Új hozzászólás Aktív témák

  • teleahocipöm

    senior tag

    válasz Topiccsendőr #144200 üzenetére

    Az alapok megtanulás az első, erre kellene egy motor a hard csak utána jön, ha jön.
    Az önindító az én perverzióm, nagyon nem szeretem rugdosni a motort. :)

    Hogy a 4T alul húz, ez jön a enduros videókból, meg XT 125-el mentem pár órát és egyáltalán nem sikerült lefullasztani, pedig volt, hogy szinte megállt alattam a motor, egyébként nem is kellett pörgetni, kis gázzal elvolt, elég jó tanuló motornak gondolom, de szerintem teljesen más dimenzióban használjuk a motort, sokkal tapasztaltabb vagy.

    Ezeket az motorokat, alkatrészeket csak példának hoztam fel, hogy bizony már 2005-s motorhoz sincs már minden. Bontott alkatrészeket nem is néztem, mert már a példának felhozott motorokból is több verzió van egy éve belül is ki tudja milyen változtatásokkal, ezt átlátni egy motorszerelőnek rutin, de egy laikusnak rémálom. Bontott alkatrészt venni is elég lutri, persze ha meg lehet győződni, hogy használható még, akkor vennék és vettem is.

    Köszönöm a segítséget, és teljesen igazad van 125 2T jobban használható, nézegetem azokat is, de hogy melyik motorban van Rotax 122 és melyik évjáratban van minarelli, az eladók ritkán tüntetik fel. DT 1125 és XT 125R csak pár darab van a hahun 900e környékén.

Új hozzászólás Aktív témák