Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz teleahocipöm #144959 üzenetére

    Felreerted, miert emlitettem meg a multjat. Kerlek olvasd el figyelmesebben az elozo 3 kommentemet a temaban. Ettol a multja miatt még kedvelheted, csak ne harapj be tole kritika nelkul mindent, ahogy ezt a kovetkezo bekezdesedben teszed:

    - nem amiatt az egyetlen hulyegyerek miatt tiltottak ki a motorosokat. Epp ezt probaltam vegig magyarazni, hogy egyetlen ellensegkepet vazol, ami nalad is ugy tunik mukodik. A motorosok maguk is boven tehetnek errol, mivel nagyon sokan jarnak arra, pl nem legalis kipufogoval, mivel eleve nincsenek utak sehol. Valoszinuleg a motorosok szama, es viselkedese egyutt volt tul nagy terheles, plusz a polgi szemelyes sertettsege.

    Nem az az egyetlen ember baszott ki veled, az az ember dodornak szolt be, ezert neked ugy talalta, ahogy azt te is mondtad: o miatta van ez az egesz. Pontosan ezt kritizaltam az elozo kommentjeimben, hogy hogyan tud lecsapodni nehany emberben az a videoja.

    Kovetkezo teves feltetelezes: nem akarom, hogy szemet hulyjunk barmi felett a hulyegyerekkel szemben, csupan nem ertem, hogy edukalhat valaki egy hulyegyereket, ha az a valaki maga is az volt.
    Azt nem akarom, hogy egyetlen emberre uszitson valaki tobb ezret egy sima szemelyes sertettsegbol. Ahogyan ezt a polgi is teszi visegradon ugye. Mi a kulonbseg a ket cselekves kozott?

    A kibaszas tarsasjatek... szuper. A problemat megoldod, ha megjobban kibaszol massal? Vagy csak jobban fogod erezni magad, a problema megmarad, te meg megvonod a vallad, es azt mondod: de legalabb kibasztam ma valakivel.

    Elmondtam, mi bajom azzal, amit cselekszik.

    Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák