Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Xero #122037 üzenetére

    Nekünk anno celluxozta mindig. Ha sima 3,5mm-es (régen nem azt használt hanem azt a kis hangya méretűt) akkor vegyél 2-3 ezerért egyet a legolcsóbb sportfülesből. Befog az férni a bukóba eddig befért mind három sisakomba. :)

    Addig jó... mikor egyszer feljött szóra, hogy műszakiszakközép a cél meg műegyetem/óbudai utána minden alkalommal csak azért is hallgattuk mennyire léhűtő és a motort egyáltalán érezni képtelenek általában szerinte az IT-sok... :D

    Vizsgán mutatkozik meg amúgy, hogy rendes az öreg... a VB-k 99%-val jóban van, egyik törpenövésű srác le-le tette a lábát a rutinon közben az öreg szóval tartotta a vb-t. Átment. És nem egy ilyet hozott össze. Az más kérdés mikor a gyerek szerencsétlenkedett a forgalomban és a VB határesetnek tartotta (hiába nem volt meg a bukó hiba szám) az öreg közölte, hogy ő nem engedné ki így... :)

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák