Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz Steven #148835 üzenetére

    Én még nem láttam egymás mögött 3-4 motorost az autók között. Lehet rossz időszakban, rossz útvonalon megyek. Egyébként ez nem csak a 3+ sávos úton tud ilyen lenni?

    Szerintem az a normális, ha két sávos úton a motoros a két sáv között megy el, a kerékpárosok meg szélső mellett jobbról (de menjen inkább a k. kerékpársávban).

    3 sávnál nem tudom hol kellene menni etikett szerint, mert az autósok hol itt hagynak helyet, hol a másik oldalon, meg attól is függ, hogy én merre akarok menni, mert ha pl 150m-múlva jobbra és már kisoroltam, akkor nem fogok bemenni a belső sávhoz, csak mert ott áll pár motoros. Vagy elférek és előremegyek, vagy nem és akkor kivárom a sort.

    De ha előre megyek, szerintem én sem nézem, hogy egy kicsit beljebb már áll 2 motor egymás mögött. Meg 3-4 motor sztem simán előre tud állni egymás mellé, mi a fenéért maradnának egymás mögött az autók között?? De én még 4 motornál többet sosem láttam.

    bardi: nem tudom hogy lehet nem motorozni a városban, mikor a legtöbb út átvisz városokon keresztül. :)
    Azért ha sietek v. menni kell, mert pl esik az eső vagy tűz a nap, akkor nincs az az isten, hogy beálljak araszolni. Sőt, igazából azért vettem motort, hogy előre tudjak menni, ne álljak a dugóba.

    [ Szerkesztve ]

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák