Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris0321

    addikt

    válasz baboss #100634 üzenetére

    Tudtommal igen, de ha még aznap kiveszed belőle amit kell és elviszed a többit a bontóba ott oda is adják az igazolást és már csak az okmányirodába kell elmenned, hogy ne kelljen fizetned két járműért. Azt, hogy pontosan mi a menete annak, hogy megtartsd a blokkot és/vagy a vázat nem tudom de biztos van rá lehetőség.
    Ha ideiglenesen kivont járművet veszel azt nem tudom milyen módon írják át és az után nem kell fizetni de újra és újra ki kell vonatni azt nem tudom meddig lehet. Nem tudom milyen járműről van szó, én az örökölt MZ Trophy-m fogom jövőre újra üzembe helyezni de mivel az régen lett véglegesen kivonva a forgalomból így annak meg vannak még a papírjai így akár el is adhatnám gond nélkül az alkatrészeit beépítésre. Papír nélküli motort nem vehetsz mert akkor legálisan nem építheted be az egyedi azonosítóval ellátott elemeket. Bár lehet erre is van trükk amivel megoldható.
    Mivel eddig én csak egyszer adtam le bontásra járművet évekkel ezelőtt így pontosan nem tudom mi a te esetednek a menete ezért lenne érdemes hivatalos helyeken utána érdeklődni plusz vannak olyan helyzetek amiket okmányirodánként máshogy értelmeznek/kezelnek.

Új hozzászólás Aktív témák