Új hozzászólás Aktív témák

  • teleahocipöm

    senior tag

    válasz csongi #144875 üzenetére

    Elnézést kicsi későn írok. A megbélyegzés, nem hinném, az sem rémlik hogy nagyon méltatná magát, de lehet figyelmetlen voltam.

    Nem téged gyilkosozott le, én is autózom és nem sértődtem meg, akinek nem inge, ne vegye magára. :) Te most autós oldalról azon sértődtél meg, amiért Dodor motoros szemszögből azt videót készítette :) .

    Sokat tesz a motorosokért, ott a példa a Bajna – Héreg felfestés, természetesen sok motorosnak élből nem tetszett, rögtön belé is álltak, ha jól tudom azóta lecsökkent a balesetek száma. A visegrádi tiltás ellen azért kell fellépni,.... de nem folytatom, nem akarlak meggyőzni :) aki érzi a probléma súlyát elmegy, ha tud.

    Topiccsendőr
    Az, hogy milyen volt régen, nem volt szép, nem is kap dicséretet tőlem, de vélhetően tanult belőle. Írtam miért kedvelem a videóit, és nem múltja miatt.

    Miért vársz betyárbecsületet azok iránt, akik miatt kitiltották a motorosokat, elég furcsa lenne, ha valaki kibaszik velem és szó nélkül hagynám, Te sem gondolhatod komolyan :) . Ebben az esetben az autós hülyegyerek és társai nem Dodorral toltak ki, hanem sok ezer motorossal, ez a gond és ezt kell megérteni. Csak azért szemet hunyni, mert egy olyan ember ált bele a témába, akit nem kedvelsz. Tudomásul kell venni, hogy a kibaszás társasjáték, aki azt gondolja, hogy ezt egyedül lehet játszani, hát téved :D

    Az nem relativizálás, hogy nincsenek szentek, ez csak igazság, az emberek többségének vannak olyan múltbéli dolgai, tettei, amire nem büszke, és vagy beszél róla vagy nem. De nem is hiszem, hogy a múltja lenne a bajod Dodorral.

Új hozzászólás Aktív témák