Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Valahol régebben olvastam erről a töltés közbeni usb debug kikapcsolásról, örülök akkor hogy jól emlékeztem mint megoldás. A wipe meg csak mint általános hibaelhárítási ötletként jött
(De így van esély hogy nekem is emiatt fagy meg a teló webcam közben. Következő alkalomkor én is kikapcsolom.)Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Bencsi89
csendes tag
Annak mi lehet az oka, hogy frissen telepített Miui V5 pár óra alatt, ugy hogy hozzá sem nyúlok a telefonhoz, kikapcsolasig merül? Battery stats törlés volt. Meg az összes kötelező kör. Annyi változás van az előző romhoz képest, hogy 2 helyett 16 GB os kártya került bele.
-
bezz
tag
Remélem nem lő le senki, egy félig OFF kérdésért, egy volt Defy-st!
Történt ugyanis, hogy szeretett telóm leesett a motorról és nem is találtam meg. Ezért beújítottam (ha már új, kicsit legyen erősebb jelszóval) egy Samsung Xcover 2-re.
Ami viszont egy hét után megadta magát, és azóta szervízben van. Több mint két hete. GSM boltos, de elvileg megbízható helyről, viszont hallottam olyasmit, hogy esetleg ezek külföldi szolgáltatós telefonok, és IMEI alapján letiltják őket egy idő után. Konkrétan a kérdésem az volna, hogy ilyen letiltáskor mit is produkál tulajdonképpen a telefon. Van-e erről valakinek infója? -
zkosaras
aktív tag
válasz StefanBraun #7755 üzenetére
Nálam nem ilyen súlyos a helyzet, de ha lehet szeretnék javítani az üzemidőn. Sima zöld lencsés Defy, WhiteRabbitNextGen-2.1.1 van fent, de a nap végéig sem húzza, és alig nyúlok hozzá (úgy vettem észre wifi-n sokkal jobban merül).
Tudtok ajánlani Vsel és Mhz értékeket, valamint progit amivel ki lehet szúrni a beragadt, sokat zabáló appokat? -
StefanBraun
aktív tag
válasz zkosaras #7757 üzenetére
Igen az természetes hogy pl wifinél jobban fogyaszt.3 nagy fogyasztó van.Kijelző, GPS, Wifi.GB romnál vígan ellehet lenni 800 MHZ-en is.
GB romhoz : 300/26....600/36....800/46
Ha kicsit több kell valakinek 300/30...700/42...1000/56
Ezen kívül attól is függ a lemerülési idő hogy mennyi idős az akkumulátor.
Átlagos felhasználás mellett ( kis wifi, telefonálás, sms, fényképezés ) ha 2 napot kibír az nagyon jónak mondható.[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
sziasztok!
Ez az új WR CM7 (2.1.1) nem jött be wifi és mobilnet terén. Kipróbálnám ezeket a MIUI-kat.Rátehetem full wipe után a CM-re? vagy nem illik?Tisztelet a Gépésznek!
-
zkosaras
aktív tag
válasz StefanBraun #7758 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
A CPU beállításoknál található üzemmódoknak (ondemand, userspace, performance) van vmi jelentősége?
-
MZsoltee
veterán
Kis baleset érte a telómat tegnap. Elvittem evezni és a hátlap már nem az igazi, így vizzel érintkezett a belseje, mindene működött kissé párás volt, de a most az érintőképernyő nem érzékel semmit. Tudtok valami megoldást? Hogyan lehetne kiszedni onnan a vizet?
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
kurion
senior tag
Xperiás rom van a telómon és gyári beállítások visszaállítása után nem bootol be 20 perc után se. custom recovery-t nem tudok elérni csak a gyárit vagy melyik az, és a gépen nincsenek fent a driverek help.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
StefanBraun
aktív tag
válasz MZsoltee #7762 üzenetére
Hátlapot leveszed, akkumulátort kiveszed, memória kártyát és sim kártyát kiveszed ezután pl hajszáritóval fujathatod hátul de én inkább csak simán kitenném kicsit a napra.A pára nem kell megijedni ha netán 1-2 napig is belülről ottvan a kijelzőn.Ha eltünik nemlesz gond.Valószinüleg az érintőképernyő is azért rakoncátlankodik mert párás.( szakavatottak akár szét is szedhetik szerintem a telefont és kilehet törölni úgy ).Egyébként működik a párától függetlenül minden?
[ Szerkesztve ]
-
Fixmiki
tag
Sziasztok, ezt raktam fel, sbmiui_v4-19defy_2nd_boot.zip nagyon jónak tűnik,DE a dokkolóba téve nem áll át az órára, pedig főleg ez tetszett ebben a telóban, ezenkívül nem találom hol lehet saját szám megjelenítést és hívásátirányítást állítani, ha valaki tudna segíteni akkor előre is köszönöm.
-
Axi-Maxi
tag
Sziasztok
Olyan gondom van a defyvel hogy néha gondol egyet az érintö képernyö és megbolondul össze vissza ugràl ha felsô gombal lezàrom es visszalepek müködni szokott àltalàban, most wiui van fenn tegnap ùjra raktam de nem javult meg... szerintetek???
ÜdvIgyál vizet Axi fizet
-
nagyúr
És megint egy frissítés: MK42.2.RC4-jordanplus-130715-RELEASE
Eddig ez a legjobb CM7-nél újabb ROM amit próbáltam, ha bele tudnám tenni az Xperia D-ből a walkman-t és a hangzás javításokat akkor perfekt lenne.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
duduati
aktív tag
Hali mindenki!
"Apró" hibát követtem el, és bátyám telefonjára (defy+) a sima defy wr2.1-et tettem fel (úgy tudtam hogy mindkettőre jó).
Ezután a telefon nem kapcsol be, vagyis kidob fekete alapon fehér szöveg, de nem tudom már a pontos szöveget. Szóval elhalt, és szeretném feltenni rá újra a dolgokat. Anno sima defym-en csináltam, de nem találom már hogy hol volt a leírás, ami alapján elmentem.
Ha valaki belinkelné megköszönném!
-
Axi-Maxi
tag
válasz StefanBraun #7769 üzenetére
Nincs fòlia 2.9.27 volt fenn tegnap felraktam 3.1.27et de most is csinàlja. Nemtudom mit mondana rà a szerviz
Igyál vizet Axi fizet
-
duduati
aktív tag
válasz duduati #7771 üzenetére
Ez volt az a fehét szöveg:
Bootloader
09.10Battery OK
OK to Program
Transfer Mode:
USBEzután leszedtem ezt:
DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-125_BLUR_BL6_2.3.5Feltettem RDS lite-al. Kiírta hogy PASS, de ezután be se tudom kapcsolni :S Másik aksival kipróbálva, de sekép, sehang :S
Annyi hogy ha adatkábelen van, világít fehéren a led bal fent.
[ Szerkesztve ]
-
Fixmiki
tag
válasz StefanBraun #7768 üzenetére
Köszönöm a választ, magamtól nem jöttem volna rá, kár hogy a dokkolót nem tudod, azért köszönöm, akkor már meg sem kérdem a mooke hogyan viselkedik dokkon.
-
duduati
aktív tag
válasz peter077 #7776 üzenetére
Köszönöm!
Úgy néz ki sikerült. Beléptem valahogy egy menübe (bakapcs+le nyíl, vagy le/fel vagy hogy) és ott nyomtam egy wipot, data wipe, és utána egy gyári rom felment rá. Nemtudom hol találtam meg, mert vagy10-el próbálkoztam, de úgy is szerepelt hogy defy+ gyári. Szóval hálistennek nem lett tégla!
Köszönöm a segítséget!
-
duduati
aktív tag
válasz StefanBraun #7778 üzenetére
Defy pluszosra ment Sima defi
Úgy tudtam mindkettő bennevan, de tévedtem
Köszi a segítséged!
-
lsebestyen
addikt
Üdv! Ha ezt látom a telón mi a teendő? Gyári rom, 2.2, nincs root sem.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz lsebestyen #7780 üzenetére
Mi nem látunk semmit
-
lsebestyen
addikt
válasz CoolBoy323 #7781 üzenetére
francba, elszurtam a beillesztest..na mindegy kozbe amugy siker
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz lsebestyen #7782 üzenetére
akkor ezt megbeszéltük
-
Balivok
csendes tag
Sziasztok kiszeretném próbálni a Maniac romot ,de nem tudom ,hogy mikor és hogyan kell rárakni a Pdroid Patchet ,és JBMakeOver Patchet ,valaki legyen szíves leírni.
Előre is köszi szépen.
-
(jan)
őstag
Van már olyan cm7 amiben mindkét kritikus android sebezhetőség javítva lett ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
tyll30
tag
Ezt Valaki próbálta ?
Érdemes felrakni ?
[MIUI V5 Defy/Defy+ 7.7.2013 SLIMPATCH Quarx Base 08/07/2013] -
ttom26
csendes tag
Én próbálgattam pár napig... elég jó volt, és nagyon szép. Sajnos a memóriát nagyon zabálta, és először el sem indult mert alacsonyak voltak a Vset értékek.
Most felraktam helyette az official V5-öt, eddig ez is jó, bár mintha az akksit jobban fogyasztaná, de még nem volt meg a 2-ik töltési fázis, szóval még várok... -
warezxts
senior tag
Ahogy a screenshotokból látom már aerokerneles ez a MIUI is, Mostmár igazán elmondhatná valaki mi is az mert gúgli nem értelmezi a keresésem érdemben. Egyénként a Mokee is aerokerneles a menük nagyon bejövősek, de gondolom az csak feature nincs sok köze a kernelhez. (Mokee +1, ajánlom mindenkinek)
[ Szerkesztve ]
-
tyll30
tag
Tudsz linket adni honnét lehet tölteni ?
Ezen gondolkodom még [MSB 4.2.2.20130422.revised és 4.2.2 revised 2.0]
Eddig ezt WajkIUI_multilang_2.12.27 használtam de egyre több érdekes dolgot csinál !
-
(jan)
őstag
válasz CoolBoy323 #7786 üzenetére
http://m.hwsw.hu/cikk.php?id=50613
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Fixmiki
tag
A MIUI V5 nálam csak spanyolul tud, mi a megoldás? Előre is köszi
-
ttom26
csendes tag
Sajnos nincs benne alapól, kínaiul kezd de az indulásnál választható az angol.
MIUI V5 Defy/Defy+ 16.7.2013 SLIMPATCH ebben is csak spanyol, angol és kínai van, szintén a kezdőképernyőn választható az angol. Ilyenkor kicsit lassú a rendszer és meg kell várni amíg megjelenik a Next felirat alul. Onnan már angol lesz.[ Szerkesztve ]
-
Fixmiki
tag
Köszönöm a választ, még 1 kérdés: V5 ről vissza akartam állni a sbmiui_v4-19defy -re és a wipe dalvick után nem jön be a jóváhagyó sor, az advanced and debugging menü ablakra ugrik vissza. Most mit csináljak? Igy még nem jártam, a telo ugyan bekapcsol de zár kioldás után csak egy restart phone ablak jelenik meg.
-
cicmoka
csendes tag
Sziasztok ! egy kis segitséget kèrnèk MIUI3.1.27 van a defymen. az a gondom csak vele hogy hiába van beállitva a hangerő gombra a kèpernyő èbresztèse nem csinál semmit.ez alapból nem engedi ennèl a romnál vagy valami mást is kène állítgatnom hogy műkődjön?
-
w.miki
veterán
és mire való a PDroid, és a JBmake patch? ...és csak a hozzávaló jó, a 100ból?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen routert?
- Politika
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest