Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz csongi #34900 üzenetére
100/90-18 és 150/90-15. Metzeler ME880 és Pirelli Route MT66 amiket találtam. De ezekből annyi a 150-es mint másnak egy szett Pilot Road. Amit gondoltam helyette az most egy BT45 lenne előre és Exedra hátra.
GMaps-ot használok csak valami tankra rögzíthető átlátszó tok kellene.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
csongi
veterán
Ez a hátó 15-ös méret elég xar méret
Ennyi pénzből, egy 14 colos autót fel lehet gumizni Kriminális ami megy.
Találtam egy ilyet, de meg ne kövezzetek, nem tudom milyen márka kategória. -
félisten
válasz csongi #34903 üzenetére
Faterom nem is tudja mennyibe kerül a GS-re egy hátsó gumi. Ő elmondta mennyibe kerül a kocsira 4db én meg nagyokat hallgattam. Arról nem is beszélve, hogy ez egy virsli gumi, ennél sokkal drágábbak vannak. Meg ilyet szól: Ó ez még csak 60000-et futott. Mondom aha mert az motornál kevés. Miért ez sok?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
canniball
nagyúr
-
válasz csongi #34903 üzenetére
Ne is mond. A Pirellivel ki tudnék egyezni, de abból az első is 30 felett van... Ezt a Shinko-t nem ismerem, most Kenda Kruz van hátul. Lehet most az elsőt cserélem csak, aztán 1-2 hónap múlva hátsót.
Telefonálni nem akarok, navi miatt érdekelt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
DigitXT
nagyúr
válasz canniball #34905 üzenetére
Ha nem mész tempót simán hallod a hívót. Tegnap két bejövő hívásom
is volt, amit fél perc alatt lezavartam. Nolan N-Com intercom erősítővel.
Picit fura persze, hogy be vagy kábelezve, és amúgy csönd van, mert az
egész hóbelevanc arra van bekészítve, hogy ha hívnak, akkor felvehesd.Amúgy nekem (még) nincs látható helyen, de ha GPS kell egyelőre elég,
ha a mondja. Persze ilyenkor "vakon" kell bízni benne, de ez van.Akinek a kormányon van, ugyanez működne, Bluetooth kapcsolattal.
-
félisten
Fiúúk irány motorozni!
-
csongi
veterán
Olvasgattam egy par velemenyt. De a 230 rol nem sokat talaltam. Goldwingesek 15-16ezret mentek el vele, de ugy atlag ennyit futnak. Egy ket tipusnal az esoben valo tapadast es fekhatast tarottak kevesnek, de ott sem mindenki.
Szerintem motorozas stilus kerdese. Esszeru motorzasnal es ha erzi is az ember hol kezd a gumi bizonytalankodni, akkor mukodo dolog, es fejben dol el a kontroll
Egyebkent milyen motorra tenned?
Es ezekbol a velemnyekbol nem derul ki, hogy a futomu allapota milyen mennyire szereti ranggatni gazt srb.
Szoval szeritem ar-ertek aranyt kell nezni. Csak egy uj gumi, legfeljebb jobban alkalmazkodni kell a hataraihoz, ami minden gumira igaz . De meg kell kerdezni azoknaka gumisoknak a velemyet akik forgalmazzak.Symbian:Igen indulok csak ehhez sok szerszam kell, teszem vissza a blokkot a vazba!
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz DigitXT #34907 üzenetére
A macera és/vagy az ára csak az egyik visszatartó erő; de sokkal inkább az hogy szvsz nem kicsit veszélyes ha elvonja/megosztja az ember figyelmét.
whYz!
No offense, de abból a pénzből nem inkább a gépet kellett volna szerelőhöz vinni...?csongi!
Ilyen apróságokon már csak nem akadsz fent![ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
whYz
őstag
Nekem mar-mar a jobboldali kozlekedes tunik furcsanak.
canniball: De igen, csak ezt meg elobb megrendeltem, es persze meg mindig nem jott meg. Egyebkent kedden viszem, de ha bedoglott a venti akkor mondom nekik h inkabb hagyjak, mert nem akarok 400 fontot fizetni erte.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Kolondrum #34909 üzenetére
Majd fél 3-kor indulok Szépilonáról.
Csongi: inkább nem próbálkozom. Ez a "noname" Kenda sem egy tapadásbajnok, ma reggel is éreztem a lámpára lassításnál, hogy mászik a hátulja pedig én koptattam be. Még mindig a Kawasaki ZL400 SE-re.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz canniball #34905 üzenetére
nem ismerek olyan embert, aki úgy traccsol motorozás közben telefonon keresztül, mintha otthon ülne a kanapén. de pl apám-anyám mikor motoroznak, mindig bevan kapcsolva az intercom, sokat beszélgetnek közben ha egyenes az út és krúzolnak és nagyon szeretik, hogy ha kell, tudnak motoroni is beszélni egymással. nem rossz dolog ez meg nyílván nem akkor fogsz telefonálni, mikor lapon fordulsz, vagy hasalsz a motoron, vagy a dugóban szlalomozol
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dexar007
veterán
Na Symbian most egyutt varjuk a Mikulast. Tegnap voltam Becsben autoval,visszafele Gyor elott 160 kornyeken egy villanasra lettem figyelmes,aztan meg egyre Gyongyos elott a lehajto savban. Ott talan 60-as tabla volt,en pedig 80-nal mentem kb. Az elsonel meg lehet remenykedni ahogy olvastam,a fix trafik 160-ra vannak belolve,en is kb annyival mentem,de mivel csal az ora,igy lehet nem is engem fenykepeztek.
Give me your cum,bull!
-
doc
nagyúr
válasz Dexar007 #34917 üzenetére
ahogy olvastam,a fix trafik 160-ra vannak belolve
Emlekszel esetleg hol olvastad?
Csak mert buntetni elvileg 153 km/h-tol tudnak autopalyan. Ha tenyleg 160-ra vannak belove fix trafik, akkor azert az hagy egy hajszallal tobb mozgasteret a khm... figyelmetlensegbol adodo gyorshajtas esetere -
Dexar007
veterán
-
doc
nagyúr
válasz Dexar007 #34921 üzenetére
bemasoltam gugliba es a 4-5. talalatnal tenyleg irtak egy olyan hogy 160-ra vannak beallitva, bar ez egy majdnem 7 eves cikk volt... keresgelek meg, jo lenne valami hitelesnek tuno forras hogy megnyugodjak
kcsa:
a muszer hibahatara hivatalosan 2 km/h, vagyis 153 km/h-nal mar jogosan johet a level Szombathelyrol -
-
.mf
veterán
"GPS/telefont, hogy oldjátok meg?"
Telefon: utána visszahívom.
GPS: okosteló + gps-sw (gmaps nem sokat ér, mapfactor navigator OSM-térképekkel szintén ingyenes és egy igazi navigációs progi a tomtomtól, ámbár csak fapados butított verzió, ezért adják ingyen), fülbe dughatós zajcsillapítós harangú füles, rá maszk-sisak, kábel elvezetve a kabát alatt, telefon zsebbe. Ha nagyon eltévednék, akkor előveszem és megnézem a térképet is.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Zin
őstag
600-as Hornet, vagy Kawa Z750? 2005 évjárat és jövőre tervezem...
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
vlevi
nagyúr
A muszer pontatlansaga az csak 3km/h, ennyivel mernek fole. Azonban az, hogy miert mernek altalaban sokkal nagyobb sbessegre (50 helyett 70, stb....) az azert van mert 15km/h-ig (+3) csak szabalysertesnek minosul, nem ervnyes ra az ojjektiv felelosseg. Ami azt jelenti, hogy nincs azonnali 30 ezres csekk, csak helyszini birsag, vagy a szokasos, mondd meg ki vezette a jarmuvet lwveel, amit mar mindnenki tud, hogyan kell kimagyarazni. Ezert inkabb a rendoroi sem szivatjak magukat azzal, hogy feleslegeesen kuldozgessek ezeket az ertelmetlen felszolitasokat 55km/h gyorshajtasrol, hanem inkabb csak a 70 foloittit merik, ami mar nem szabalyserrt, hanem kozigazgatasi birsag, amutomikusan megy a 30-as csekk az uzembentartonak. Persze ez nem szentiras, de rendoroktol hallottam, hogy altalaban ez a gyakorlat, perzse lehetnek kivetelek.
Telefonalasrol annyit, hogy egyik is erosnek meg sok-sok eve be volt teve a bt fules a sisakba. Egyszer megalltunk kajalni, csorog a telefon, felveszi, aztan semmi. Kozben rajott, hogy az ove az olyan volt, hogy nem tudja atallitani bt fulesrol a telefonra a hangot, ezert inkabb az etteremben felvette a bukot, es ugy telefonalt :-)
[ Szerkesztve ]
-
Nem telefonálok, mint már írtam. A navigáció volt itt a lényeg, hogy menet közben is láthassam. Engem eddig GMaps is elvitt mindig oda ahova kellett, de amúgy van Sygic-em is, csak ez nem mutatja a forgalom sűrűségét.
-
canniball
nagyúr
válasz Integra #34915 üzenetére
"... apám-anyám mikor motoroznak..."
Az azért egy másik helyzet." meg nyílván nem akkor fogsz telefonálni, mikor lapon fordulsz, vagy..."
De azt nem te döntöd el, hogy mikor csörren meg a telefon...lehet épp mikor lapon fordulsz, vagy...Summa summarum: lakott területen engem eleve zavarna ha közben beszélgetnem is kéne, de nyugis helyen is bármikor előfordulhatnak váratlan helyzetek (kifordulnak eléd stb.) és akkor nagyon nem mindegy, hogy épp csak a vezetésre koncentrálsz vagy másfelé is.
Meg különben is: motorozás közben ne zavarjanak már!https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
polimorf
tag
válasz DigitXT #34932 üzenetére
Nem kell felvenni, de engem már az is nagyon zavarna ha csak csörögne bizonyos necces szituációnál.
Amúgy ha motorozok akkor azt kikapcsolódásból teszem, és legalább olyankor legyen nyugtom mindentől és mindenkitől. Az a kevés idő amit motorozással tölthetek az lehessen már csak az enyém és legalább közbe ne keljem másra gondolnom.
De persze ez csak az én nézetem.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
polimorf
tag
Tud valaki valamit a 12.-ei hondás rendezvényről? (Jövőhét szombati)
Hány órakor, honnan lesz az indulás, hova stb.?
Valami link ha van róla esetleg.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
-
Archer
őstag
válasz mocsanisi #34936 üzenetére
Ránézésre egyben van viszont az a kormánysúly nagyon elüt, valószínű volt már a gép az oldalán (ennyi idősen persze nem csoda). Meg lehet csak én nem látom jól de ledes süllyesztett indexek vannak rajta? Tapasztalatból mondom, lehet hogy jól néz ki de szemből kb. nem látják, pláne napsütésben, majd azért cseréld le őket szerintem valami "kiállóra".
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Bogyó bá'
nagyúr
A normálisabbjának a kapacitív érzékelőjét be lehet állítani kesztyűs kezeléshez: Nokia Lumia 920-és attól fölfelé. Nem csak motorosoknak, télen is jól jöhet!
szerk: de egy BT headsetnek a gombját is meg tudod nyomni kesztyűben.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
mocsanisi
senior tag
válasz Archer #34941 üzenetére
Mostani tulaj előtti tulaj kicserélt majdnem mindent ilyen kékre. A szelepsapkáktól kezdve, a csavaralátéteken át, a kormányvégsúlyig minden ilyen kis biz-ba**t. Egyszer csúszott egy kisebbet ez látszik is a fényezésén, viszont gyári a fényezés, gyáriak a matricák. Igen süllyesztett led indexek. Azon gondolkodtam hogy az újabb gixxernek a visszapillantóját kéne rátenni, abba már van index is a hátulján.
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Integra
titán
válasz canniball #34931 üzenetére
de, én döntöm el, mert egyszerűen nem kötöm rá az intercomra a telefonom ha akarom, vagy ha mégis, lenémítom. szólj ha nem érted, elmagyarázom az meg, hogy neked mi a bajod, vagy mi zavar, mi közöm, közünk van hozzá? semmi. nem használod, kikapcsolod, pont. komolyan, megint égbekiáltó hülyeségen megy a spammelés
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
canniball
nagyúr
válasz DigitXT #34932 üzenetére
Csak polimorfot tudnám ismételni. Annyi különbséggel (ha ez az) hogy a GPS nekem eléggé hiányzik, így ha sikerül megoldani az majd beszélhet a fülembe, de a hívásokat akkor letiltom.
bogyo112!
A kapacitív kijelzőt hogy állítod át rezisztívre?Integra!
Én autóban sem különösebben szeretek telefonálni (van kihangosító), mert érzem azt hogy valamennyire elvonja a figyelmemet és ez gáz; motoron ezt hatványozottan veszélyesnek gondolom.
De ha neked/nektek úgy jó ám legyen, ezen nem fogunk összeveszni.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz canniball #34945 üzenetére
szerk: nem véletlenül találtam rá az információra, hanem egészen konkrétan nekem is 920-am van... ...és működik! És nem, nem vagyok burzsuj, az ősszel sufnigsm webshopokban 65k HUF-ért lehetett venni 1 év bolti garival, függetlenül Az enyém például Szaúd-Arábiából származik...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
félisten
Elég rövid szakasz de jó. Főleg amikor az ember 1:06-nál hirtelen elég komoly mértékben lefelé kezd el haladni. Oda vissza lehet menni jobb híján. Visszafelé nem szabad nagyon meghúzatni, mert szó szerint ugrat a motor.
hopp nem jó link.... Folyamatban..-.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Kolondrum #34948 üzenetére
Hát ez nem nyert, nem tölti fel jól.... A lényeg, hogy endre felé van egy jó rész. Nem is írom mennyivel lehet biztosan venni a kanyarokat. [link]
Más: Az a fazon aki 150-el nekiment az akkor már álló autónak jó nagy barom volt....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kupon kunyeráló
- Hardcore café
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vodafone mobilszolgáltatások