Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz zgospel #97212 üzenetére

    ha nem tudod befejezni az elozest, akkor az a NEM KENE kategoria. tudom, hogy nagyon otromba tudok lenni, ezert a stilusom miatt sosem akarsz majd egyeterteni, es igazabol azon leszel mindvegig, hogy cafold azt, ami az en velemenyem.
    szoval tok mindegy mit mondok. ezen rugozni, hogy a kis motorral nem tudsz elozni, tudod mit? rendben. a nagymotor az ezen az elven akkor biztonsagosabb. nekem aztan tokmindegy. :D

    2.5 loeros segedmotorkerekpar az ensz egb rendelet alapjan 45 nel tobbet nem kene tudjon, es 40 el kene haladnia. mivel ti nagymotorosok mindvegig teljes mertekben betartjatok a kreszt, hiszen ez kulonboztet meg titeket a magamfajta allattol, ezert meg sem elozheted a buszt. nincs problema. :D
    ha mar ennyire az eletszeru helyzetekhez hasonlitjuk a tanulomotorozast.
    igazabol tudom, hogy erted, teljesen tisztaban vagy vele, mit akarok irni, nem vagy te hulye, csak csinalod itt a fesztivalt. ez siman az egodat bantja.

    a csapkodasra is leirtam a velemenyem, azt se olvastad el.

    es akkor kerem minden nagymotort elsore embert, irja le, hany km-t motorozott eddig nagymotorral, es hany nagymotorja volt, hogy engem elkuld a picsaba ekkora nagy magabiztossaggal. csak hogy tudjam, hol a helyem. nem flame. ha van tokotok, akkor az igazat irjatok, de mindenek elott leirjatok. tuntessetek fel az smkp kategoriat is km el. tenyleg kivancsi vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák