Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz gps76 #134115 üzenetére

    Ismerem, ez a prop-tech es vakuummero.
    0.5 bar elteresnel szerintem nem kell hengerfejig lebontani, es szelepet csiszolni, mivel ennyi elteres nem hiba. Szinkronnal csalni felreertheto dolog. beallitod a szinkront, mast nem tudsz csinalni, vagy egyaltalan nem nezed a vakuumerteket, hanem amikor a legsimabb, ugy hagyod. A puffogas durogas nem szinkron hiba, hanem alapjarati keverek hiba. sornegynel 1 hengernel 7.5 baros hengert is beallitottam simara, ez nem nagy muvelet.
    Emelle a szinkron vakuumertekeihez nem minden motornal kell ragaszkodni, peldaul valahol ennek a rovasara kell allitani az alapjarati kevereket, hogy a CO szint jo legyen. Vagy nehol nem szabad szinkronozalni a fojtoszelepeket, hanem bizonyos vakuumkulonbsegnek kell lennie a hengerek kozott.

    A szinkron csak alapjaraton erezheto, illetve csak ott van szerepe, ezert kisse el van tulozva, mert ha valami alapjaraton nem szepen jar, akkor minden ember a szivehez kap. De ez majdhogynem egy elhanyagolhato dolog, mivel amint a fojtoszelep megnyilik, semmilyen szerepe nincs a szinkronnak.
    Elment szinkrontol nem lesz baja a motornak, csak az emberi fulnek zavaro, es nagyon latvanyosan "meg lehet javitani" ami miatt ezt a rengeteg prop-tech es keszuleket el lehet adni, es ezzel latvanyos videokat lehet kesziteni tobbek kozt, illetve laikusokat elkapraztatni ezzel, de kb ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák