Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Bogyó bá' #29393 üzenetére
Nekem még nincs akkora múltam, hogy rám jöjjön a motodepi. Akkor érzem, hogy menni kéne amikor süt a nap és relatív meleg is van. Ami azért még elő elő fordulgat itt felénk.
Meleg: 7 fok mint pl reggel.
canniball! Én így! [link]
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz canniball #29400 üzenetére
Én ezeket a méregdrága zara pólókat-toppokat használom a kipuf bedugózására, szépen kitölti a teret, besimul, puha. Amúgy sztem fűtött garázsban nem kell. Nekem csak azért van bent, mert nálunk minden megtörténhet. Jobb ha zárt az a lyuk.
-
canniball
nagyúr
válasz Kolondrum #29402 üzenetére
Nem tudtam mi az a "zara póló" hát rágugliztam, vazze 5-6k-ért máshol 2-3 pólót is kapsz, a kipufogónak az is jó és még a testedre is marad.
Amúgy garázs van csak nálam nem fűtött, sőt kisebb réseken még a szél is áthúz.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
félisten
Csörög a telefon, felveszem. Hát hogy jönnének megnézni a motort, hogy hol sérült meg minden. Mondom az jó, mert mindent kijavítottam.
-
Daywalker
addikt
Nem értem mi a szarozás tárgya. Dugjatok bele zacskót vagy rongyot, az ingyen van, nem kell faragni, ahelyett, hogy ilyen hülyeségekre költitek a pénzt
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
canniball
nagyúr
válasz ujskodas #29418 üzenetére
Akkor szerencsétek volt.
(#29419) Daywalker!
A témakezdés még komoly volt, de az Archer kollégával folytatott konzultációnknak fele sem volt igaz.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
félisten
Na ha minden jól megy pár nap és nem oldalra dőlve telel a vas. Adaptert valaki? Kéne egy táska is meg térdmelegítő.
-
canniball
nagyúr
válasz Bogyó bá' #29422 üzenetére
Errőlvanittnagybaszó!
(#29423) SymbianOS!
Milyen adapter?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
amdk7
aktív tag
-
Daywalker
addikt
válasz fattyu #29428 üzenetére
Valóban jó, most h jobban utána néztem. Ezek szerint a felirat és a szárny egymáshoz viszonyított iránya, pozíciója nem fix, hanem megfordítható, mindig a menetiránynak megfelelően áll a szárny. Mondjuk fentről nézve a szimmetria valóban ezt diktálná, fura lenne másképp. Csak érdekes, hogy így forgatják az emblémát.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
alvaro
senior tag
válasz Bogyó bá' #29393 üzenetére
Mai budapesti utamat így motorral intézem.
Közben már megint úgy jártam, hogy miután megszívtam a hóval, nem mertem Teresával nekiindulni (az előrejelzés esélyt látott hózáporra), aztán reggel csak nézek, hogy se fagy, se hó, a fancért jöttem kocsival...
Ehh, meteorológia.
-
Integra
titán
megcsodáltam a karasnában a cb1100-et. húúúú, erősen sportmotoros vagyok, de nagyon elkötöttem volna egy hétvégére..... vagy kettőre
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
polimorf
tag
Köszönöm az elismerést.
Ahogy olvastam az észrevételed gyorsan odamentem megnézni , de megnyugodtam, szerintem szimmetrikus a két csírkeszárny állása.
Mindenesetre rámhoztad a frászt, de minden ok .
Amúgy már elkészültek a mattfekete részek is a gépen, úgyhogy részemről a festés totál kész van. Ha érdekel valakit tehetek fel pár fotót róla.
Az összerakás jövőhéten lesz.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
polimorf
tag
Itt fannak a fotók de csak azokat fotóztam amikbe matt feketét kellett fújnom, ill. a tankot azért fotóztam le mert a tank beömlőt is lefújtam matt ezüstre mert nagyon karcos volt, és azóta a tankpadot is felragasztottam rá.
[link]Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
polimorf
tag
válasz Bogyó bá' #29436 üzenetére
Köszi, azon vagyok, hogy szép legyen. . Ha elmegyek egy találkozóra ne kelljen szégyenkeznem vele, attól, hogy öreg még lehet szép állapotú egy motor,és legyen is.
[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
csongi
veterán
válasz Kolondrum #29440 üzenetére
Nem az lényeg mennyit költesz, hidd el, hanem,hogy a tied és neked tetszik és jól esik.
én is átfesteném a mocit, de nem lesz rá keret. Így maradok a javításánál, ami pár ezer forint és kb ugyan annyi meló mint az átfújás, de ha kész ugyan úgy örülök neki, és remélem jól sikerül .
Annyi előnye lesz, hogy nem kell kamrába vonulnom. De kiderül az ünnepek alatt, hogy sikerül. A Vario szíj 30 ropi, és inkább guruljon mint átfessem -
-
balazs1011
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja