Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz runner 125 #56326 üzenetére

    A kawa legalább csinál valamit motorerő terén, és nem egy olyan szánalomputtyonnal áll elő, mint a Honda az RC213V-vel (annak a váza jó, ez tény, de amennyibe kerül annyiért a szemetet is kivihetné). Szóval addig kár leszólni, amíg legalább próbálkoznak. Nekem biztos merevedésem lenne, ha a feltöltős utcai H2-re felülhetnék és mehetnék vele, függetlenül attól hogy néz ki - a H2R-t meg úgysem tudnám meglovagolni.

    De ami a H2R külsejét illeti: ízlések és pofonok. Szerintem egy olyan motor, ami akár 370 km/h-ra képes, és nem speciálisan végsebesség rekordra tervezett torpedó külsőt kapott, biztosan van némi szerepe. De hát itt a fórumon mindenki jobban ért hozzá, ugye:)) Nyilván a Forma 1-ben is a Homasitánál vásárolnak szárnyakat, hogy jobban nézzen ki :W Mondom ezt úgy, hogy nekem sem tetszik különösebben, de rosszul sem vagyok tőle.
    Fireblade hozzászólásán nem csodálkozom, hozza a formáját, ami tipikusan magyar. Kb. minden topikban ezt olvasni. Élőben meglátná a karbont szerintem maga alá pisálna, de hát az itthoni pénztelenség mindenre rányomja a bélyegét :( Egyébként meg pont magasról leszarják, hogy te mennyit adnál érte, valószínűleg nem is te vagy a célközönség, már ha meg tudnád ülni egyáltalán (erre szokott az a válasz lenni, hogy nem is akarom, ami hát megint csak önvédelmi reflex). Na nem baj, mindenki vegyen egy CBR125-öt - ABS nélkül szigorúan ;] -, mert az a tuti gép :D

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák