Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Xero #137221 üzenetére

    110/70+140/70 Tehát RS125 gumi méretek voltak RoadTec01-ből 72k+szerelés 1 hónapja, nevetséges... pár éve az eggyel szélesebb első és hátsó (120+150//70) szett volt 50-55 körül.

    Nagyon szaladnak el az árak de ha csak itt szaladnának el és a Lidl/Aldiban a szokásost fizetnénk... nem 20k helyett 32-33-at úgy, hogy semmi extra nincs a kosárban. :U :W

    Pfiucska A BT-re nem tudok mit sajnálom de azt tudom, hogy az A52 5G szeszélyes egy jószág... :W Nekünk az S pároson 3 dolog emelt a motoron a hangminőségen:

    1. menj be kapcsold be a DolbyAtmost, és tedd automatikusra, az EQ-val meg fogsz tudni játszani! Én ott megemeltem a közép és közép-magas frekvenciákat. Zenére ergya lesz cserébe a hívás ha tisztább nem is de hangosabb.

    2. Hívás appban van egy hallókészülékes mód, meghökkentően sokat segít. :DDD

    3. Beállításokban lesz egy hang konfigurálás ami alapvetően megpróbálja belőni a frekvencia tartományt az életkorod/hallásodnak megfelelően.

    BT-re talán annyi ötletem van, hogy ha TMH vagy DBT romos mert szolgáltatói akkor lehet feltolnék egy XEH romot rá hátha segít valamelyest a TMH nekem is tud vicces dolgokat S10-en alaplap csere óta... de akkor bukod az OTA frissítést és mindig kézzel kell ráfrissítsd Odinból az újabb ROM-okat ha csak nem váltasz CSC-t a telefonon, A52 esetén passz hogy lehet. S10-nél tudtam anno de ott meg mindig retek módon állt be :DDD DBT/DBT/DBT/TMH-ra, a tárcsázóval lehetett szerviz kóddal XEH/XEH/XEH/TMH-ra váltani de azt az opciót Android 11-el elvesztettük. :W

    Steven idegeskedő taxist vagy bpiautosok Vitarast meg lehet legalább kérdezni kér-e maciszörpöt ha dudál. :DD

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák