Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forest601
tag
udv mindenkinek. mostanaban azt csinalja a telefon, hogy feldugom tolteni de mintha meglenne torve a kabel es neha tolti neha nem. a kabelt mozgattam mar de nem fugg ossze olyan mintha szoftvere provlema lenne. neha ujra is indul. tudna valaki erre mondani megoldast ?
ha nyomok egy wipe ot neki akkor mit torol ?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S5(SM-G900F), Samsung Galaxy S3(i9300) Blue, Motorola MB525 SoC (KitKat rom)
-
forest601
tag
válasz CoolBoy323 #7102 üzenetére
az annyira nem jo. most szetkaptam kitakaritottam ugynezki jolesz.
Samsung Galaxy S5(SM-G900F), Samsung Galaxy S3(i9300) Blue, Motorola MB525 SoC (KitKat rom)
-
iván73.hu
tag
Felettem a legújabb cm10.1-et. A kérdésem az lenne, hogy nem tudom megjeleníteni a beállított hivatkozásokat a zár képernyőn. Másnál sem működő vagy csake én nem állítok be valamit jól?
[ Szerkesztve ]
OP8Pro; S20FE; Mate 20; MI6 6/64; S5 GT-900F 6.0.1; Elephone P4000; Galaxy S4 mini GT-I9195; Motorola Defy MB525 (SOC)
-
iván73.hu
tag
Még egy kérdés: ébresztő hangot be lehet valahol állítani?
OP8Pro; S20FE; Mate 20; MI6 6/64; S5 GT-900F 6.0.1; Elephone P4000; Galaxy S4 mini GT-I9195; Motorola Defy MB525 (SOC)
-
bibliator
aktív tag
válasz iván73.hu #7105 üzenetére
Kattints az alkalmazások óra appra, majd bal alsó ébresztőóra ikonra.
Előjön az ébresztések menü.. Az ébresztések mellett van jobb oldalt egy lefelé mutató ikon. Lenyílik és ott lehet beállítani, hogy mikor milyen nap legyen, rezegjen e vagy sem. Ott lehet a hangot is beállítani.
Ha a fizikai menü gombra kattintassz előhívható egy külön beállítási panel. Itt még azt is meg tudod mondani, hogy ha lefordítod a telefont, akkor szundi legyen vagy ébresztő kikapcs.Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
iván73.hu
tag
válasz bibliator #7106 üzenetére
Köszi. Az előbb nem tudom miért nem találtam ott. Talán az újra indítás segített. A default beállítást továbbra sem találom, de végülis az nem annyira fontos.
-
iván73.hu
tag
válasz bibliator #7107 üzenetére
Ige, ezt láttam és nagyon tetszik, de a cm10-be be lehetett állítani, hogy a lakatot amikor nyomva tartod milyen funkciót akarsz elérni (jobbra, balra, ferdén vagy felfelé húzva). Ott a közvetlen hívást be lehetett állítani, ami akkor is működött ha a telefon le volt zárva pl. egy mintával. A beállítások között most is megvan ez a lehetőség, de a zár képernyőn mégse jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
duduati
aktív tag
Gyerekek tessenek figyelni! Pergetés után (méhészkedem), amikor nyakig mézes a telefon, és a csap alatt mossátok, lehetőleg ne balról jobbra dörzsöljétek a hátulját, mert a csap alatt fog leugrani a hátlap, és elég sokat veszt a vízállóságából a telefon
Hálistennek csak a keresés gomb ledje halt el, és már egy hete volt a dolog. SZétszedtem és kiszárítottam, úgynéz ki megúszta
-
zsuzzzs_
tag
Hi!
Ma valami nagyon furát csinált a telóm. Többszöri google maps fagyás után újraindítottam, biztos ami biztos, erre összehúzott minden oldalon minden appot a bal felső sarokba, és már vissza se tudtam rakni az eredeti helyérem, mintha más lenne a beosztás. Lementettem minden fotót, hogy lehet úgy ledarálni, hogy a mostani szoftver szűzen elinduljon rajta? Factory data reset, ugye? Azzal nem az eredeti, telón lévő szoftver, hanem a rootolás utáni fog helyreállni?"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. "
-
jety91
őstag
válasz CoolBoy323 #7112 üzenetére
Tehát a "kék ledes" (CWM) recoverybe, nem a gyáriba.
[ Szerkesztve ]
-
zsuzzzs_
tag
válasz CoolBoy323 #7112 üzenetére
kaki van a ventillátorban. Feltettem a fehér nyuszit, de nem tudok account-ot hozzáadni (nem enged next-re nyomni), nincs play áruház, szóval semmi sincs. Valaki segítseeeen!
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. "
-
zsuzzzs_
tag
válasz zsuzzzs_ #7116 üzenetére
megpróbáltam megint csak a service pack-ot, már tudom továbbléptetni, de beállított, csatlakozott wifivel is valami baja van, hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez. A play sincs továbbra sem, csak egyéb app centerek.
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. "
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy Defy+ os telefonom. Olyan kérdésem lenne hogy melyik a legstabilabb rom. 4.1 vagy 4.2 Andorid-ot szeretnék rá feltenni, ami még fontos hogy le szeretném menteni a telefonról az adataimat a telepítés előtt. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Neck
veterán
válasz zsuzzzs_ #7121 üzenetére
Üdv a Skanky clubban
Ha bármi geb.szt tapasztalsz, (és ROM-ot akarsz cserélni): én mindig teljesen visszaállok gyári CEE-re, (gondosan szanaszét wipe-olok mindent, tiszta lap effektus) és csak utána rakom fel a két kiválasztott zipet. Olyankor nem szokott gond lenni.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
w.miki
veterán
válasz zsuzzzs_ #7123 üzenetére
sztem is jó a skanky
wr211 nem tudom miért nem ment nálad, ha a custompack211-et is feltetted, csak azt tudom elképzelni, hogy defy+-ost tettél sima defyra, vagy a verziókat keverted össze (2.1 vs. 2.1.1)...
vagy nem wipeoltál előtte 3*
amúgy passz...[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Davebowman
senior tag
Halika! Képzeljétek, megjavult a kereső alatti led ez hogy lehet? Remélem a többi is életre kel.
Más: tudtok valami Jb-panorama appot, ahol nem több képet készít, hanem folyamatos húzással csinálja? Nem találok. Ja WR2.1.1 alá kellene[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
iván73.hu
tag
Hát nekem ez a cm10.1 nem igazán jött be. Igaz nem friss telepítés volt, hanem a meglévő cm10-re ment fel. Az első nap egész gyorsnak bizonyult, de most már annyira belassult -2 nap után -, hogy visszatérek cm10-re.
-
w.miki
veterán
-
zsuzzzs_
tag
Oksi, köszönöm, ki lesz próbálva. Most megcsináltam amit mondtál, hogy csak úgy wipe dalvik cache, remélem segít.
A legegyszerűbb lenne új telót venni, de nincs rá pénzmag, meg egyikről se érzem egyelőre, h méltó utód lenne...[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz zsuzzzs_ #7132 üzenetére
Szerintem próbáld meg azt, hogy visszamégy teljesen "gyári" állapotba SzaboF1 leírása szerint.
Ezután a "szűz" telóra rakd fel a Skanky-t.
Én pontosan így csináltam, nekem semmi bajom vele, baromi jól működik. Eddig egyszer FC-zett a kamera, amikor a telefon 5% alá akart merülni, és belefagyott a warning message a kamera képébe, de egy idő után ki tudtam lőni a kamerát, visszakapcsoltam, és jó lett.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
zsuzzzs_
tag
Most épp várok, azóta nem fagyott meg. Ha megint gyakorivá válna, akkor mindenképp azt fogom tenni, amit javasoltál.
Van még 1 gondom, ami kicsit piszkálja a csőröm: ha legördítem a status bar-t, ott van 4 ikon: wifi, bluetooth, gps és hang. Lassan 1 órája keresem, hol lehet ezt beállítani... Hogy ide több mindent ki tudjak rakni (legalább a 3g-t, de esetleg még repcsi módot is) Régen még oldalra lehetett húzni, és ott még ott volt a maradék kismillió ki-be kapcsolható dolog, most meg ez a 4 fixen ott feszít, és nem találom, hol tudom beállítani
-
zsuzzzs_
tag
Na még egy kérdésem maradt: elolvastam az első hsz-ban ezt a kamera javítási dolgot (SOC), csak problémába ütköztem:
tettem fel ES file explorert és megtaláltam a telefonon a kérdéses filet (mot_ise_imager_cfg.bin), azonban 2 helyen is van a telón ez a file, amit le kéne cserélni :S
Az egyik simán az etc mappában, a másik a system/etc-ben. mindkettőt le kéne cserélni? Nem lehet PC-ről kicserélni? (sokkal egyszerőbb lenne, ha lehet) Gondolom a linken lévő zip-et előbb ki kell csomagolni. Erről nincs valami részletesebb leírás?"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. "
-
R19
senior tag
válasz zsuzzzs_ #7141 üzenetére
Képminőség terén ezzel a megoldással nem foglalkoztam. Több kamera app kipróbálása után nekem ez a két progi jött be: lgCamera Pro, CameraZOOM FX.
Mindkettő sokkal jobb képminőséget produkál mint a gyári alkalmazás. Az lgCamera Pro ráadásul tudja a videofelvétel közbeni folyamatos autófókuszt is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Quarx 06.07-esét próbálta vki?
-
R19
senior tag
válasz hodostamas #7143 üzenetére
Több mint 1 éve használom, azóta tökéletesen megy ez a funkció. Felvétel elején rátapizol a kijelzőre, belövi a fókuszt és dolgozik a folyamatos AF felvétel közben.
-
hodostamas
addikt
milyen rom, melyik verzió? Mert anno beszéltem az egyik fejlesztővel, aki szerint nem hogy az auto fókuszra, de még a videó közbeni egyszeri mondjuk tapizásra való újra fókuszra sincs ereje ennek a telónak.
Volt már fent egy csomó ROM, de soha egyiken se ment, és most olvasom itt először, hogy valakinek működik ez a funkció, ami kissé hihetetlen -
R19
senior tag
válasz hodostamas #7146 üzenetére
WhiteRabbit 1.6 - 2.1.1, zöld lencse.
-
poller
tag
Sziasztok!
Kicsi döfikém egyik pillanatról a másikra haldoklik. Ma bekapcsolás után nem lehet vele telefonálni, mert nem hallok semmit, csak ha füles van rajtam, vagy ki van hangosítva. Mikrofon jó, mert minden esetben hallani amit én mondok.
Szerintetek gari? vagy gyári szoft-al megjavulna? (Tudom, próbáljam ki, mert gari miatt mindenképp vissza kéne varázsolni rá)
Jelenleg a legutolsó wiui hasít rajta.byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
válasz hodostamas #7149 üzenetére
Valóban rossz lett. Viszont ekkora mákja másnak nem lehet, mint nekem. RSD lite folyamat közbe kihúzodott az usb...Code Corrupt...Hatalmas para, de felment rá a rom, és megy szépen
Jól emlékszem a gar 2 év?
[ Szerkesztve ]
byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest