Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz #31733248 #112615 üzenetére

    Namost nem kell vietnamozni a topicban - elkerulni a kozvetlen konfliktust, mint a szovjetek az amcsikkal, hogy nem nekem irod, hanem neki amit mar elmondtal, de sajnos nem birtam felfogni :D

    Joesellyel szivni fog vele. :DDD
    Erzek egy kis olasz ellenesseget es japan buzulast, emelle egy jo adag tajekozatlansagot, egy nagy urt, amit eros hittel tomtunk ki.
    Eleve a megfogalmazas hogy japan-olasz, mindenfele marka, tipus megjeleloles, vagy ezek ismerete nelkul a hetkoznapi ertelemben vett megbizhatosagnal ertelmezhetetlen.

    Minden gyartmanynak van nyugje, minden markanak vannak minosegbeli hullamzasai es ez, egy tipuson belul evjaratonkent is valtozhat.
    Hogy ez mennyibe kerul, mennyire jon ki az adott tipuson, az mindenhol valtozik. Konkret tipusismerettel jelenthetsz ki valamit is, de az nincs.
    Nincs egy jollyjoker gyarto, aminek minden modellje tokeletes.

    Leirta kerek perec, almodozik. Ez a japan tetszik neki, ebbe van beleesve. Nem tudom, leirhatom-e, de ez az un. matyizos szakasz a motorvasarlas elott, ami eltarthat honapokig vagy akar evekig :D
    En csak egy esetleges alternativat hoztam fel, ami nagyon hasonlo jelleggel bir, mivel beirt a topicba valamit, ami a szervek eladasaval kapcsolatos. Biztos en ertelmeztem felre, de en arra asszocialtam, hogy a penz nem all rendelkezesre :D mivel ebbe a konkret yamahaba van belebuzulva- kesobb kijelentette- vele nem is vitatkoznek, ezt kell vennie, ez biztos.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák