Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Tamás9x #132868 üzenetére

    Nem tudtam, hogy kriterium, hogy neked kell sajat kezuleg osszebarkacsolnod valamit. Ajanlottunk jart utat, utangyartott fesszabot ami jobban birja a hot, nem neked kell szopnod vele.

    Azt hittem, hogy tudod, mirol beszelgetunk. En nem, ezert kerdeztem. De akkor te pedig ezert nem valaszoltal, mert te sem vagy tisztaban arrol, amirol beszelgetunk :D

    Tudom, hogy fontos a megfelelo fesz. Kerdesem: nem azert nem tolt alul, mert keveset forog a fotengely?

    Eu-n belul ordogtol valo, mert illegalis, de ertem amit mondasz, es magyarorszagon motoroknal nincs fustgaz vizsgalat, szoval ...
    kisse szkeptikus vagyok abban a tekintetben, hogy hogyan vitelezed ki a megvaltoztatott vezerlesi idoket, ugy hogy a kovetkezo bekezdesedben alapveto osszefuggeseket nem latsz, es egy 750 es 3 szelepes 9:1 es kompviszonyos karbis motort osszehasonlitasz egy 800 as 4 szelepes 12:1 kompviszonyos befecs motorral loero tekinteteben.
    5 -10 lo??? Majd 20% os teljesitmenynovekmeny? Turazashoz nem a loero a lenyeg amugy sem, te nyomatekot akarsz alulra , de gyokkettovel turazni az xrv tokeletes, az egvilagon semmit nem kell vele csinalni. Egyebkent mar egy eve megbeszeltuk, hogy eleg az ereje, es mar akkor is komp viszonyt akartal emelni, szoval nezd, ha azert irod be a forumra hogy beszelgessunk, akkor bocs, de nekem a velemenyem mas. Ha pedig azert, hogy megerositest varj, vagy tulkepp nem tudom mit, amugy leszarod a velemenyeket, akkor most generaltunk par felesleges hszt.

    Kerlek nezz annyira intelligensnek, hogy ezeket a sarkitott fasz peldakat hanyagolod. Tudom hogy nem seggraketat csinalsz.
    Az en szemszogembol magadnak csinalsz felesleges koltseget/feladatokat a vez idokkel, a komp viszony babralasaval, de a legnagyobb hiba, hogy ragaszkodsz egy tipushoz, ahelyett, hogy olyan motort vennel eleve, amit nem kell felujitani.

    Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák