehet.
-
Mappa
addikt
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #8062 üzenetére
A COH az RTS stratégia, nem FPS, de itt is lehet iszonyatosan nagyokat csatázni.
-
Svájcinéger
őstag
Azért nem vettél másfél év alatt VGA-t, mert mindig elittad, mi ? Hiába ! Sok pia fér bele egy Tescos bevásárlós kocsiba.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #8065 üzenetére
van benne valami
más:
BÖF3 : miért volt tegnap leesve az fps??? Vysnc be volt nyomva csak tudnám hogy sikerült a low beállítással bekapcsolva hagyni
tehát most azt van hogy annyi a fps-em mint a többi pályán... örülünk
egyedül a gyártelep scrapmetal pályán van visszaesés, a többi pöpec
de hogy ilyen részletesen kivan dolgozva beszarásúgyhogy adja
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
Uraim,
Mennyibe fáj a premium csomag a Böf- höz, nem mintha meg akarnám venni, csak érdekel.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #8067 üzenetére
Aprón 6500 egy csávónál, ha van már neki, amúgy 8k körül írták a legolcsóbbat.
-
Mappa
addikt
Ghost Recon: Future Soldier próbálta valamelyikőtök? egész pofás
nem kötelező megadni
-
albert8
veterán
MA lesz valaki? most fejeztem be a géptakaritást
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
busman
veterán
Jó film...Safe house.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
LamaCube
addikt
Felirat egy motoros hátán:
- Ha ezt el tudod olvasni, akkor leesett az asszony !
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
[link] Batman a való életben.. hát ez mekkora idióta
nem kötelező megadni
-
-
LackoMester
addikt
Kipróbáltam a Spec Ops gémet, hát finoman szolva jobbat vártam.
-
Mappa
addikt
tévedsz Lama a paraszt tuning a neon fények, szárnyak a suzukira meg légbeömlős első lökhárítók kályhacső kipufogó stb. az paraszt
ha egy kocsin szép felni van + fólia az ízléses, igényes
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs