Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Lomha 8V #121320 üzenetére

    Egy csörgést beazonosítva szétszedni és cserélni mondjuk egy csapágyat gyakran olcsóbb mint utána javítani a járulékos károkat és a motort hazaszállítatni... :)

    persuader pedig konkrétan tud ilyen mértékű zakatolást, hazai csoporttagét is hallottam 10 ezret futott a vadonatúj feszítő és olyan volt mint egy varrógép már a motor. Elméletileg nem ugrik át a következő fogra ilyenkor csak egy kis idő / terhelés után a kézzel áthajtás a lényege mintsem az olaj, visszarakáskor jó eséllyel kiugrik teljesen ameddig kell.(Gondolom)

    Én a Hyo óta semmilyen zajt nem veszek természetesnek, mint írtam minden újonnan jött zörej valaminek az elkopását és idővel a törését jelezte. Január óta van a honda... és egyszerűen csak jó. A villával kellett foglalkozni ennyi, a több mint az én fejlövésem volt, hogy csere többnyire mert esztétikusabb lett de ráülök és egyszerűen csak megy, szinte már már hihetetlen élmény. :DDD

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák