Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencsi89
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Defy Miui V5-tel. böngészés közben teljesen kifagyott, jó mondom akkor akksi ki, akksi be, ezután elakad a boot a miui logónál, (tudom, hogy sokáig tölt, de ez már irreálisan sok), volt már wipe cache és dalvik cache ürítés is, nem változott semmi. A kérdésem az, hogy az újra rakáson túl milyen ötletetek van még esetleg, illetve ha mégis újra kell raknom, akkor valahogy ki tudom menteni a SMS-eket? Nagyon fontos lenne. Illetve visszaállni GB vonalra mennyire macerás egy JB alapú rendszerről, van valami extra lépés?
Válaszokat nagyon köszi előre is. -
pete_21
addikt
válasz Bencsi89 #7951 üzenetére
Recoveryben ments le mindent nandroid backupba!
Utána mehet a wipe data, cache, dalvik, akkor már működnie kell a rendszernek. Utána recoveryben advanced restore-nál állítsd vissza csak a data partíciót. Úgy már be kellene töltenie.
De akár az is működhet, hogy felteszel egy új Titanium backupot arra a romra, amit használni akarsz (GB-re mondjuk), és elindítod, majd a menü gombra van valami olyasmi, hogy Visszaállítás nandroid mentésből. És kiválasztod a mentést, és: csak adatok. Ezután kiválasztod az sms-eket, és vissza tudod állítani, valószínűleg így is működni kell.
Egyébként visszállni úgy tudsz GB-re, hogy Bootmenuben nyomsz egy ilyet: Tools -> format data and system to ext3. Ezután egyből install zip from sd card, és felteszed a GB romot!! És akár a Gapps-ot is.
Ezután restart, betölt a rom. Restart, és recoveryben meg lehet csinálni a wipe cache-t és dalvikot.
Ami nagyon fontos, hogy a format data and system to ext3 után NE nyomj wipe-okat!! És a rom telepítés után előbb restart, és csak utána nyomj wipe-ot. -
Bencsi89
csendes tag
-
pete_21
addikt
válasz Bencsi89 #7953 üzenetére
Én nem használom a MIUI V5-öt, így arra nem tudok válaszolni.
Igen, az SMS-eket ebben tárolja, viszont azt nem tudom, hogy a GB rendszerekben is ugyanitt tárolja-e.
Próbáld ki, legfeljebb Titaniumból visszaállítod.
De most még mindenképp csinálj recoveryben mentést![ Szerkesztve ]
-
Bencsi89
csendes tag
válasz pete_21 #7954 üzenetére
Adok még egy esélyt ennek a csodának, hátha mert amikor működik, akkor nagyon rendben ez a rom. Elvileg elég ha csak a data partíciót backupolom? - mert az all-ra azt mondja, hogy találja a backup path-t. Egyenként mindent mentegetni meg hosszú idő és igazából ha jól sejtem a data-ban minden személyes dolog és beállítás benne van, de tényleg csak az sms volt az igazán fontos.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Sziasztok
Ez mennyire jó vagy rossz? 100%ról ennyin van most tegnap este óta,csak néhányat telefonáltam egyébként készenlétben volt.Nektek mennyit merül készenlétben? úgy gondolom egy egész este alatt magától nem kellene merülnie semmit szinte ha nincs hozzányúlva...
[ Szerkesztve ]
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
pete_21
addikt
válasz Fl4tl4nd3r #7959 üzenetére
Ez szerintem reális és teljesen rendben van. Üresjáratban kb. 0,5 %-ot merül óránként, úgy számolj.
-
Moleman
addikt
Elég jó, főleg ha a wifi is ment végig.
-
Moleman
addikt
válasz Fl4tl4nd3r #7963 üzenetére
Akkor nagyon jó.
-
pete_21
addikt
válasz Fl4tl4nd3r #7961 üzenetére
Ez szerintem teljesen rendben van. Defy+-on üresjáratban óránként 0,42-0,48%-ot fogyaszt, wifi nélkül. Sima Defy-n nagyobb %-ot jelent a fogyasztás, ráadásul nálad a wifi is ment. És még beszéltél is rajta.
Szerintem ez nagyon jó fogyasztás. -
defy456
aktív tag
Sziasztok.
Ha bootloader módban sem indul a teló akkor lehet még kezdeni vele valamit? -
redstar447
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem!
Ha vissza szeretném alakítani, CM10-ről a gyári romra a defyt, akkor csak az RSD Lite kell, meg a gyári rom sbf-je?
Tudnátok esetleg mutatni egy jó gyári romot? (Zöld lencsés defy, ha ez számít)
Köszönöm!Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
Rizzo
aktív tag
-
pete_21
addikt
válasz redstar447 #7968 üzenetére
Igen, az a legegyszerűbb és legbiztosabb, hogyha RSD-vel visszarakod. RSD és eredeti sbf kell, na meg ha rootolni akarod, akkor a 2ndinit is.
-
redstar447
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz pete_21 #7966 üzenetére
Raktam fel egy gb kernelt hozzá gondoltam hátha segít a fogyasztásban + battery stat törlés és kalibráció.Nekem csak fura.. mert a sensation-ön ha feltöltöttem és csak így készenlétben wifivel egész este alatt nem merült,bár ez a kijelzés nem tudom mennyire pontos mert recoveryben mindig kevesebbet mutat... majd megnézem meddig bírja,bár ha gép közelben vagyok mindig rádugom tölteni.
[ Szerkesztve ]
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
törölt tag
válasz Fl4tl4nd3r #7972 üzenetére
nekem egy éjszaka alatt (10től reggel 6ig) 10-15% -ot is merül, úgy, hogy szinte semmi nem fut (mondjuk nincs repülő módba rakva)
-
Pimpa78
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudok app. frissítést törölni? Az új skype-ot nem lehet kihangosítani ,meg jobban is tetszett az előző???
Most 4.2.2 revised 2.0 van fent.
Köszi előre is a választ!Oneplus 6 és a nap indulhat!
-
Bencsi89
csendes tag
-
Neck
veterán
A Wifi folyamatosan megy, és időnként távirányítom vele a gépet. Na meg minden reggel ébreszt.
Még legalább egyszer ennyi benne van, mivel 0%-os jelzésnél kb félig van lemerülve az akksi.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
muffwaders
csendes tag
Sziasztok!
Defy+-om van. kb 20 óra meló után sikerült végül ráraknom ezt: CM10 (Android 4.1.2). A telefon elindul, eddig minden működik szépen.
Ami hiányzik, az a Gapps. Úgy tudom, hogy azt is a ROMhoz hasonlóan kell ráflash-elni. A telefon root-olva van, van rajta 2ndInit és vmi System Recovery (talán a clockworkmod, zöld "újrahasznosítás" jel, benne lefelé nyíl). Próbáltam ezzel recovery boot-ot indítani, nyomogatni a hangerő gombokat, meg simán urjaindítani, mindenesetre csak a sima recovery-be sikerül belépni (android figura, felkiáltójel) és az nem engedi felrakni a Gapp zip csomagot (elkezdi, vertification-nál megbukik, és leállítja a telepítést).
Hogyan tudom a legegyszerűbben felrakni? valamelyik XDA forumon találtam egy Gapps minimal csomagot, azt szeretném, ha befogadná a kicsike. RSD Lite-tal lehet? Esetleg van valami ötlet, hogy mit csinálok rosszul? Eddig büszke vagyok magamra, hogy nem tégláztam le, de sajnos így még nem lehet kihasználni teljesen.
-
soundman1
senior tag
Most raktam fel a MIUI V5 Defy/Defy+ 26.7.2013 SLIMPATCH-t. Nem lehet valahogy magyarítania a MIUI v5-t? A miuiandroid.com-on nézelődök, de nem jutok előbbre.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
105kacsa
őstag
válasz muffwaders #7978 üzenetére
Te nagyon nem vagy képben.Eső hozzászólást olvasd el
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
pete_21
addikt
válasz Fl4tl4nd3r #7972 üzenetére
Lehet a Sensation nem %-onként mérte, hanem mondjuk 10-esével? Vagy nem frissítette az akksi töltöttségének kijelzését gyakran, azért nem ugrott lejjebb. Üresjáratban is kell merülnie, ez így természetes.
Egyébként rom telepítés után az első 2-3 töltésnél hagyd 10% alá merülni a telefont, utána töltsd fel 100%-ig, plusz kb. fél vagy 1 óráig még hagyd a töltőn. Ezt az első 2-3 töltésnél megcsinálod, azzal be lesz kalibrálva az akksi, és utána már mérvadó lesz a fogyasztás. =Rom telepítés után, még az első töltés előtti, és a második töltés előtti fogyasztás még nem mérvadó. )(#7978) muffwaders: Telefon indulásnál a kék lednél hangerő le gombot nyomd meg. Gapps-ból szerintem ezzel jársz a legjobban: [link], itt Gapps, CM10 mappa: gapps-jb-20121011-minimal_edited_26072013.zip
De én is azt javaslom, mint a kolléga, előbb még olvasgass, mert még vannak hiányosságaid. Olvasd el Szabof1 kolléga leírásait, "felkészülés a CM7 telepítésére", CM10 telepítése kezdőknek, és akkor minden egyértelmű lesz. Ha utána is vannak kérdéseid, kérdezz, és segítünk.
-
Bobby G.
senior tag
Hello! Találkoztatok már olyannal, hogy nem tudom a Wipe Dalvik Cache-t kiválasztani? Kijelölöm, megnyomom a bekapcsoló gombot és semmi. Kvázi el sem indul a rendszer. Próbáltam keresni a megoldást, de nem találtam.
-
muffwaders
csendes tag
válasz pete_21 #7981 üzenetére
Sziasztok!
közben sikerült megoldani a dolgot. Egyenlőre stabilan megy (bár rém gyenge az akksi), gondolom be kell még állnia. Tapasztalatotokból érdemes-e valamilyen progival kalibráltatni, húzni rajta? Ja, illetve CM10-nél, sms t9-et nem tudjátok, hogy lehet kikapcsolni? a telefonszámbeírásnál sikerült, de sms-nél is zavar, mert "nem vágja a szlenget"
(#7981) pete_21[ Szerkesztve ]
-
zkosaras
aktív tag
Egy új akksi esetén, hogy lehet "beállítani" hogy a telefon pontosan mutassa a töltöttségi szintet?
2-3 teljes feltöltési-lemerítési cikluson van túl, de még így is több órát elmegy 1%-on, bekapcsolt kijelzővel. -
fape
senior tag
válasz pete_21 #7925 üzenetére
Nem jött össze semmi használható, nem lett jobb.
Inkább visszaadtam, gazdájának, gyári rommal (ami szintén fent leírtakat produkálta), hátha elviszi szervizbe.
De valószínűbb, hogy új telót vesz magának.Köszönöm még egyszer a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
-
kakukkmarci
senior tag
válasz pete_21 #7925 üzenetére
Bocs, nem láttam, hogy kérdezel.
Sajnos nem lett jó a Fix.
Menet közben eszembe is jutott, hogy már próbáltam is.
Először azt csinálta, hogy 100%-ot mutatott az akksikijelzés, egy reco.telepítés és egy wipe batt stat után, majd úgy is maradt lemerülésig, aztán töltést sem vette.
Később másodszorra ugyanígy telepítettem, akkor már csak kérdőjeles volt az akkujelzés. Ugyanúgy lemerülés után nem vette a töltést.
Sajnos úgy néz ki, hogy a WIUI-hoz nem jó ez a CM-es patch.
Most veszek BF-5X akksit, ha az meg kevés lesz, akkor megpróbálok más ROM-ot esetleg. (Vagy elcsábulok valami kínai csodának. )noob... rooter... geek
-
Zolee178
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni,úgy tudom itt van néhány fanatikus Defy + szakértő
,ezért is regiztem ide
Szóval:
A minap lecseréltem az Anrroid 2.3.6-t egy 4.2.2-re (cm10.1 cm-10.1-20130702-NIGHTLY-mb526)
Nem bántam meg,tökéletes ,szép és jól működik.
Ami nem tetszik:
...a cserével az eddigi clockworkmod recovery is lecserélődött egy TWRP recovery-re.
Ez sem rossz de ezzel nem tudom húzni a CPU-t(a ROM cserével sajnos visszállt a 1GHZ-re az eddigi 1.1GHZ-ről ),és nem látja a régi teljes backup-t az SD kártyán
A régivel simán ment ,az újjal hiába állítok át mindent és mentem akkor sem változik a CPU.
Sőt a beállítások teljesítménykezelésnél sem tudom állítani ,az lefagy ha bármit állítani akarok.
Azt szeretném kérdezni:
Szabad e ,illetve van e rá mód a régi clockworkmod recovery-t visszarakni az újjat TWRP recovery-t
törölni?
Ha nincs az újjal miért nem tudok CPU-t húzni,illetve hogyan lehetne?
Illetve a beállítások teljesítménykezelésnél miért nem tudom a CPU-t húzni?
Utolsó kérdés:
Ha sikerül húznom a CPU-t akkor húzhatom e biztonságosan akár 1.2GHZ-re?Köszönöm!
-
Neck
veterán
válasz Zolee178 #7993 üzenetére
1 választ máris adok gyorsan így munkahelyről: 1.1 fölé a mindennapokban én nem mennék, ott már olyan magas VSEL értékekkel fut hogy gyorsan lemerülne.
OFF: Nem kell off topicba raknod a nagyon is témába vágó kérdéseidet
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Zolee178
csendes tag
válasz Atlantisz48 #7995 üzenetére
Szia!
Köszi!
Szóval ha megy sem érdemes 1.2 -re húzni,ugye?
Bárcsak tudnám újra 1.1 húzni! -
djfire
csendes tag
Hali!
Valaki használ már 10.1-et DEFY+ on? nekem nincs benne GPS, ahogy már írtam. Tudna valaki sürgősen megoldást rá?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest