Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz shiNIN #12164 üzenetére

    én spec el nem indulnék sötétített plexi nélkül, annyira megszoktam. mondjuk vezetéshez is napszemüveget használok, de a sisakom nem tolerálja..
    legközelebb beépített szemüveges sisakom lesz, az a legtutibb, tükrös plexivel mert az annyira nem sötét, de legalább nem látnak be. utálom amikor a lámpánál méregetnek a suttyók a kocsiból, meg azt nézik mikor rajtolunk meg versenyzünk végre, és ha belátnak a plexin egyből megpróbálják felvenni a kontaktot, ha látják hogy rájuk nézek az csak olaj a tűzre... inkább ne lássanak semennyire és kapják be..

    városban amúgy éjjel sem gáz a plexi (persze csak ha betartjuk a kreszt ugye, a 140-nel a buszsávban elég messze van ettől), én rendszeresen éjjel járok haza és nem szokott gond lenni.
    gond akkor van ha nagy a tempó, vagy kimegyek a városból.. volt már hogy kanyarban majdnem elcsúsztam mert kavicsos volt az út és nem láttam, ugyanezt láttam volna távolról is és akkor ki tudom kerülni.. kanyarban íven azért ez nehezebb dió.. ugyanez városban nagy tempónál, például egy olafoltot vagy nyomvályút nehéz kiszúrni, de azon meg normál nem állat sebességgel simán át lehet menni gond nélkül...

    utas: én senki mögé nem ülnék fel soha, nálam ez ilyen alapelv. nem azért mert félek, csak senkiben nem bízom meg annyira hogy rábízzam az életem. az asszony is csak mögém ül fel, de mivel ő félős, olyankor nyugdíjas a tempó, nem akarom hogy megutálja a motorozást.. viszont ismerek olyan csajokat akik kb. ostorral a kezükben ülnek fel hátra és kívánják a száguldást.. ők sosem vezettek még motort, és valószínű nem láttak még balesetet...

    [ Szerkesztve ]

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák