Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz norbert1998 #134361 üzenetére

    En biztos ezzel kezdenem, es egy esztergalyosnal. O tobbet tud barkinel mondani, mivel kepben van a meretekkel, milyen anyat lehet oda rakni, mivel lehet egyenesen vagni, stb.
    En nem ezzel foglalkozom, nem vagyok esztergalyos, sosem csinaltam ilyet, tehat csak elkepzeleseim vannak, de ha odahegeszt vki valamit, akkor azt tuti el van bszva.

    Azt sem ertem, hogyan tud lejonni az anya. Sztm ott valamit rosszul edzettek, vagy meg sem edzettek sporolasbol, hogy valamilyen mas, olcsobb technologiaval tudjanak nem menetet vagni, hanem menetet vasalni, vagy gorgozni, fogalmam sincs, de ez nem az elso yamaha, ahol ezt latom. Szoval ha tengely csere kellene valami miatt megis, lehet a bontott sem lesz jo, az ujnak a cikkszamat neznem. Amennyiben megvaltozott a cikkszam, egyertelmu, hogy fillerbaszas volt.
    A masik jelenseg, ahol ilyen erosen meg van huzva az anya, es lazan mukodik, a bordastengely ki tud kopni. Sok motornal siman egy lemezzel van biztositva a kislanckerek, es megsem lesz baja a bordaknak, tehat itt megint van valami, amirol nem biztos hogy tudunk.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák