Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz jacis #118192 üzenetére

    A kérdések 50% a Hyohoz voltak köthetőek ha megnézed... Keress rá a hszekre. :U

    A maradék meg meg fele fele arányban vagy kérdés, hogy minek miképp és úgy kell e működnie vagy jön a robi. Te ne forgasd ki kérlek, tényleg keress rá és nézd meg mivel van/volt itthon cakkom pakkom 3 gép amiből egy nagyon nyűgös volt egy meg durván fél egy éve nyűgös. A harmadikat meg pusztán szájízem szerint akarom átszabni.

    De mondom újra talán ez nem érthető, hogy miért pont ez a "kis vacak" kell, azért mert apum nagyon szereti akárhányszor elagyal az eladáson inkább keressük a hiba megoldását. És igen, lassan a kor5 végére érünk nem hiszem, hogy egy kobor elektromos hiba miatt másik gép kene mikor új a teljes kihajtás, a karbi, át lett nézve maga a blokk is már gyak. Fej volt lent belül nem tudjuk mi van szét nem kett húzva, kompresszió is még bőven a jó tartományba mozog. Lassam a végére érünk, tanácsért jöttem, hogy minek merről álljunk neki ehelyett sportmotor.hu választ adtál nekem, add el a csába, nem ez volt a kérdés és az alap felállás. :)

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák