Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    Na megjöttem. Sajnos az ősz is:
    - korán sötétedik. Már f8-kor olyan sötét volt, mint néhány hete f9-kor...
    - hűvös volt. A szokásos szerkómban fáztam, vehetem elő a vastagabb cuccokat. Ezt a tapadós bt003-at is most először csúsztattam meg.

    Találkoztam egy-két érdekes fazonnal
    Nagykörúton hallom, hogy közeledik mögöttem, majd lámpánál beáll mellém, R6 asszem 03-04-es modellév, amilyen Persunak is volt, fekete nagy 46-ossal, az arc is kék egyrészes daineseben rajta sárga 46-os, fején sárga kupak. Talán maga Rossi volt :DDD De azért úgy tűnt tudott is. Slick gumival, néhány erős indulásnál / kanyarnál kicsit driftelősen, de jól uralva a gépet; sorok között olyan szűk helyen ment el, amit nem gondoltam volna, hogy ott még el lehet férni. Szóval tudott a srác, de szerintem lakott területen nem ártana ennél visszafogottabban menni.
    Megyek külső váci úton, m0 felé, az én sorom épp belassul, a másik sávban elmegy mellettem egy fekete 06-os gixer 600-as. Következő lámpánál beérem, sorolok én is előre, látja, hogy jövök, áll arrébb, hogy én is odaférjek, akkor nézem, hogy ez nem is srác, hanem lány. Melléérek, bólintva köszönünk egymásnak, s amennyit a bukótól láttam, még egész jól is nézett ki. Eddig az volt a tapasztalatom, hogy a széplányok általában csak utasként vannak motoron :))

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák