Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Polemius #101428 üzenetére

    Köszi ! :R Akkor a Held kiesett mivel húzós vonós sulis táska is lenne egyben , holnap megyek az új bukóért, megnézzem a Vanuccit, kép alapján félek a bővítő cipzár mentén valami finom gyenge anyag lesz... utána Kelo már egy köpésre van, megnézem a Kappát (ezt találtam nevetségesen olcsón 13-ért olaszból akciósan)... ha egyik se megrendelem az Alpinet. Vagy egy R15-öt.

    "Túra alatt" azt úgy értsd, 4 nap balcsi, 3 éjszakányi cucc nagyon extrém esetben egy horvát hosszú hétvége, tanktáska + hátiba férjen el, egy személlyel ez szerintem bőven kivitelezhető lenne, haveri körrel megyünk nincsen nőnemű, minimál cuccal megyünk mindenhova. Aztán lehet nem. :D Doboz van, de szívből gyűlölőm, hülye magasságban van, tükrökkel szintben nem lehet vele sorok között kényelmesen kukacolni, ez meg tanidőben reggel nem nyerő...

    @Canniball: Köszi, megnéztem, 40-42 kintről azt még talán szintén betudom suvasztani így, hogy a bukón tudtam fogni az akció miatt. :R Főleg ha minden igaz aprós cuccokból a különbözet meg lesz. :))

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák