Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Archer #47958 üzenetére

    Volt zxr 250 esem.
    Latszatra egy picit fejlettebb usd villa, 45 loero, a vegsebesseg-fojtas eltavolitasa utan 170 felett megy, a 65 loeros 400 as tarsaik tudjak a 200-210 et, szoval inkabb 180 at tudjak ezek.
    Jo gep, csak ha belegondolsz, 18 000 et forog. Ott eleg hamar szelephezagallitas van, ha arra hasznalod, amire valo. Korongos, tehat lehet locsolni a penzt. Vasperselyes henger. 4T nel a hengerfej es a vezerles a leggyengebb pont. Ha ott vmi nem stimmel, a motor ara mehet ra megint. Ha van penzed nincs ezekkel semmi baj. Koltsegcsokkentesbol egy-kethengeresek a mostani 250 esek, es nem is lesznek sornegyesek, nem hiaba.

    Az akku meg kesztyu temahoz hozza se tudok bofogni.
    Altalaban ha valamirol velemenyt mondok, aminek a nagyresze metafizika, probalok osszehasonlito teszteket keresni, szamokkal mertekegysegekkel. Ugyanezt csinaltam az olajoknal is, es baromi erdekes eredmenyek jottek ki a marketinghez kepest. Nekem egy kicsit fura, ha azt olvasom, h ez es ez a marka a legjobb.
    A vilag mar nagyon reg nem igy mukodik sztm. Arsavok vannak. Egy arsavban majdhogynem tokmindegy mi van rairva. Kb ugyanazt tudja. Legyen szo barmilyen termekrol.
    Amugy akkuteszteket megnezve nagy markak is elverezhetnek, nem azt tudjak ami ra van irva.
    A forumok epp ezert megbizhatatlanok. Nincs alatamasztva semmivel a velemenyuk az embereknek, csak kijelentik, meg hallottak, meg mindenhol ezt mondjak.
    Kesztyunel el nem tudom kepzelni mi alapjan jo/rossz.
    Ranezesre jo, de volt olyan ember aki hordta tobb szezonon keresztul, esett benne?
    Eses utan amugy is ki kene dobni a kukaba kb, tehat tenyleg nem ertem a rangsorolast.

    [ Szerkesztve ]

    Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák