Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Daywalker #110577 üzenetére

    Az igazi regi iskolas magyar-vadkelet-balkan gyorsasagi motorozast nyomja, azt a rendszervaltas utani furcsa atmoszferat, amit nagyon sokan nem eltek tul ezeken a motorokon. a szteroidok a gyurotermekben, meg a hatalmas bolcsessegek, amik ott elhangzottak, amikor nem eppen agyra gyurtak, scooter-feherre szokitett hajak, amik altalaban elbaszott sargara sikerultek, rettenetes fos muanyag zenek, homofobia, rasszizmus, olyan szintu beszukultseg, minden szinten, es olyan eroszak, ami csak a charles bronson- bosszuvagy filmekben volt jelen, az a hatalmas eletvagy, amikor esz nelkul vettek az emberek a motorokat hitelre, mert egy kalap szar, ami volt itt korabban, senkinek nem volt bejelentett jovedelme, mindenki nyomorgott a szintjen, de amugy minden belefert ami motor volt, vagy ruha, vagy amivel a statuszodat a vilag tudomasara akartad juttatni. hiszen csak egyszer elsz, es ugy akarsz elni, mint egy bugris, vagy valakinek a kocsogje? :D

    ezt mind tulelni az muveszet.

    Egyebkent rettenetes szarok a cikkei, amik nagyon... hogy fogalmazzak. Informacio hianyosak a terjedelmuk ellenere. Intellektus valahogy nem fer bele. hiaba egy motorrol akarsz olvasni, a dodorrol fogsz vegulis olvasni. Nem azt fogod megtudni, hogy milyen a motor, hanem hogy van nalad egy ember, aki jobban tud.
    A stilussal nekem nem lenne bajom, ha nem faradnek el a tartalmon. Kuldjon el a kurvaanyamba sok olvasoval egyutt, csak egy het mulva olvasol valami olyasmit, amivel az elozo velemenyevel homlokegyenest mast allit, es bebizonyitja az ellentetet annak, vagy ha nem is, annyira magabiztos, es annyira extrem, szelsoseges, hogy csak neki lehet igaza vegulis, mert vitatkoznal egy ilyen dologgal, ami akkor lejon a betukbol? Dehogy vitatkoznal. A video formatum ezert sokkal jobb.
    Szoval mindenfele nagykepuseg nelkul, egyszeruen elfaradsz, ha elolvasod. Es nekem amugy sincs annyi energiam, hogy az arcomat akarjam eltemetni olvasas kozben.
    Mindamellett utcan biztosan megbaszna, terepen is. Palyan is biztosan. Gyalog is megbaszna. Ettol fuggetlenul ez a felig legalis oktatas, raadasul utcan. Amik elo szoktak ilyenkor fordulni, "na mutasd meg a motorommal, mit tudsz" nem egy balesetmentes oktatas iranyaban tesznek lepeseket sem a resztvevok, sem a szervezo.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák