Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #10048 üzenetére
Nem nekünk kellett, csak megemlítettük egy srácnak és annyiért kellett volna neki is.
@(#10049) tupacamaru: fos lesz, ahogy az előző is, bár nagyon cod copy, szal még élvezhető is lehet.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
tupacamaru
veterán
Az előzőről annyit hogy a single részét 5 perc után töröltem.
Gondoltam hogy nem nektek kell, de nem akartam pluszba venni feleslegesen. Ketten szóltak hogy kell, azt a kettőt meg is vettem. Majd legközelebb.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #10050 üzenetére
Egész éjjel zúgott a fülem az aréna zajától és még be is rekedtem rendesen a szurkolástól, de rohadt jó volt
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
MODERÁTOR
Még egy hatalmas köszönet, és maximális tisztelet Tupa játékostársnak a beszerzett BöFö 3-ért!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
tupacamaru
veterán
-
MODERÁTOR
válasz tupacamaru #10056 üzenetére
Még ráérek! 7247,72 Mb / 16593,76 Mb 6,03 Mb / mp 25 perc hátra!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
tupacamaru
veterán
Akkor fél óra múlva ott...................
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #10058 üzenetére
Na na azért erős szavak ezek.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #10061 üzenetére
Gondoltam akkor majd te válaszolsz..
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #10063 üzenetére
Akkor kizárt dolog, mert nem tudom!
Bár egy dolgot tuti tudsz: hol a fa főnök??
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #10065 üzenetére
-
MODERÁTOR
Nekem bejön. Csak low hozzá a gépem, majd jövőre ha cserélek talán már menni is fog!
-
Winne
nagyúr
Ebéd:
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #10050 üzenetére
Szerintem nekem van egy MSI. Ingyé odaadom.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #10071 üzenetére
Sooook, minimum egy ezrest még csomagolj mellé!!!
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #10071 üzenetére
Az fasza lenne. Eltudnád postázni a cimbimnek Győrbe?
El Classico- t néztem, ma azért nem voltam, de holnap vagyok ám.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Winne
nagyúr
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #10073 üzenetére
Asszem ez a rondaság az: MSIPM8M3-V Ha mondod a címét. Egy 3000-ezres P4 is van hozzá, meg cooler is, bár az növeli a postaköltséget, szóval ha az nem kell...
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #10076 üzenetére
Cs, nekem bőven elég a lap ( bár kár, h. csak 2 ram foglalat van rajta) , de ez van. Az onokatesóm győri címére kellene köldened, privátba küldöm majd a címet. Köszi előre is.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #10077 üzenetére
Ha nem olyan sürgős, akkor még körülnézek, hátha van egy 4 slotos valahol.
-
busman
veterán
Egy 2.4-es celeron D hömbölög nekem is itthon...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #10078 üzenetére
Nem olyan sürgős, nézz csak nyugodtan körül.
Pisti
nálam 3.2 Ghz Celeron D fog benne dolgozni.TankerTibi
jó is.[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LackoMester #10077 üzenetére
D820 tuning király cerka van nekem is itthon, meg egy szar MSi Neon lap vagy mi a tököm.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Pickle Rick #10081 üzenetére
Ha kell valamelyik akkor szólj nyugodtan. Van egy Inno3D 8600GT kártyám is azt se használom semmire.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
@rglaaf
veterán
Winnie te hogy tapasztaltad az spas 10-20méteren erősebb mint az mcs? én ugy vettem észre amaz viszont távolabbra mondjuk slug-al toltam
PSN:BiZzare_0 ️
-
LackoMester
addikt
válasz Pickle Rick #10082 üzenetére
Egyellőre köszönöm a lap felajánlást, mágvárom Norbit mit talál, viszont a kártya lehet, h, érdekelne.
-
Winne
nagyúr
válasz @rglaaf #10083 üzenetére
Én sluggal nem toltam egy percet sem, de bug és flecsette mellett az mcs az erősebb, de az lassabb is. Nagyobb pályákra inkább az mcs, kisebb pörgősebbre meg inkább a spas. Sluggal mondjuk biztos a spas a jobb, ha ugyanolyan golyót lő ki, bár a lövedék sebessége azt hiszem valamennyire más, még te tettél be anno egy táblázatot, amiben benne van.
-
Rusher
őstag
válasz LackoMester #10084 üzenetére
Monjduk az a kártya nem annyira "RetroPC"-be való szerintem nameg lehet nem is AP-s...oda ilyen X800-as ATI kéne vagy ilyesmi.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #10084 üzenetére
Egyenlőre microATX-es AsRockokat.
Rusher: van egy Sappnhire X800GTO2-őm Zalman coolerrel.
-
Winne
nagyúr
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #10089 üzenetére
Nekem is van egy Abitil9 pro, de pont most szereltem ki, azt mondták meghalt, bár én nem tudtam letesztelni. és van még egy Sapphire X1600 XT régiség is.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Rusher
őstag
válasz LackoMester #10089 üzenetére
Jah értem
Svájcinéger Hú azok milyen jók voltak annó....még talán ma is lehetne vele tolni jópár gamet.
-
Svájcinéger
őstag
válasz Rusher #10092 üzenetére
CS simán futott rajt 1280*1024-ben.
-
LamaCube
addikt
Winne
Jövő hét szerdán American Horror Story 2 évad
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
tupacamaru
veterán
Melyik NFS volt jó? Valaki nem játszott ezekkel? Olyan kéne ami nem driftelős és városi pályák vannak benne. Ja, és lehet billel is menni benne.
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #10095 üzenetére
NFS most wanted, carbon, + még talán a hot pursuit új része, de azt nem ajánlom, és még talán a run, de abban nagyon lineáris a játétkmenet. Jah és igen + még az undercover, ami nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz albert8 #10096 üzenetére
Valamelyikkel már játszottam de nem tudom melyik volt az, majd meglesem ezeket. Kiváncsi vagyok hogy ekkora monitoron hogy mutatnak az autós játékok.
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #10097 üzenetére
HA jó kell, akkor én inkább a GRID-et ajánlanám, vagy a DiRT játékokat.
Az új NFS-ek már nem olyanok mint régen.NFS most wanted carbon, undercover. Ezek jók. A többit meg sem nézném a helyedbe.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LackoMester
addikt
válasz tupacamaru #10095 üzenetére
A Shift1- 2 szerintem elég jó ( némi drift van benne ) esetleg amiben nincs az a HFS The Run, de ez nekem annyira nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs