Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R19
senior tag
(#7603) x.pet
(#7604) Neck
Az ára az tényleg eléggé húzós, így fel van adva a lecke, hogy melyiket válasszam.
-
Neck
veterán
Én fentebb kifejtettem, hogy vagy egy "eredeti" akksit vegyél, vagy ezt a bálnát amit én.
Ez a kettő olcsó eshetőség van.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Turbobacsi
senior tag
WR1.7.1 van a telómon már jó ideje: sokkal jobb mint a gyári, de mostanság meg van bolondulva, rejtélyes lassulások, ujraindulások vannak. Mit javasoltok? Mit tegyek fel helyette? CM7 vonalon gondolokodom.
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Moleman
addikt
válasz Turbobacsi #7607 üzenetére
Nyuszi 2.1.1 vagy euroskank. Megint ki fog bírni legalább annyit, mint az előző nyuszi.
-
Murderer69
őstag
sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem 4.2.2 volt fent a defymen wipe-olni akartam mert el akartam adni gondoltam ez a legegyszerűbb módja h minden személyes dologtól megszabadítsam touch recorvery volt fent szépen végig is ment bekapcs és dobott egy bootloaderes képet mondom jó akkor rds lite meg is volt mint ahogy az meg van írva 5 romot próbáltam abból 1 eljutott addig h a szolgáltatói logónál bootlopol a másik négy meg se kép se hang ha feldugom a döfit felismeri az rds lite végig is megy rajta de csak fehér led azt ennyi valakinek valami 5let?
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Murderer69
őstag
válasz Murderer69 #7609 üzenetére
mostmár az rds lite sem ismeri fel ha gépre rakom fehér led azt csókolom a windows sem reagál rá :/
-
Neck
veterán
válasz Murderer69 #7609 üzenetére
Szia, pontosan melyik 4.2.2-es volt fent? Illetve, melyik romokat akartad visszaflashelni RSD Lite-tal?
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Murderer69
őstag
ez volt fent msb-4.2.2.20130422.revised és rengeteg romt próbáltam visszarakni jelenleg megtörtént a mc hack mert akksi 0-ás lett a próbálkozások közepette most ezt raktam fel : JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED de ez meg nem megy fel processing megy már kb 15 perce és bootlopol az android feliratnál
szerk sztem én bénázok el valamit mert minden romnál ugyan ez lesz bootloop[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz Murderer69 #7612 üzenetére
Megnézem, melyik milyen BL verzió. Ne merítsd le az akksit!
Skacok,
Két napja (csütörtök reggel óta) megy a teló, akkor vettem ki a fali töltőből a bálna akksit. Ezalatt volt folyamatos adatkapcsolat szinkronizációval (nagyrészt 3G mobilnet), több beszélgetés, 5 óra zenehallgatás összesen, rohadt sok böngészés, egy kis gmaps, fél óra játék.
Tegnap este érte el a teló az 1%-ot, de azóta is vígan működik. Kiváncsi leszek, kibírja-e ilyen használat mellett a harmadik napot is (1650mAh-snak jelzi a teló az akksit, ezért a rossz töltöttségi kijelzés)
Ezért gondolom, hogy meglehet a harmadik nap is, ilyen intenzív használat mellett.3500mAh rulez
[ Szerkesztve ]
-
-
Murderer69
őstag
válasz Murderer69 #7612 üzenetére
Nah
sikerrel jelentem sikeres újraélesztés volt beengedett a recoverybe innentől nyert ügy root és romcsere jövőőkhttps://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
leomessi_10
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem a témátokba illőt kérdezek, de tegnap vettem a defymbe egy új akksit de nem bf5x-et hanem hf5x-et és az a problémám h csak 85%-ig tudom feltölteni valaki tudna erre valami megoldást?
-
törölt tag
válasz leomessi_10 #7616 üzenetére
Az egy Defy+ akksi, gondolom ahhoz való battfix-et kell keresned és flash-elned.
-
-
pete_21
addikt
válasz leomessi_10 #7616 üzenetére
Innen töltsd le a battery fixet. Talán a 2012. novemberi újabb, mint a sima.
-
-
nagyúr
Már több mint 1-2 hete ilyen. Beszéltem is itt már valakivel csak most tudtam képet csinálni. Meg arra gondoltam, hogy nem éri meg javítani és inkább veszek egy Huawei Ascend Y200-at, de meggondoltam magam.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ispi
tag
Nekem már 2x volt ilyen "leejtés" után, most is ilyen, csak épp ettől lényegesen nagyobb mértékben. Az első alkalommal elmúlt és most is szép lassan javítgatja magát. Várj vele, egy idő után elkezdenek eltűnni a hibák.
Ja, igen! Olyan érzésem van, mintha függne a regenerálódás sebessége attól, hogy mennyit használom a kijelzőt, mennyit "világít" egy nap. Amikor többet megy (böngészés, e-book, játék stb.) akkor úgy tűnik, mintha reggelre, az esti munkaszünet után többet javítana magán.
[ Szerkesztve ]
Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
-
ispi
tag
A mostani foltom hatalmas. Több mint a kijelző felét elfoglalja, mégis javulgat, igaz lassan, jó pár hete tart a dolog és ahogy látom, messze még a vége. Mikor befoltosodott, 1-2 hétig nem nagyon használtam a telefont, csak telefonálásra, nem is javult semmit. Aztán elkezdtem intenzívebben nyüstölni, az előbbiekben leírt dolgokkal és azóta regenerálódik szép lassan. Egy próbát megér akinek ilyen gondja van, hátha megússza a kijelzőcserét. Persze lehet, hogy minden probléma egyedi, de nekem már 2x bejött a dolog...
[ Szerkesztve ]
Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
-
El Gringo
senior tag
köszi a sok helpet, és a sok cikket, amik segítettek a telefon könnyebb használatában Szerintem ezt a telefont használtam a legtovább (nem véletlen), de az idő most is elérkezett. További jó defizést
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
R19
senior tag
Próbálta már valaki a Mokee OS 4.2.2 Official RC3 romot?
-
iván73.hu
tag
Hát én sokat kísérleteztem QCM10.1 ill. a QCM10 újabb verzióival is (07.02-t nem próbáltam), de szerintem használhatatlanul belassulnak. Most visszatértem egy kis kerülővel a CM10-20130511-re. Ez még használható sebességgel fut. Kis időre feltettem a CM7.2-t - hát CM10/10.1 után hasított - de hiányoztak a CM10 szolgáltatásai, ill. a megszokott programjaim se mind futottak rajta. CM10 közül nekem eddig ez (0511) volt a legstabilabb.
Ja és QCM10 csak úgy zabálta a mobilnetet (azt sajnos nem sikerült kiderítenem, hogy pontosan milyen rendszer alkalmazás - az időjárás widget volt az egyik a zár képernyőn, de miután azt is kikapcsoltam még mindig volt valami ami jelentős adatforgalmat generált). Átlagba 80-150MB-t netezek el egy hónapban, most ez kb. olyan 700MB-ra sikeredett.OP8Pro; S20FE; Mate 20; MI6 6/64; S5 GT-900F 6.0.1; Elephone P4000; Galaxy S4 mini GT-I9195; Motorola Defy MB525 (SOC)
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a zárképernyőket próbálgattam CM 7.2 -ben és ha jól emlékszem a HOLO típusúval nem tudom vissza nyitni a készüléket.
Van egy szürkés téglalap amiben az óra a dátum és egy lakat van.
A téglalap szélein 3-3 lefelé mutató nyíl található. Hiába húzom lefelé rezgésig, ha eléri automatikusan visszaugrik és nem nyitja a telefont.
Hívást tudok fogadni, de utána nem az asztal fogad, mint korábban, hanem ez a zárképernyő.
Kikapcsolás, újraindítás nem segített ugyanúgy ez a zárképernyő fogad egyből.
Akkumulátor is volt már kivéve a készülékből, újraindítás után ugyanez.
Wipe Dalvik-ot is próbáltam hátha -> nem segített.Valakinek valami ötlete?
Esetleg rakjam újra a CM 7.2-t?A válaszokat előre is köszönöm.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Neck
veterán
Sziasztok,
Na én is elköszönök lassan tőletek, megjött a zsebsárkány, most azzal fogok ROMolgatni
Azért a Defy megmarad, nem adom ki a kezemből, és néha visszanézek majd ide isSok sikeres ROMcserét
-
sebijani1982
senior tag
Üdv!
Rosszul írtam nem holo hanem LENSE zárképernyővel volt baj.
Megoldódott, találtam egy xda developer-es bejegyzést ugyanezzel a hibával. Az ott adott tanács itt is működött.Fogadott hívás közben menü gomb, aztán belépve a beállításokba, ott zárképernyőcserét használva a probléma megoldódott.
Itt a bejegyzés:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424742[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Crondore
tag
ha jól láttam ez is ezen alapszik - nem tudom melyik verzióján- : http://logout.hu/bejegyzes/105kacsa/msb_4_2_2_20130422_revised/hsz_1-50.html
ez a rom alul van feszelve, meg kell emelni a feszt, legalább is nekem meg keleltt.
Most már jó pár hete ezt használom... gyors, meg minden, a wifi is tökéletesen működik, - ezzel nekem cm7.2 alatt folyamatosan problémám volt. -
törölt tag
euroskank -ot használóknak olyan 4-5 nap után mennyi szabad ram szokott lenni? olyan mint ha napról napra fogyna, másik defy -n cm7.2 -nél nem észlelek ilyet.
-
El Gringo
senior tag
válasz #35104512 #7640 üzenetére
200mb - hírdetésemben csináltam róla egy képet is. Ez az állandó nálam.
amúgy ez (is) nem 7.2ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Neck
veterán
válasz #35104512 #7640 üzenetére
Nekem attól függ, mennyi app van fent. Van hogy 50 a szabad, de ettől még sokkal gyorsabb mint bármi.
Amúgy 200 körül szokott lenni.An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
törölt tag
válasz El Gringo #7641 üzenetére
köszi, 7.2 ez is amúgy, de biztos van benne néhány módosítás, és csak azért kérdeztem mert a környezetemben lévő 2 telefonon kb azonos az app -ok mennyisége, és a sima 7.2es rom -al "szerelt" telefonon mindig több a szabad ram kb 20-30mb -al.
(#7642) Neck: köszi Neked is, nálam is kb ez a helyzet
[ Szerkesztve ]
-
kakukkmarci
senior tag
válasz Sutee89 #7590 üzenetére
Nekem ugyanezek a kondíciók (bár zöld lencsés), de nem tölti 84-85 %-nál jobban fel...
Defy+-ban rendesen feltöltődik, tehát az akksi rendben van.
Ha van valakinek újabb tippje, hogy tudnám rávenni a teljes feltöltésre, megköszönném és kipróbálnám !
(Gyári Defy+ akksi E-bay-ről.)[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
Moleman
addikt
válasz kakukkmarci #7644 üzenetére
Olvass tovább, valaki linkelte a battery fixet.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Letezik olyan Jelly Bean varians Defy-re, amit van ertelme felrakni? Ugy ertem, nem hasznalja fel a telo osszes ramjat. Valami lecsupaszitott rom lenne a jo. Hogy futhassanak a a Jelly Bean-es alkalmazasok is a Defy-men.
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
poller
tag
Piros pont a Cordonnak!
Két héten belül megjött a döfikém, és megy minden, hang is pazar (talán hangosabb is). Egy hónap múlva lesz két éves a kicsi, szóval épp hogy mák!
este már romolgatni is akarok. Kérdés:
Aki használja ezt a romot, annak mi a véleménye róla? alapról indulnék.
Fagyás van? Mennyi memóriát zabál?[ Szerkesztve ]
byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
kanyazsombor
tag
Már rég nem romoltam. WR 1.7.1 stabilan futott már rég óta. De most jött a kisördög : )
Feltettem kacsa 4.2.2 revised 2.0 romját. Gyerekek miért nem ezt a romot használja mindenki? Elsőre bitang jó. Persze kicsit tesztelni kellElsőre nagyon rendben van.
Első indítás bootloopba futott. A cpunak adtam minden szinten +5 vselt és ez megoldotta a dolgot, szépen bootolt utána. De a sebesség elsőre nagyon ígéretes. Persze még nem pakoltam rá semmit, csak kicsit ismerkedtem vele. WR 1.7.1 után fura a menü, de bejön. Viszont az első dolgom a launcher cseréje lesz, mert nekem ez az ICS, JB stílusú nagyon nem bejön.
Köszönöm a nagyszerűnek tűnő romot. Majd írok tapasztalatokat.
Ha jó, akkor megváltoztatom az aláírásomat ; )Motorola Defy :)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest