Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jety91
őstag
Másnak is sikerült elfelejtenie a telefonnak a beállításokat CM10.1 06.07-vel? (nyelv, gps beállítások, stb.)
Fogta magát egyszer lefagyott. Akksi ki-be aztán ez fogadott....
-
tarnagy
aktív tag
"HIBA
Összeegyeztethetelen más, ugyanazon felhasználói azonosítót használó alkalmazással/alkalmazásokkal"Ezzel a felugró hibajelzéssel még nem találkoztam a Defy-nél soha. Az A.I. type keyboard plus billentyűzetet telepítettem, és a nyelveknél, mivel letölthetőnek jelölte a magyart, rákattintottam a Downloadra. A PlayGoogle rögvest be is hozta, letöltötte, majd telepítette volna, de a fenti ablak jelent meg!!!
Fogalmam sincs, mi ez, ezért Factory Reset, minden saját alkalmazást letöröltem, s elölről kezdtem a Google-bejelentkezést stb. Ezt követően a Titanium Backupot tettem fel, abból visszaállítottam a az A.I.keyboard appot. Tölteném a magyar nyelvet: a helyzet ugyanaz, HIBA...
No, erre mondjatok valamit! Mi az ördög öreganyja ez???
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
tarnagy
aktív tag
Azt használom, de annyit dicsérték ezt, hogy szeretném kipróbálni.
A Market szerint jó a telefonomhoz. A ROM-mal lenne baja? (CM10)?Még annyi: a Swiftkey-nél nálam sehogyan se működik a diktálás, pedig emlékszem, már használtam (bár lehet, hogy az a Swype volt?). De a Swiftkey is rendelkezik ezzel a lehetőséggel. Nálad működik?
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
vornia
senior tag
Még nem,de első felhúzásnál párszor újra indult,miközben vissza telepítgette az appokat a marketről,meg mikor megpróbáltam sd kártyára áthelyezni egyszerre 4_5-öt az alkalmazásokból
Nem szerette, de lekopogom azóta nem csinált ilyet napi használatban...
ja tegnap elfelejtette a pontos időt egy órával kevesebb volt.. -
iván73.hu
tag
válasz KaiotEch #7144 üzenetére
Kipróbáltam, de nekem nem jött be. CM10 (05.11.) nekem sokkal gyorsabb. Ez a 10.1 (előző verziókat én nem próbáltam) állandóan belassult, akadt, navi közben a zene meg-meg állt. Bár lehet, egy tiszta telepítés kellet volna, de ahhoz nem volt sok kedvem. Talán majd később. Amúgy minden működött rajta amit használni szoktam (WIFI, 2G/3G, GPS, USB, és persze a telefonálás is )
[ Szerkesztve ]
OP8Pro; S20FE; Mate 20; MI6 6/64; S5 GT-900F 6.0.1; Elephone P4000; Galaxy S4 mini GT-I9195; Motorola Defy MB525 (SOC)
-
forintuser
őstag
Sziasztok. Mibe fog ez fájni tesómnak?
És a komment hogy mi történt..:
Állítólag leejtette.
De baszki, láttam már, hogy földhöz vágta, bedobta a sarokba, semmi. Volt mosogatóban is párszor, kacsázott vele medencében, semmi. Erre leejti kb 1 méterről, és szarrá törik xDDDDDHolnapkészítést vállalok.
-
Hangyoca
tag
válasz forintuser #7160 üzenetére
sokba
-
Mano_01
aktív tag
Kb 5ezer.
Attól függ, hogy csak a külső touch kijelző sérült csak, vagy sérült az lcd is.
Én ebayról vettem touch kijelzőt, de sajna szereléskor észrevettük, hogy sérült az lcd is :/
Így még rendelnem kel azt is hozzá.itt egy [link]
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
zsuzzzs_
tag
Ez kb úgy néz ki, mintha kalapáccsal verték volna szét. Esetleg centrifugázott volna néhány nagyobb kővel. Mindenesetre brutál
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. "
-
Neck
veterán
válasz zsuzzzs_ #7165 üzenetére
Pont erre gondoltam én is. Legalább 3 törési góc van. A jobb alsó sarka úgy néz ki, mintha földhöz csapták volna. A másik két törés meg mintha még adtak volna neki kalapáccsal. Nekem repült ki villamoson a kezemből a Döfi (részegen magyaráztam valakinek telefonnal a kézben), vagy 5 métert repült nagy sebességgel, és nem lett semmi baja az égegyadta világon. Ez valami nagyon durva erőhatás lehet.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
törölt tag
válasz forintuser #7164 üzenetére
20-ért már másik Defy-t veszel, kompletten, ráadásul szépet....
-
zsuzzzs_
tag
válasz KaiotEch #7170 üzenetére
Én az utóbbi 6 évben minden telómat használtan vettem, és sosem volt semmi gondom. Lévén nem repülnek a 20 ezresek a zsebemből, de szeretem a kütyüket, nekem ez a legjobb megoldás. Eddig 50e volt mindig a limit, és szigorúan 2 évente cseréltem, de ez most borulni látszik. Egyrészt mert még nincs mire cserélni (TALÁN majd az xperia ZR, de még nem vagyok meggyőzve), másrészt elég evidensnek látszik, hogy lényegesen jobbat nem fogok tudni venni ilyen költségkeretek közt. Szóval valszleg jövő nyár és 70-80 körüli limit... Feltéve, hogy végre kapok munkát
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. "
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Tragédia történt! Össze tört a kamera előtti pici üveg vagy plexi darab és beszerezhetetlen. Valaki pótolta már ezt valahogy. Neten fél dollár az egész de 20-40 dollár a posta. Cordon 10-ért csinálná... Ötlet?iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Nando36
tag
-
I. Richard
senior tag
Sziasztok,
A következő a problémám:
Telepítettem WR 2.1.1-et, betöltött, majd a Customize Pack telepítés után bootloopba futottam. Gondoltam akkor vissza CM7.2-re, ami stabil volt, de ugyan úgy bootloop volt. Kiutat jelentett a cm-10.1-20130527-NIGHTLY-mb526 telepítése, van telóm, de kikapcsolás/újraindítás után minden beállítás visszaáll gyári alapértelmezettre, elfelejti az accountokat, illetve nem tölt le semmit a Google Play. (áll a download-nál és semmi nem történik.)
Cache törlés, stb sem segített. Valaki ismer gyógymódot a problémára?
Köszi
-
I. Richard
senior tag
válasz I. Richard #7180 üzenetére
Megoldva.
-
lmisi
senior tag
Sajna ez is csak egy üveg, gyűlik benne a feszültség, rossz esetben egy minimális erőhatásra is ez lesz.
Mindegy, hogy előtte mit bírt ki. "Láttam"-halottam amint egy hőálló sokéves, márkás üvegedény becsukott szekrényben kb. több hónapi nyugis állásában ripotyomra tört-robbant szét (iszonyat csörömpölés). Semmi nem ért hozzá, komolyan lestünk ki a fejünkből, mi történhetett a tök üres konyhában, amíg be nem néztünk a szekrénybe... -
Neck
veterán
-
zsuzzzs_
tag
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Próbálta valaki a 4.2.2-es Mokee OS-t? Főleg az itteni verzióra gondolok: [link]
Köszi a választ! -
jety91
őstag
Nos nálam megdőlt ma a szabad memória rekordja.
Visszatértem CM10-re, mert mindig akkor mondta fel a szolgáltatot a telefon amikor épp kellett volna használnom.Felraktam a 05.27-et mellé egy minimal gapps-ot és 276MB szabad memória fogadott
Volt pedig már pár fent de ez az eddigi rekordom -
(jan)
őstag
Viber megint 90 megát fogyaszt... megszülök mindjárt ...
van valami cm10 vagy 10.1 ami ATOM stabil es nem fogyaszt sokat?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
hodostamas
addikt
Ezt próbálta már valaki?
-
Neck
veterán
válasz hodostamas #7190 üzenetére
Én nem mertem, mert nem "hivatalos", csak ported. Az olyanok mindig több sebből véreznek
De szívesen fogadom a tapasztalataidAn α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
CoolBoy323
nagyúr
Miért nem tudom felrakni a nyulat?
CM 7-re akartam volna, de semmi... csak tölt-tölt-tölt
Customizémizé packot is feltoltam...
-
pete_21
addikt
válasz CoolBoy323 #7193 üzenetére
Tedd fel a romot, utána indítsd el. Majd restart, és a customize packet csak utána tedd fel.
-
Neck
veterán
Kérdés:
Minek árulnak ennyi 3000mAh-s akksit a Döfihez, ha nem tudja kezelni?
Vagy tudja, fel is tudja tölteni, csak rosszul jelzi a töltöttséget?Ha jól tudom a Defy-ba valami filléres alkatrész került a voltage szenzor helyére, ez az oka a fentebbi problémának, viszont akkor elképzelhető, hogy az az eset, amit korábban olvastam itt a totyikban, hogy a 3000 mAh-s se tud másfél napnál többet, az azért lehet, mert a telefon nem tölti maxra.
Most akkor mi van?
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
sharkybacsi
tag
Ha az akksi fizikai mérete megegyezik a gyáriéval (tehát nem a "vastagított" hátlapos), akkor kizárt, hogy tudja a 3000mah-t, egyszerűen ekkor a méretbe ekkora kapacitású akksi nem fér bele. (Vagy ha igen, akkor az nem a pár dolláros kategória lenne).
Nagyon sok rossz tapasztalat van az ilyen hiper szuper akksikkal, érdemes inkább megbízható gyártótól rendelni, mint bepróbálkozni az ebay-en Csingcsangnál.
Én nemrég vettem új akksit a defymbe a Mugen Power-től, a gyári 1540mah helyett 1700mah-es, a kijelzés esései megszűntek, 2 napot simán elmegy állandó adatkapcsolattal, 3 fiók állandó, push szinkronizálásával, közepes telefonálásmennyiséggel. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz sharkybacsi #7198 üzenetére
honnan van, és mennyibe fájt?
-
Neck
veterán
válasz sharkybacsi #7198 üzenetére
Én nem akarok mugent venni. Vagy gyári Defy vagy gyári Defy +, vagy baromi vastag 3000-es vastag hátlappal.
Szerk: Coolboy:
ezek mindegyike 2-3 ezer Ft ebayen[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest